9.3 9 ,3 91 reviews Alle reviews

De Zagerij te Elspeet
De inschrijving voor de 12 appartementen
is gesloten.

Gasloos en comfortabel wonen


Op een fraaie locatie aan de noordkant verrijst de komende jaren een gevarieerde en ruim opgezette nieuwbouwwijk: De Zagerij. Geliefd bij iedereen die van dorpse gezelligheid en een groene omgeving houdt. Het appartementencomplex ligt vrij gelegen in een ruime en groene setting met de entree van de parkeergarage richting de openbare parkeerplaatsen. Het appartementencomplex bestaat uit 10 ruime appartementen van ca. 120 m2 en 2 hele ruime penthouses van respectievelijk 194 en 198 m2. Het complex is een markant gebouw maar door het volume te laten verspringen wordt de symmetrie doorbroken en de levendigheid meer versterkt. Elk appartement heeft als 'buitenhoek' een topgevel met toepassing van wisselende materialen en kleuren.

Heeft u interesse in één van de appartementen of één van de penthouses? Op deze pagina kun u alle benodigde informatie downloaden.
De inschrijving is gesloten op maandag 19 september 2022 om 16.00 uur.

Kijk voor het overzicht op https://www.kok-heijkamp.nl/nieuwbouwprojecten
De Zagerij: een aanwinst voor Elspeet!

Op een fraaie locatie aan de noordkant verrijst de komende jaren een gevarieerde en ruim opgezette nieuwbouwwijk: De Zagerij. Geliefd bij iedereen die van dorpse gezelligheid en een groene omgeving houdt.

De naam van de wijk verwijst naar de houtzagerij die jarenlang gevestigd was op deze locatie. Als sluitstuk van de wijk komt op de hoek van de Nachtegaalweg met de Stakenbergweg een gebouw met daarin 12 luxe appartementen. De wijk ligt aan de rand van de bestaande dorpskern van Elspeet, heeft een groen karakter en biedt ruime parkeergelegenheid. 

De grote variatie in woningen en appartementen maakt De Zagerij tot een fijne woonplek voor jong en oud. Het appartementencomplex ligt vrij gelegen in een ruime en groene setting met de entree van de parkeergarage richting de openbare parkeerplaatsen. Het appartementencomplex bestaat uit 10 ruime appartementen van ca. 120 m2 en 2 hele ruime penthouses van respectievelijk 194 en 198 m2. Het complex is een markant gebouw maar door het volume te laten verspringen wordt de symmetrie doorbroken en de levendigheid meer versterkt. Elk appartement heeft als 'buitenhoek' een topgevel met toepassing van wisselende materialen en kleuren.

De appartementen zijn gasloos en voorzien van een warmtepomp. Dit maakt de appartementen zeer energiezuinig. De Zagerij is helemaal klaar voor de toekomst!

Verdere informatie:

- Alle verkoopprijzen zijn vrij op naam en incl. belastingen;
- De verkoop zal geschieden onder voorbehoud van gunning door de verkoper;
- De overdracht zal plaatsvinden bij Notariaat Ridderhof & Stelwagen te Vaassen;
- De appartementen worden gebouwd met een garantiecertificaat van Bouwgarant;
- Het voorlopige energielabel van de appartementen betreft A+++.
- Arma Keukens en Sanitair te Nunspeet is betrokken als projectpartij.

Verkoop: de inschrijving is gesloten op maandag 19 september om 16.00 uur. De omgevingsvergunning voor de bouw van de appartementen is reeds afgegeven, de verkoop geschied onder voorbehoud van geen bezwaren tegen deze omgevingsvergunning.

Planning: onder voorbehoud staat de start bouw het 4e kwartaal van 2022 gepland. De bouwtijd beslaat naar verwachting een jaar.

​​​​​​​​​​​​​​Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor in Nunspeet, telefoonnummer 0341-467 000.