9.4
9487 reviews
Bekijk alle

Joanne van de Ridder

is aan het typen..

Goedenacht, kan ik u ergens mee helpen?

1

Harderwijkerweg 860006 in Nunspeet

399.000 k.k.
Verkocht o.v.
8 foto's
Omschrijving
Harderwijkerweg 86-0006 | Groene Hof bouwnummer 7

Aan de rand van het centrum wordt een stijlvol appartementengebouw gerealiseerd. In hedendaagse bouwstijl worden 12 appartementen met oog op duurzaamheid en comfort gerealiseerd. De sloop van de aanwezige opstallen op het terrein heeft plaatsgevonden en de eerste werkzaamheden voor de bouw van het appartementencomplex zijn gestart.

De architectuur is van de hand van de Nunspeetse architect Johan Hofman. Het hierbij aangeboden appartement ligt op de begane grond van het appartementencomplex aan de kant van de Elburgerweg. Het appartement is voorzien van twee slaapkamers, een ruim terras én een berging in de ondergrondse kelder. Tevens wordt een ruime fietsenberging op het buitenterrein gebouwd, zodat u makkelijk uw fiets kunt stallen zonder deze naar de kelder te hoeven brengen. Op het parkeerterrein beschikt u over twee eigen parkeerplaatsen.

Comfortabel en duurzaam:

Om alle bewoners en bezoek onbelemmerde toegang tot de appartementen te geven, wordt een lift in het appartementencomplex gebouwd. De appartementen worden met een complete badkamer en toilet uitgevoerd. Aannemersbedrijf Van Wijhe uit Doornspijk verzorgd de bouw van de appartementen.

Het hele appartementencomplex wordt gasloos gebouwd. Dit betekend dat u helemaal klaar bent voor de toekomst. Ieder appartement wordt voorzien van een warmtepomp en volledige vloerverwarming. Op het dak worden voor ieder appartement eigen zonnepanelen gelegd.

Gunstige ligging:

Het perceel is voorzien van bestaand groen, waardoor we van een lommerijke locatie mogen spreken. Het gebouw is ingetogen en stijlvol van architectuur en materialisering, waardoor deze opgaat in de bestaande omgeving. De overige woningen aan de Harderwijkerweg zijn overwegend vrijstaand en voorzien van diepe tuinen.

De fraaie uitstraling van het gebouw wordt vergroot door de bestaande bomen en overig groen op het perceel. De parkeerplaatsen worden omzoomd door een beukenhaag. Op zeer korte wandelafstand bereikt u onder andere de Albert Heijn, de Keurslager en vervolgens de rest van de centrumvoorzieningen.

Prijs:

Dit appartement wordt aangeboden voor € 399.000,- kosten koper. Deze prijs is inclusief de twee parkeerplaatsen op het buitenterrein. U dient nog rekening te houden met kosten voor onder andere een keuken en vloerafwerking.

Verdere informatie:

- De verkoop zal geschieden onder voorbehoud van gunning door de verkoper;
- De overdracht dient plaats te vinden bij Elan Notarissen te Nunspeet;
- Aannemersbedrijf Van Wijhe uit Doornspijk gaat de bouw realiseren.
- Het ligt in de verwachting dat de appartementen in het vierde kwartaal 2024 opgeleverd gaan worden, onder voorbehoud van voldoende werkbare werkdagen en tijdige aansluiting op Nutsvoorzieningen.
Kenmerken
Overdracht
Vraagprijs
399.000 k.k.  
Bouw
Soort woonhuis
Appartement  
Type woonhuis
Benedenwoning  
Bouwjaar
2024  
Oppervlakten en inhoud
Aantal kamers
3  
Aantal slaapkamers
2  
Perceelgrootte
0 m2  
Inhoud woning
220 m3  
Woonoppervlakte
83 m2  
1 / 8 foto's