9.4
9483 reviews
Bekijk alle

Joanne van de Ridder

is aan het typen..

Goedemorgen, kan ik u ergens mee helpen?

1Kok & Heijkamp Makelaars

Woningen in de
stille verkoop

Soms wilt u de verkoop van uw woning nog niet direct aan de grote klok hangen. U kunt uw woning in de gemeente Nunspeet of Elburg dan bij ons aanbieden in de ‘stille verkoop’.

Dit betekent dat uw woning niet aangeboden zal worden op internet, niet zichtbaar zal zijn in onze etalages en er geen ‘te koop-bord’ in uw tuin zal staan. Alleen onze makelaars zullen op de hoogte zijn van uw verhuisplannen. Kok & Heijkamp Makelaars ontmoet als grootste makelaar van de regio een groot aantal woningzoekenden. Ons woningzoekenden-bestand wordt dagelijks aangevuld. Uit dit bestand kan de koper van uw woning komen!

AANGEBODEN

NIEUW APPARTEMENT IN AANBOUW | GASLOOS | LIGGING IN CENTRUM NUNSPEET | EIGEN PARKEERPLAATS


Locatie: centrum Nunspeet

Vraagprijs: op aanvraag


In een nieuw te bouwen appartementencomplex in het levendige centrum van Nunspeet mogen wij u een mooi 3-kamerappartement aanbieden. Het appartement is in aanbouw en de oplevering staat 4e kwartaal 2023/1e kwartaal 2024 gepland.

Het appartement is gelegen in een exclusief woonplan met 17 appartementen. Ieder appartement beschikt over een eigen parkeerplaats op het achterterrein en een berging in de kelder. Het appartementencomplex wordt omringd door authentieke woningen en winkels aan de rand van het Nunspeetse dorpscentrum.

Het appartement wordt gasloos gebouwd en voorzien van een warmtepomp, zonnepanelen en volledige vloerverwarming. Met een (voorlopig) energielabel van A++ is het appartement zeer enerziezuinig te noemen en bent u hiermee goed voorbereid op de toekomst.

Samenvatting van de indeling:

U komt binnen in de hal met toegang tot de natte ruimte met witgoedaansluitingen, meterkast, technische ruimte met WTW-installatie en de warmtepomp, de eerste slaapkamer, badkamer en toilet.

De badkamer is uitgevoerd met een inloopdouche en wastafel. Het toilet is apart van de badkamer gesitueerd zodat uw gasten niet van uw badkamer gebruik hoeven te maken.

Technisch is het appartement uitgevoerd met een warmtepomp waarvan de binnenunit in de technische ruimte is gesitueerd. Hier vindt u tevens de WTW-installatie van waaruit de mechanische ventilatie wordt geregeld.

Het appartement beschikt over een tweetal slaapkamers met fijne afmetingen. Beide slaapkamers zijn voorzien van vloerverwarming die op aparte naregeling werken.

De woonkamer is aan de voorzijde van het appartement gelegen waardoor deze aangenaam ruim en licht is. De keuken is door de huidige eigenaar reeds uitgezocht en is derhalve in de koop begrepen. Uiteraard is ook de woonkamer c.q. keuken voorzien van vloerverwarming.

Het balkon is aan de voorzijde gelegen en biedt uitzicht op een levendige straat in het centrum van Nunspeet. Het balkon is bereikbaar vanuit de woonkamer en ca. 2,74 bij 1,52 groot.


Kenmerken:

  • Bouwjaar: 2023
  • Gebruiksoppervlakte: 74 m2
  • Buitenruimte: 5 m2
  • Inpandige bergruimte: 5 m2
  • Verwarming middels warmtepomp en boiler.
  • De woning is volledig geïsoleerd en geheel voorzien van thermische beglazing.
  • Het voorlopige energielabel is vastgesteld op A++.


Makelaar in pak.


Stille verkoop door
Kok & Heijkamp

Eén van onze vijf makelaars komt graag bij u langs en licht onze werkwijze toe. U bespreekt samen met een van hen uw wensen en vervolgens gaat hij op zoek naar de ideale koper voor uw woning. Wanneer de makelaar een goede match zal vinden, brengt hij u hiervan op de hoogte en zal tevens de bezichtiging verzorgen. Gaat u tijdens het proces toch liever over op actieve verkoop? Die stap is snel gemaakt. Binnen enkele dagen kan uw woning alsnog zowel online als offline gepubliceerd worden, waardoor de woning zichtbaar is voor álle potentiële kopers.

Kosten van stille verkoop


Bij stille verkoop zijn de kosten vaak lager dan bij normale verkoop. Waarom? Heel eenvoudig: als makelaar maken we minder kosten dan bij reguliere verkoop. Denk alleen al aan de kosten voor het plaatsen van uw woning op Funda. Uw woning wordt niet gepubliceerd op internet, die kosten worden niet gemaakt en dus ook niet bij u in rekening gebracht. Zo zijn er meer kosten die niet gemaakt hoeven worden en dat scheelt u uiteindelijk in uw portemonnee. Zo snijdt het mes aan twee kanten: een verkoop zonder al te veel publiciteit tegen lagere kosten!

Wilt u weten tegen welke prijs u uw woning aan kunt bieden?
Wij lichten graag ons werkwijze toe. Vraag een gratis en
vrijblijvende waardebepaling aan van uw woning.

Wilt u meer weten?. info@kok@heijkamp.nl of stel hier eenvoudig uw vraag.