9.3 9 ,3 91 reviews Alle reviews

Onze huisstijl is vernieuwd!

Van tuinborden tot visitekaartjes hebben een restyle ondergaan

Maandag 19 september 2016

Na jarenlange trouwe dienst, was onze huisstijl toe aan een verfrissende update. We vonden bij deze update belangrijk dat de herkenbaarheid van ons oude, vertrouwde logo bleef. En dat is gelukt: ons reclamebureau Studio No. 3 maakte een strak logo anno nu, maar nog steeds herkenbaar als Kok & Heijkamp Makelaars. De nieuwe huisstijl straalt uit waar we voor staan: een ambitieus, actief kantoor met een betrouwbare, kwalitatieve dienstverlening. 


Nieuwe website

En bij een nieuwe huisstijl hoort natuurlijk ook een nieuwe website! Met deze nieuwe website spelen we nog meer in op de wensen van de gebruikers. Zo vindt u nog gemakkelijker uw droomwoning. Uiteraard is onze website ook op tablet en smartphone goed te bekijken. 


Blog

Via onze blog houden we u regelmatig op de hoogte van actueel nieuws op de woningmarkt, geven we woontips of u vindt er andere interessante artikelen. Like ons op facebook, dan bent u als eerste op de hoogte wanneer er een nieuwe blog online staat. 

Heeft u vragen, suggesties of gewoon een compliment over onze nieuwe website? Laat het ons gerust weten!

Een restyle van een huisstijl brengt wat heel wat werk met zich mee, kunnen we u vertellen. Kijk maar eens mee. Bord kantoor


Kees van Vliet van Van Vliet Reclame verving het logo-bord bij ons kantoor aan de Kroonlaan in Nunspeet.Tuinborden

Afgelopen vrijdag reden onze makelaars langs alle te koop staande woningen in de gemeente Nunspeet en Elburg om alle tuinborden te vervangen. Een hele klus!Fiat


Ons fiatje waarin u regelmatig onze fotografe Annegreet ziet rijden, staat er weer spik en span bij. 


De website is live!


De nieuwe website is in de lucht. En we zijn daarin een stapje verder gegaan dan alleen de huisstijl aanpassen. Vind nu door een slimme zoekfunctie in no time uw droomwoning! Of laat u inspireren door ons magazine WOON. 


Stappenplan


De makelaars kunnen weer op stap met het nieuwe stappenplan. 

Aan de hand van het stappenplan leggen onze makelaars het verkooptraject van Kok & Heijkamp van A tot Z uit.