9.3
9389 reviews
Bekijk alle

Joanne van de Ridder

is aan het typen..

Goedemiddag, kan ik u ergens mee helpen?

1

Nunspeterweg 0ong in Elspeet

625.000 v.o.n.
Verkocht
12 foto's
Omschrijving
NIEUWBOUW VRIJSTAANDE, LEVENSLOOPBESTENDIGE WONING IN ELSPEET

Bent u op zoek naar een ruime, duurzaam gebouwde woning met een slaap- en badkamer op begane grond en de mogelijkheid voor extra slaapkamers op de verdieping? Dan hebben we voor u dé kans.

Wij mogen u deze VRIJSTAANDE WONING aanbieden op een prachtige woonlocatie op de hoek van de Ds. Van Gilstweg/Nunspeterweg in Elspeet. Op deze locatie worden 2 vrijstaande, levensloopbestendige woningen gerealiseerd. De woning heeft een fraaie uitstraling door de gebroken kap (Mansardedak) die tevens voor veel extra ruimte zorgt. De woning wordt levensloopbestendig gebouwd wat betekend dat er op de begane grond een ruime slaap- en badkamer aanwezig zijn.

De (gasloze) woningen worden gebouwd met kwalitatief hoogwaardige materialen en worden voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen.

De woning heeft een woonoppervlakte van circa 106 m2.
De kavel heeft een grootte van 278 m2.

Het knusse, Veluwse dorp Elspeet heeft veel te bieden. Rust, prachtige natuur met bos en heidevelden, ontelbare wandel- en fietsroutes en Veluwse gastvrijheid. U vindt het hier allemaal!

Verdere informatie:
- Alle verkoopprijzen zijn vrij op naam en incl. belastingen.
- Alle woningen worden gebouwd met Bouwgarant Garantiecertificaat en voorzien van zonnepanelen, een warmtepomp en vloerverwarming op de begane grond als hoofdverwarming.
- De aannemer betreft Bouwbedrijf Mulder uit Elspeet

Planning: de start bouw staat gepland voor het 1e kwartaal van 2024 en duurt circa één jaar.

Omgeving
Ondanks de kleinschaligheid hoeft u zich in Elspeet nooit te vervelen. Het dorp heeft de dorpse gezelligheid, een bloeiend verenigingsleven en herbergt alle belangrijke basisvoorzieningen, zoals een supermarkt, huisarts en apotheek, kerken en het Kulturhus. Nog meer voorzieningen treft u in het nabijgelegen Nunspeet.

Centrale ligging
Dankzij de centrale ligging in het gebied tussen rijkswegen A1, A28 en A50 is ook de rest van Nederland vanuit Elspeet uitstekend bereikbaar met de auto. Bussen brengen u ieder uur naar de treinstations van Nunspeet, Harderwijk en Apeldoorn, waardoor Elspeet ook via het openbaar vervoer goed te bereiken is.

Bos en heide
Ook als natuurliefhebber bent u in Elspeet zeker op uw plek. Bos en heide zijn altijd in de buurt. Dat maakt het dorp tot een perfecte uitvalsbasis voor heerlijke wandelingen en fietstochten. Ook het nabijgelegen landgoed Staverden is met z'n imposante kasteel een bezoek meer dan waard. Vanwege de Veluwse schoonheid zijn Elspeet en omgeving zeer geliefd bij toeristen.
Kenmerken
Overdracht
Vraagprijs
625.000 v.o.n.  
Bouw
Soort woonhuis
Eengezinswoning  
Type woonhuis
Vrijstaande woning  
Bouwjaar
2024  
Oppervlakten en inhoud
Aantal kamers
3  
Aantal slaapkamers
1  
Perceelgrootte
278 m2  
Inhoud woning
476 m3  
Woonoppervlakte
106 m2  
1 / 12 foto's