9.3 9 ,3 91 reviews Alle reviews

Fotografe Annegreet

beantwoordt de vraag van de maand juni


Ik wil mijn woning verkopen,

hoe komt mijn woning op Funda?

Annegreet: "Funda.nl is de grootste huizensite van Nederland. Met meer dan 30 miljoen bezoekers per maand is het dé plek waar woningzoekend Nederland zijn ogen de kost geeft. Kortom; wilt u uw woning verkopen, dan verdient het zeker een plaats op deze website.


Funda.nl

Funda hecht grote waarde aan de kwaliteit van de informatie over de woningen die worden aangeboden. Op funda.nl worden alleen woningen geëtaleerd waarvoor een makelaar opdracht tot bemiddeling heeft, hij wordt dan ook geacht de onderhandelingen te voeren.


Optimale presentatie

Wilt u uw woning presenteren op funda.nl? Dan bent u bij Kok & Heijkamp Makelaars aan het juiste adres! Tijdens een (vrijblijvende) afspraak bespreken wij graag de mogelijkheden voor het in verkoop nemen van uw woning. Uiteraard zorgen wij ervoor dat uw woning optimaal wordt gepresenteerd, óók op Funda. Dit kan zo uitgebreid mogelijk als u dat zelf wilt. In mijn functie als fotografe bij Kok & Heijkamp Makelaars kom ik bij u thuis om foto's te maken van uw woning en uw woning in te meten. Ook 360 graden foto's of een video (al dan niet met een drone gemaakt) behoren tot de mogelijkheden. Onze makelaars bespreken dit graag vooraf met u.

Ik ontmoet u graag bij de opname van uw woning!"

Geïnteresseerd in soortgelijke artikelen?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!