9.3
9390 reviews
Bekijk alle

Joanne van de Ridder

is aan het typen..

Goedemorgen, kan ik u ergens mee helpen?

1Kok & Heijkamp Makelaars

Woning taxeren
door een taxateur

U bevindt zich hier:HomeDienstenWoning taxeren

Waarom een woning laten taxeren? Is dit verplicht en wat zijn de voordelen van zo'n taxatierapport? Het zijn bekende vragen die wij regelmatig krijgen.

Bij de aankoop en soms de verkoop van een huis, bij het oversluiten of verhogen van de bestaande hypotheek, of bij (erf)rechtszaken heeft u een gevalideerd taxatierapport nodig. Dit rapport vertelt wat de marktwaarde van de woning is. Belangrijk: het moet door een onafhankelijke taxateur worden opgesteld en vrijwel altijd gevalideerd worden door NWWI. En dat verzorgen wij graag voor u.

Taxateur werkt achter zijn bureau de taxaties uit.


Verzekerd van deskundigheid
en snelheid

Bij ons bent u verzekerd van deskundigheid en snelheid als het gaat om het uitvoeren van zo’n taxatie. Als gecertificeerde en beëdigde taxateur zijn wij aangesloten bij de benodigde brancheverenigingen zoals VastgoedPro, NRVT, VastgoedCert en het NWWI.

Wat kost een taxatie?


De kosten van een taxatie van uw woning hangen af van de complexiteit van het taxatiewerk. Wij voorzien u graag van een vrijblijvende offerte.

De Taxateur is bezig met taxeren.

NWWI taxatie


Vrijwel alle banken en verzekeraars vereisen een taxatie die is gevalideerd door het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Wij zijn uiteraard aangesloten bij NWWI en kunnen zo’n gevalideerd rapport zonder problemen leveren.

Meer diensten

Wilt u meer weten?. info@kok-heijkamp.nl of stel hier eenvoudig uw vraag.