9.3
9390 reviews
Bekijk alle

Joanne van de Ridder

is aan het typen..

Goedemorgen, kan ik u ergens mee helpen?

1



Kok & Heijkamp Makelaars

Woning verkopen
via een makelaar

U bevindt zich hier:HomeDienstenWoning verkopen

Woont u momenteel in de gemeente Nunspeet, Elburg, Oldebroek of omgeving en wilt u uw woning verkopen? Wij ondersteunen u ‘van A tot Z’ om het hele verkoopproces succesvol te laten verlopen.

Van de waardebepaling, fotografie door onze eigen fotograaf en publicatie op het internet tot en met de perfecte afronding van de overdracht. Neem contact op met Kok & Heijkamp Makelaars, uw verkoopmakelaar. We vertellen u graag meer over alle mogelijkheden.

Verkoopbord van Kok & Heijkamp Makelaars .


Vertrouw op de verkoopmakelaar

U wilt uw woning verkopen, natuurlijk voor een goede prijs. Het verkoopproces - van het bepalen van de waarde en het maken van een goede presentatie tot en met de juridische en financiële afwikkeling - is nog best een klus. Als verkoopmakelaar hebben wij jarenlange ervaring en ondersteunen wij u graag bij een succesvolle verkoop van uw woning.

Kennis maken met uw verkoopmakelaar

Het bepalen van de marktwaarde van uw woning hangt af van diverse factoren. Als verkoopmakelaar zijn wij altijd goed op de hoogte van de actuele prijzen in onze regio. Met een waardebepaling door een makelaar van Kok & Heijkamp Makelaars weet u wat de marktwaarde van uw woning is en kunt u dus ook een realistische verkoopprijs bepalen. Als u kiest voor Kok & Heijkamp Makelaars, beginnen we met een persoonlijk gesprek, vrijblijvend en kosteloos. Onze verkoopmakelaar legt uit hoe wij werken aan de hand van een stappenplan.

20+

Jaar ervaring in
goed wonen

2505+

Verkochte woningen sinds 2002

9.3

Gemiddelde beoordeling

5000+

Volgers op
social media

Samen met uw verkoopmakelaar aan de slag


Besluit u inderdaad uw woning bij ons in de verkoop te zetten, dan beginnen wij met het maken van een goede presentatie. De verkoopmakelaar geeft u tips over hoe u de woning optimaal kunt presenteren. Wij hebben onze eigen fotograaf in dienst, die ervaring heeft met het optimaal in beeld brengen van de woning. Zo aantrekkelijk mogelijk, maar ook realistisch, want u wilt liever geen bezoeken van kijkers met verkeerde verwachtingen. Naast foto's is onze fotograaf ook gespecialiseerd in het verzorgen van plattegronden en 360 graden foto's. Overigens kunnen wij ook video's maken, zelfs vanuit de lucht met behulp van een drone! Natuurlijk gebruiken we Social Media, een online nieuwsbrief, een groot woningzoekendenbestand, onze eigen website en Funda om uw woning zo breed mogelijk onder de aandacht te brengen.

Verkoopmakelaar denkt mee met lastige facetten.

De verkoopmakelaar denkt
ook mee over timing


Een van de lastigste facetten van de aankoop en verkoop van een woning is de timing. U wilt graag verkopen, maar het liefst niet voordat u zelf een nieuwe woning kunt betrekken. Andersom wilt u zodra u wél een nieuwe woning vindt, uw huidige woning snel verkopen om dubbele lasten te voorkomen. Uw verkoopmakelaar maakt samen met u een goede planning en denkt met u mee over de volgende stap. Zo kunnen we bijvoorbeeld het verkoopproces tijdig voorbereiden, maar uw woning pas officieel in de verkoop zetten als de woning gevonden is. Neem voor meer informatie over de juiste timing van het verkopen van uw woning contact op met onze gespecialiseerde verkoopmakelaar.

Welke kosten mag een makelaar
in rekening brengen?


Bij een geslaagde verkoop brengt de makelaar courtagekosten in rekening. De courtage is eenvoudig gezegd de vergoeding voor de begeleiding door de makelaar bij de aan- of verkoop van een woning. Deze kosten kunnen verschillen per woning en per makelaar. Over de vergoeding wordt altijd vooraf overeenstemming bereikt met de klant. Naast de courtagekosten kan de makelaar ook overige gemaakte kosten in rekening brengen. Denk bijvoorbeeld aan presentatiekosten. Er gelden geen afgesproken vaste tarieven voor makelaars. Het is dus altijd goed om van tevoren de afspraken helder op papier te zetten, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Makelaar loopt door Nunspeet.

Onze courtage


Wilt u weten welke kosten Kok & Heijkamp Makelaars in rekening brengt bij de
verkoop van een woning? Wij komen graag langs voor een gratis waardebepaling
van uw woning. Tijdens dit gesprek zullen we ook onze courtagekosten met u
bespreken. Dit gesprek is gratis en geheel vrijblijvend.

Meer diensten

Wilt u meer weten?. info@kok-heijkamp.nl of stel hier eenvoudig uw vraag.