9.4
9489 reviews
Bekijk alle

Joanne van de Ridder

is aan het typen..

Goedemiddag, kan ik u ergens mee helpen?

1Kok & Heijkamp Makelaars

Woning kopen met
ons als aankoopmakelaar

U bevindt zich hier:HomeDienstenWoning aankopen

Een woning kopen... hoe ingewikkeld kan het zijn? Je zoekt gewoon een leuke woning en dat koop je dan. Natuurlijk is de praktijk minder simpel.

Ten eerste omdat het kopen van een woning een ontzettend belangrijke beslissing is. Een woning kopen heeft niet alleen financiële impact, maar ook langdurige, grote invloed op uw levensgeluk. U wilt dan ook 100% zeker weten dat de gekozen woning perfect voor u is.

Twee makelaars praten met elkaar.


Vraag advies van
de makelaar

U vindt het complete aanbod van koopwoningen op Funda en kunt als u dat wilt direct zaken doen met de verkopers en hun makelaar. Dus waarom heeft u als koper nog een makelaar nodig? Er zijn diverse redenen. Met een aankoopmakelaar hebt u een objectieve adviseur aan uw zijde. Die kan u helpen bij de onderhandelingen, met oog voor de bouwkundige kwaliteit van een woning. Ook kent de aankoopmakelaar de wijken op zijn duimpje en heeft hij of zij inzicht in mogelijke bronnen van overlast of juist positieve kanten van een bepaalde buurt.

Kok & Heijkamp Makelaars helpt u zoeken

Belangrijk voordeel van een woning kopen in samenwerking met Kok & Heijkamp Makelaars is dat wij op basis van uw criteria veel gerichter kunnen zoeken dan u dat zelf kunt. Wij kennen immers het woningaanbod in onze regio. Aan de hand van uw specifieke woonwensen kunnen wij voor u zoeken op criteria die u niet direct op Funda vindt.

Huis kopen of verkopen
met de makelaar?


Elke makelaar kan zowel de rol van verkopende makelaar als die van aankoopmakelaar op zich nemen. Maar nooit tegelijk voor dezelfde woning! Wij kunnen u ondersteunen bij de koop van elk beschikbare woning in onze regio, met uitzondering van de woningen die wij zelf in portefeuille hebben. Wij regelen dan wel graag een bezichtiging, maar kunnen u verder niet ondersteunen. We zijn dan immers in dienst van de verkoper.

De kosten


De kosten voor aankoop zijn afhankelijk van uw wensen rondom onze rol als aankoopmakelaar. Wilt u onze begeleiding vanaf de eerste bezichtiging tot de overdracht bij de notaris? Of alleen bij de prijsonderhandeling? Een ding is zeker: door de grondige kennis van onze regio, onze expertise en ervaring in onderhandelen verdienen wij de kosten voor een aankoopmakelaar dubbel en dwars voor u terug; letterlijk en figuurlijk! Wij praten dan ook liever niet over kosten, maar over opbrengsten…

Meer diensten

Wilt u meer weten?. info@kok-heijkamp.nl of stel hier eenvoudig uw vraag.