9.4
9487 reviews
Bekijk alle

Joanne van de Ridder

is aan het typen..

Goedenacht, kan ik u ergens mee helpen?

1

Nieuwbouwproject

De zagerij in elspeet
​​​​​​​

Gasloos en comfortabel wonen

Dorpse gezelligheid en een centrale ligging

De Zagerij: een aanwinst voor Elspeet!

Op een fraaie locatie aan de noordkant verrijst de komende jaren een gevarieerde en ruim opgezette nieuwbouwwijk: De Zagerij. Geliefd bij iedereen die van dorpse gezelligheid en een groene omgeving houdt.

De naam van de wijk verwijst naar de houtzagerij die jarenlang gevestigd was op deze locatie. Als sluitstuk van de wijk komt op de hoek van de Nachtegaalweg met de Stakenbergweg een gebouw met daarin 12 luxe appartementen. De wijk ligt aan de rand van de bestaande dorpskern van Elspeet, heeft een groen karakter en biedt ruime parkeergelegenheid.

De grote variatie in woningen en appartementen maakt De Zagerij tot een fijne woonplek voor jong en oud. Het appartementencomplex ligt vrij gelegen in een ruime en groene setting met de entree van de parkeergarage richting de openbare parkeerplaatsen. Het appartementencomplex bestaat uit 10 ruime appartementen van ca. 120 m2 en 2 hele ruime penthouses van respectievelijk 194 en 198 m2. Het complex is een markant gebouw maar door het volume te laten verspringen wordt de symmetrie doorbroken en de levendigheid meer versterkt. Elk appartement heeft als 'buitenhoek' een topgevel met toepassing van wisselende materialen en kleuren.

De appartementen zijn gasloos en voorzien van een warmtepomp. Dit maakt de appartementen zeer energiezuinig. De Zagerij is helemaal klaar voor de toekomst!

Verdere informatie:

- Alle verkoopprijzen zijn vrij op naam en incl. belastingen;
- De verkoop zal geschieden onder voorbehoud van gunning door de verkoper;
- De overdracht zal plaatsvinden bij Notariaat Ridderhof & Stelwagen te Vaassen;
- De appartementen worden gebouwd met een garantiecertificaat van Bouwgarant;
- Het voorlopige energielabel van de appartementen betreft A+++.
- Arma Keukens en Sanitair te Nunspeet is betrokken als projectpartij.

Verkoop: bij interesse inzake het kopen van een appartement kan een persoonlijk gesprek met de makelaar worden ingepland. De omgevingsvergunning voor de bouw van de appartementen is reeds afgegeven.

Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor in Nunspeet, telefoonnummer 0341-467 000.

Elspeet, dat is waar het heerlijk wonen is!

Elspeet, een dorp om van te houden!

Woont u binnenkort in een mooie appartement in Elspeet? Dat wordt genieten. Dit knusse, Veluwse dorp heeft veel te bieden.

Rust, prachtige natuur, belangrijke voorzieningen en Veluwse gastvrijheid. In Elspeet (gemeente Nunspeet) vindt u het allemaal. Het dorp ligt in een landelijke omgeving, omringd door bos en heide.

Ondanks de kleinschaligheid hoeft u zich in Elspeet nooit te vervelen. Het dorp heeft een bloeiend verenigingsleven en herbergt alle belangrijke basisvoorzieningen, zoals basisscholen, een supermarkt en kerken. In de komende jaren komt daar een nieuw bedrijventerrein bij. Nog meer voorzieningen treft u in het nabijgelegen Nunspeet.

Dankzij de centrale ligging in het gebied tussen rijkswegen A1, A28 en A50 is ook de rest van Nederland vanuit Elspeet uitstekend bereikbaar met de auto. Bussen brengen u ieder uur naar de treinstations van Nunspeet, Harderwijk en Apeldoorn, waardoor Elspeet ook via het openbaar vervoer goed te bereiken is.


12 appartementen


5 appartementen van 120 m2 op begane grond

5 appartementen van 120 m2 op 1e verdieping

2 penthouses met groot dakterras en tuinkamer

Wonen in het groen

Impressie appartementencomplexImpressie penthousein verkoop namens:

ASB Bouw & Ontwikkeling uit Elspeet

Wilt u meer weten?. info@kok-heijkamp.nl of stel hier eenvoudig uw vraag.