9.4
9489 reviews
Bekijk alle

Joanne van de Ridder

is aan het typen..

Goedemorgen, kan ik u ergens mee helpen?

1Kok & Heijkamp Bedrijfshuisvesting

Bedrijfsmatig vastgoed
VERKOPEN OF VERHUREN

U bevindt zich hier:HomeDienstenBedrijfsmatig

De bemiddeling in bedrijfsmatig vastgoed is ondergebracht bij Kok & Heijkamp Bedrijfshuisvesting. De kwaliteit die u gewend bent, in een ander jasje.

U wilt uw vastgoed verkopen of verhuren, natuurlijk voor een goede prijs. Het volledige proces - van het bepalen van de waarde en het maken van een goede presentatie tot en met de juridische en financiële afwikkeling - is nog best een klus. Kok & Heijkamp Bedrijfshuisvesting ondersteunt u graag bij een succesvolle transactie.

Taxateur werkt achter zijn bureau de taxaties uit.


Kennis en kwaliteit

Het bepalen van de marktwaarde van uw vastgoed hangt af van diverse factoren. Als bedrijfsmakelaar zijn wij altijd goed op de hoogte van de actuele prijzen in onze regio. Met een waardebepaling door een bedrijfsmakelaar van Kok & Heijkamp Bedrijfshuisvesting weet u wat de marktwaarde van uw vastgoed is en kunt u dus een realistische prijs bepalen. Als u kiest voor Kok & Heijkamp Bedrijfshuisvesting, beginnen we met een persoonlijk gesprek, geheel vrijblijvend.

Maatwerk

Bij ons is geen enkele verkoop of verhuur standaard. Samen bespreken wij uw wensen, bekijken wij uw vastgoed en overleggen we over de beste manier van aanbieden. Aan de hand van uw wensen geven wij gedegen advies over de beste wijze van aanbieden: van volledige publicatie op het internet tot het benaderen van zoekers in ons zoekbestand.

De Taxateur is bezig met taxeren.


Meer weten over onze bedrijfsmakelaardij?


Naam telefonisch contact op via
0341-467 009 of e-mail naar
bedrijfshuisvesting@kok-heijkamp.nl

Wilt u meer weten?. info@kok-heijkamp.nl of stel hier eenvoudig uw vraag.