9.3
9390 reviews
Bekijk alle

Joanne van de Ridder

is aan het typen..

Goedemorgen, kan ik u ergens mee helpen?

1Kok & Van Asselt hypotheken

Woning financieren

U bevindt zich hier:HomeDienstenFinancieren

Wilt u een woning aankopen of heeft u zojuist uw droomwoning gekocht? Voor de hypotheek bent u bij onze adviseur Kok & Van Asselt Hypotheken aan het juiste adres.

Want als u kiest voor Kok & Van Asselt Hypotheken krijgt u de financiële expertise van Van Asselt Financieel Adviesbureau in combinatie met de kennis en kunde van Kok & Heijkamp Makelaars, specialisten als het gaat om de woningmarkt in Nunspeet, Elburg en omgeving.

De makelaar en de secretaresse praten over hypotheken.


Helder meedenken en trefzeker begeleiden

Kok & Van Asselt Hypotheken begeleidt u optimaal en trefzeker als het gaat om de aankoop van een nieuwe woning, het doorstromen naar een volgende woning en ondersteuning bij complexe situaties als echtscheidingen of het structureren van uw financiële situatie.

Meer dan alleen 'een zak geld'


Een hypotheek afsluiten gaat verder dan het regelen van ‘een zak geld’. Naast het bespreken van voorwaarden en rentes besteden wij veel aandacht aan het beschermen van uw positie en uw vermogen en aan alle fiscale wet- en regelgeving rondom het bezit van de eigen woning. Door onze uitstekende contacten met notarissen, advocaten en fiscalisten kunnen wij u hierin optimaal begeleiden.

Positie en tarieven


Maatwerk is ons motto. Dat geldt voor ons advies, maar ook zeker voor onze tarieven: die worden altijd afgestemd op de complexiteit en hoeveelheid werk van de opdracht. Banken hanteren vaak vaste tarieven, maar het advies zal altijd leiden tot verkoop van eigen producten. Ten opzichte van grote geldverstrekkers kunnen wij zeer concurrerende tarieven hanteren aangezien wij bij veel banken zaken doen.

Benieuwd?


Benieuwd geworden? Neem contact op en maak een afspraak; onder het genot van een kop koffie kunnen we de mogelijkheden bespreken. Zo’n eerste gesprek is uiteraard kosteloos. We zien er naar uit!

Voor de financieringen werkt Kok & Heijkamp samen met Kok en Van Asselt Hypotheken. Wilt u meer weten? Neem contact met ons op voor al de mogelijkheden.

Of kijk op kok-vanasselt.nl ›

Meer diensten

Wilt u meer weten?. info@kok-heijkamp.nl of stel hier eenvoudig uw vraag.