9.4
9487 reviews
Bekijk alle

Joanne van de Ridder

is aan het typen..

Goedenacht, kan ik u ergens mee helpen?

1Kok & Heijkamp Makelaars

Ervaringen van
onze klanten

U bevindt zich hier:HomeOver onsKlantervaringen

Wat vinden klanten van
Kok & Heijkamp Makelaars? Wij vertellen graag met hoeveel enthousiasme wij dagelijks ons werk doen en hoe wij het makelaarsvak verstaan.

Maar liever laten we onze opdrachtgevers aan het woord, die zelf vertellen hoe zij onze dienstverlening ervaren. En wilt u net als hen ook succesvol uw woning verkopen? Een van onze makelaars komt graag bij u thuis voor een waardebepaling van uw woning en een adviesgesprek. Dit is geheel vrijblijvend en gratis!


‘Er was een ontspannen sfeer’


'Voor de verkoop van ons huis in Elburg hadden wij 2 makelaars uitgenodigd. Waaronder ook Kok&Heijkamp. Het gesprek met Nico hebben wij als zeer positief ervaren. Er hing een ontspannen sfeer, ook werd er door Nico meegedacht. De communicatie in het hele proces verliep vlot en correct. Binnen een week was ons huis verkocht! Ook een compliment voor de foto- en videograaf Sander, hij heeft vakkundig werk geleverd en deed dit op een ontspannen manier.'

Familie Klompenmaker - Elburg

'Een fijne en laagdrempelige klik'

Voor de verkoop van mijn huis aan de Ben Viegersstraat nodigde ik drie makelaarskantoren uit Nunspeet uit. Mijn gevoel was het beste bij Kok & Heijkamp. Zij waren ook het enige makelaarskantoor van wie ik nog proactief iets hoorde na het verkoopgesprek. Daarbij voelde ik een fijne, laagdrempelige klik met Lennard. Hij kwam erg enthousiast over. Deze combinatie maakte voor mij de keus makkelijk.

​​​​​​​

Angela - Nunspeet

'Er was een warme sfeer'


‘We hadden eigenlijk in de planning om meerdere makelaarskantoren uit te nodigen, maar na het gesprek met Nico hadden we beiden een goed gevoel waardoor we kozen voor Kok & Heijkamp Makelaars’, vertelt Anna. ‘Er was een warme sfeer, we hadden direct een klik en de werkwijze van Kok & Heijkamp leek ons snel, eerlijk en concreet.’ Ook over de begeleiding tijdens het verkoopproces hebben Henno en Anna niets meer dan lof.


Henno en Anna van der Voort - 't Harde

'Hij dacht in ons belang'


Wij ontmoeten Nico voor het eerst tijdens een bezichtiging van een woning die bij Kok & Heijkamp Makelaars te koop stond. Wat ons betreft was er meteen een klik. ‘De begeleiding van Nico is zeer goed en professioneel’, benadrukken Tim en Nicolette. ‘Bij twijfels schetste hij ons een duidelijk beeld van de mogelijkheden. Hij dacht in ons belang en verschillende opties werden steeds eerlijk besproken.Tim en Nicolette Docter - Elburg

‘Perfect, kon niet beter’


De begeleiding door Kok & Heijkamp Makelaars is hen uitstekend bevallen. ‘Nico heeft ons goed begeleid. Hij was zakelijk wanneer dit nodig was en amicaal en persoonlijk waar dat kon. Het was perfect en het kon niet beter, dus Nico krijgt van ons een dikke 10! Mochten we in de toekomst ooit nog een makelaar nodig hebben dan
komen we zeker weer terug bij
Kok & Heijkamp Makelaars.’


Andrew en Kathleen - Doornspijk

‘Persoonlijk en betrokken’


We keken weleens rond, maar niet met de gedachte al snel te verhuizen. Toen we een huis zagen met een ruimere woonkamer waren we enthousiast. We nodigden Kok & Heijkamp uit voor de verkoop van ons huidige huis. Dit gesprek was erg fijn en toegankelijk. Onze woning stond destijds te koop bij Kok & Heijkamp en we hebben daar een goed gevoel aan overgehouden. De begeleiding is erg persoonlijk en betrokken.


Ralph en Manon - Nunspeet

‘Attente makelaar’


Rob en Anja Turenhout kochten en verkochten hun woning via de dienstverlening van Kok & Heijkamp Makelaars. De Hardenezen zijn vol lof over de begeleiding van Nico, makelaar bij vestiging 't Harde. 'Niet alleen op zakelijk maar ook op persoonlijk vlak is Nico een fijne vent. Hij is erg attent ook. Na de overdracht belde hij weer even hoe het met ons ging. Erg leuk.


Rob en Anja - 't Harde

‘Met succes
verkocht!’


Plesmanlaan 29 te Nunspeet

Ook succesvol uw woning verkopen?


Wilt u net als deze opdrachtgevers ook succesvol uw woning verkopen? Een van onze makelaars komt graag bij uw thuis voor een waardebepaling van uw woning en een adviesgesprek. Dit is geheel vrijblijvend en gratis!

Wilt u meer weten?. info@kok-heijkamp.nl of stel hier eenvoudig uw vraag.