9.3
9389 reviews
Bekijk alle

Joanne van de Ridder

is aan het typen..

Goedemiddag, kan ik u ergens mee helpen?

1Kok & Heijkamp Makelaars

Huizen te koop in ’t harde

U bevindt zich hier:HomeOver onsWerkgebiedenHarde

Kok & Heijkamp is uw makelaar voor wonen op ’t Harde


't Harde is een dorp met een jonge historie, een legerplaats, een zeer groene omgeving en prachtige landgoederen waaronder het landgoed Zwaluwenburg. Een bezoek aan de A. Vogeltuinen is ook zeker de moeite waard. 't Harde is een dorp dat hoort bij de gemeente Elburg. Er wonen zo'n 7.000 mensen van wie velen elkaar regelmatig treffen in het in 2012 geheel gerenoveerde en welvoorziene winkelcentrum. 't Harde heeft een eigen treinstation aan de lijn Zwolle-Amersfoort en ligt aan de A28. Er zijn twee bedrijventerreinen, de Koekoek en - tussen spoorlijn en snelweg - 't Spoor.


De legerplaats en
de Knobbel

Bij 't Harde ligt een stevige heuvel van 60 meter hoogte, de 'Knobbel', die vanaf de top een prachtig uitzicht biedt over het heidelandschap van de Noord-Veluwe. Hier ligt ook de Oldebroekse heide met de legerplaats bij Oldebroek. In het prachtige 't Harde is ook een kantoor van Kok & Heijkamp Makelaars gevestigd. Dus loop gerust eens binnen aan de Eperweg voor meer informatie over het dorp 't Harde. Onze secretaresse of de aanwezige makelaar helpt u graag.

Het huidige woningaanbod in 't Harde

Bent u benieuwd welke huizen of appartementen in 't Harde te koop zijn? Bekijk hieronder het woningaanbod van Kok & Heijkamp Makelaars.

Vakkundige makelaar in de regio 't Harde


Bent u op zoek naar een proactieve en vakkundige makelaar in 't Harde? Maak kennis met het team van Kok & Heijkamp Makelaars. Wij zijn de schakel voor wonen in de regio 't Harde. Al meer dan 20 jaar hebben we ervaring in het bemiddelen tussen verkoper en koper. Inmiddels zijn we hét adres voor iedereen die een woning wil kopen of verkopen en op zoek is naar een sympathieke makelaar. Nieuwsgierig naar onze mensen? Wij zijn ook nieuwsgierig naar uw wensen. Neem contact op en vraag een adviesgesprek aan.

Wilt u meer weten?. info@kok-heijkamp.nl of stel hier eenvoudig uw vraag.