9.3 9 ,3 91 reviews Alle reviews

Binnenkijken 

bij Robin en Brenda

Stoer Bohemian

in Nunspeets appartement

Het inrichten van een appartement kan een uitdaging zijn. Hoe laat je een relatief kleine ruimte toch ruim en sfeervol lijken? Een kijkje in het appartement van Robin en Brenda laat ons zien dat dit kan. "We zijn begonnen met zowel de muren als het plafond wit te sauzen. Dit zorgt ervoor dat de basis licht en rustig is. De witte vloer hebben we in de lengte gelegd, zodat de ruimte langer lijkt. De lage bank over de hele lengte van de woonkamer geeft datzelfde effect. Door geen grote kast in de woonkamer te plaatsen, maar een aantal lage kastjes verspreid door de ruimte, heb je toch bergruimte, maar is dit niet prominent aanwezig." 

Ook bij het eetgedeelte is rekening gehouden met de ruimte. De eettafel van 1.60 meter is iets kleiner dan gemiddeld, maar groot genoeg om gezellig met vrienden aan te zitten. De mix van verschillende stoelen in dezelfde kleurtinten geven een speels effect. De Tolix-stoel is een echte blikvanger. De stoere klassieker naar het ontwerp van Xavier Pauchard, valt bij zowel Robin als Brenda in de smaak.

Bohemian


"Toen Robin en ik dit appartement betrokken, hadden we beiden al meubels en woonaccessoires. Robin houdt van een stoer, Bohemian interieur met indianenafbeeldingen en dromenvangers. Zelf houd ik meer van vintage-items. Beide stijlen vinden we mooi, dus hebben we ze gecombineerd en aangevuld met nieuwe items."


Meer foto's zien

van dit interieur?

"Als ik naar ons interieur kijk, vind ik het mooi om te zien dat ondanks dat we

verschillende stijlen hebben, het bij ons beide past." 

Rust

"Door te werken met driehoekverhoudingen, creëer je rust. Dat pas ik toe bij de styling van ons interieur. Ik kan daar uren mee bezig zijn", vertelt Brenda.

Doe-het-zelf


Brenda pint regelmatig mooie interieurfoto's en doe-het-zelf ideeën op haar Pinterestpagina. Ze zag daar ook het idee voor een lange, lage bank in de woonkamer. Ze maakte het na met hout van een oude schuur. "We kunnen er heerlijk onze spullen op kwijt en het geeft gelijk sfeer in huis."

Dromenvanger

"Hier staan veel tweedehands meubels, die ik een kleurtje heb gegeven. De dromenvanger en de ukelele komen uiteraard bij Robin vandaan."

Kleurexplosie


In vergelijking met de woonkamer en keuken, is het in de pas ingerichte kinderkamer een kleurexplosie. "Wat een verschil hè? Maar een kinderkamer moet gewoon kleur hebben", vertelt Brenda lachend.