9.3
9390 reviews
Bekijk alle

Joanne van de Ridder

is aan het typen..

Goedenacht, kan ik u ergens mee helpen?

1Kok & Heijkamp Makelaars

Huizen te koop in Vierhouten

Kok & Heijkamp is uw makelaar voor wonen in Vierhouten


Er wonen slechts 700 mensen in Vierhouten. Het dorp is daarmee de kleinste dorpskern in de gemeente Nunspeet. Het dorp wordt jaarlijks bezocht door vele duizenden recreanten en toeristen, die onder de indruk raken van de landelijke rust en de charme van Vierhouten. De Vierhoutenaren zelf besteden een portie van hun vrije tijd in en rond het dorpshuis Horsterhoek, waar sport- en andere verenigingen samenkomen en waar regelmatig feestavonden en andere activiteiten plaatsvinden. Qua bereikbaarheid heeft Vierhouten een goede busverbinding naar zowel Nunspeet als Harderwijk, beide plaatsen met een station. Hierdoor is Vierhouten ook vanuit de rest van Nederland - via het spoor - goed bereikbaar.


Prachtige plaats bij
het 'Verscholen dorp'

Vierhouten ligt in het bos en aan de heide tussen Nunspeet, Elspeet en Vaassen. Het dorp is door zijn prachtige natuurlijke ligging een druk bezocht recreatiegebied en er zijn dan ook diverse goede restaurants, campings en hotels. De recreanten komen voor de bossen, de heide en de nabij gelegen randmeren. Historisch geïnteresseerde bezoekers gaan naar het voormalige onderduikerskamp 'Verscholen Dorp' aan de Pas-opweg. Hier zaten in de Tweede Wereldoorlog veel mensen ondergedoken.

Het huidige woningaanbod in Vierhouten

Bent u benieuwd welke huizen in Vierhouten te koop zijn? Bekijk hieronder het woningaanbod van Kok & Heijkamp Makelaars.

Wilt u meer weten?. info@kok-heijkamp.nl of stel hier eenvoudig uw vraag.