9.3
9389 reviews
Bekijk alle

Joanne van de Ridder

is aan het typen..

Goedemiddag, kan ik u ergens mee helpen?

1Kok & Heijkamp Makelaars

Beheer van vastgoed

U bevindt zich hier:HomeDienstenBeheer

Naast de verkoop en aankoop van woningen heeft Kok & Heijkamp ook een afdeling Vastgoedbeheer, voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers.

Deze afdeling houdt zich dagelijks bezig met de verhuur en beheer van vastgoed, zowel voor particuliere als zakelijke opdrachtgevers - alsmede het beheer van Vereniging van Eigenaars. Als Vastgoedbeheerder ontzorgen wij onze opdrachtgevers bij het beheren van hun vastgoedportefeuille.

De mooie en authentieke bouwstijl in het hart van Elburg.


Belangen behartigen

Als vastgoedbeheerder behartigen wij de belangen van vastgoedeigenaren en huurders, wij fungeren dus als tussenpersoon. Dit houdt in dat de communicatie met de huurders rechtstreeks via ons verloopt en meestal niet via de vastgoedeigenaar zelf.

Er zijn verschillende vormen van beheer mogelijk


Denk hierbij aan financieel beheer, commercieel beheer, administratief beheer en technisch beheer. Wanneer onze opdrachtgevers voor het volledige beheerpakket kiest, wordt zij compleet ontzorgd en hebben ze geen omkijken naar hun vastgoed.

Totale ontzorging in vastgoedbeheer


Wij regelen alles voor onze opdrachtgevers. Van het screenen van een geschikte huurder, het opstellen van de huurovereenkomst, de sleuteloverdracht, het beoordelen en afhandelen van de technische meldingen, het incasseren van de maandelijkse huurgelden tot het inspecteren van de woning bij beëindiging van de huurovereenkomst. Maandelijks worden de huurafrekening door ons opgesteld met daarin alle inkomsten en uitgaven m.b.t. het vastgoed.

Interesse?


Mocht u ook interesse hebben om uw vastgoed bij ons in beheer onder te brengen, neem dan gerust contact met ons op om met elkaar van gedachten te wisselen hoe wij u kunnen ontzorgen en ondersteunen in het vastgoedbeheer van uw objecten.

Neem contact op


Neem telefonisch contact op via
0341 - 467 005 of e-mail naar
beheer@kok-heijkamp.nl

Meer diensten

Wilt u meer weten?. info@kok-heijkamp.nl of stel hier eenvoudig uw vraag.