9.3
9389 reviews
Bekijk alle

Joanne van de Ridder

is aan het typen..

Goedemiddag, kan ik u ergens mee helpen?

1Kok & Heijkamp Makelaars

Woningen in de
stille verkoop

Soms wilt u de verkoop van uw woning nog niet direct aan de grote klok hangen. U kunt uw woning in de gemeente Nunspeet of Elburg dan bij ons aanbieden in de ‘stille verkoop’.

Dit betekent dat uw woning niet aangeboden zal worden op internet, niet zichtbaar zal zijn in onze etalages en er geen ‘te koop-bord’ in uw tuin zal staan. Alleen onze makelaars zullen op de hoogte zijn van uw verhuisplannen. Kok & Heijkamp Makelaars ontmoet als grootste makelaar van de regio een groot aantal woningzoekenden. Ons woningzoekenden-bestand wordt dagelijks aangevuld. Uit dit bestand kan de koper van uw woning komen!

Makelaar in pak.


Stille verkoop door
Kok & Heijkamp

Eén van onze vijf makelaars komt graag bij u langs en licht onze werkwijze toe. U bespreekt samen met een van hen uw wensen en vervolgens gaat hij op zoek naar de ideale koper voor uw woning. Wanneer de makelaar een goede match zal vinden, brengt hij u hiervan op de hoogte en zal tevens de bezichtiging verzorgen. Gaat u tijdens het proces toch liever over op actieve verkoop? Die stap is snel gemaakt. Binnen enkele dagen kan uw woning alsnog zowel online als offline gepubliceerd worden, waardoor de woning zichtbaar is voor álle potentiële kopers.

Kosten van stille verkoop


Bij stille verkoop zijn de kosten vaak lager dan bij normale verkoop. Waarom? Heel eenvoudig: als makelaar maken we minder kosten dan bij reguliere verkoop. Denk alleen al aan de kosten voor het plaatsen van uw woning op Funda. Uw woning wordt niet gepubliceerd op internet, die kosten worden niet gemaakt en dus ook niet bij u in rekening gebracht. Zo zijn er meer kosten die niet gemaakt hoeven worden en dat scheelt u uiteindelijk in uw portemonnee. Zo snijdt het mes aan twee kanten: een verkoop zonder al te veel publiciteit tegen lagere kosten!

Wilt u weten tegen welke prijs u uw woning aan kunt bieden?
Wij lichten graag onze werkwijze toe. Vraag een gratis en
vrijblijvende waardebepaling aan van uw woning.

Wilt u meer weten?. info@kok-heijkamp.nl of stel hier eenvoudig uw vraag.