9.3
9389 reviews
Bekijk alle

Joanne van de Ridder

is aan het typen..

Goedemiddag, kan ik u ergens mee helpen?

1Kok & Heijkamp Makelaars

Woning zoeken
via een makelaar

U bevindt zich hier:HomeDienstenWoning zoeken

Bent u op zoek naar een nieuwe woning in de regio Nunspeet of Elburg? Schrijf u in en plaats een zoekopdracht bij Kok & Heijkamp Makelaars. Wij stellen u als eerste op de hoogte!

Schrijf u in als woningzoekende en ontvang bericht als een nieuwe woning wordt toegevoegd in ons aanbod die voldoet aan úw woonwensen. U ontvangt dit bericht vóórdat de woning op Funda wordt gepubliceerd! Inschrijven werkt eenvoudig en gratis.

01.

Schrijf u in


U bent op zoek naar een nieuwe woning. Via het woningzoekenden-formulier schrijft u zich bij ons in. U geeft in dit formulier onder andere aan in welke woonplaats u een woning zoekt, naar welk type woning u op zoek bent en wat bijvoorbeeld de maximale verkoopprijs mag zijn.

02.

Ontvang aanbod


Voldoet een nieuwe woning aan uw wensen? Dan ontvangt u een e-mail met alle informatie over de woning. U ontvangt deze mail nog vóórdat de woning op Funda wordt gepubliceerd.

03.

Vind uw woning


Spreekt de woning u aan? Bel zo snel mogelijk voor een bezichtiging. Onze secretaresse plant een bezichtiging met u in op een dag en tijdstip dat het u schikt. Na de bezichtiging nog steeds enthousiast? Dan start het onderhandelings-traject. Onze makelaars informeren u graag over deze volgende stap.

Laat uw woning door ons vinden!

Plaats hier eenvoudig en kosteloos uw zoekopdracht

Wilt u meer weten?. info@kok-heijkamp.nl of stel hier eenvoudig uw vraag.