9.3
9389 reviews
Bekijk alle

Joanne van de Ridder

is aan het typen..

Goedemiddag, kan ik u ergens mee helpen?

1

Appartementen verdieping (bouwnummer 5) in Nunspeet

Prijs op aanvraag
Verkocht
9 foto's
Omschrijving
Wonen in het groen!

Aan de rand van het centrum wordt een stijlvol appartementengebouw gerealiseerd. In hedendaagse bouwstijl worden 12 appartementen met oog op duurzaamheid en comfort gerealiseerd.

De architectuur is van de hand van de Nunspeetse architect Johan Hofman. Ieder appartement heeft een ruim terras of een balkon. Het gebouw wordt uiteraard duurzaam gerealiseerd middels de huidige normen (gasloos). Alle appartementen hebben een eigen berging in de ondergrondse kelder. Tevens wordt een ruime fietsenberging op het buitenterrein gebouwd, zodat u makkelijk uw fiets kunt stallen zonder deze naar de kelder te hoeven brengen. Met 1 of 2 eigen parkeerplaatsen is er voldoende ruimte voor het parkeren van uw auto(‘s).

Comfortabel en duurzaam:

Om bewoners en bezoek onbelemmerde toegang tot de appartementen te geven, wordt een lift in het appartementencomplex gebouwd. De appartementen worden met een complete badkamer en toilet uitgevoerd, waarbij er keuze in de betegeling is. Aannemersbedrijf Van Wijhe uit Doornspijk verzorgd de bouw van de appartementen en kan middels maatwerk persoonlijke wensen in het bouwproces meenemen.

Het hele appartementencomplex wordt gasloos gebouwd. Dit betekend dat u helemaal klaar bent voor de toekomst. Ieder appartement wordt voorzien van een warmtepomp en volledige vloerverwarming. Op het dak worden voor ieder appartement eigen zonnepanelen gelegd.

Gunstige ligging:

Het perceel is voorzien van bestaand groen, waardoor we van een lommerijke locatie mogen spreken. Het gebouw is ingetogen en stijlvol van architectuur en materialisering, waardoor deze opgaat in de bestaande omgeving. De overige woningen aan de Harderwijkerweg zijn overwegend vrijstaand en voorzien van diepe tuinen.

De fraaie uitstraling van het gebouw wordt vergroot door de bestaande bomen en overig groen op het perceel. De parkeerplaatsen worden omzoomd door een beukenhaag. Op zeer korte wandelafstand bereikt u onder andere de Albert Heijn, de Keurslager en vervolgens de rest van de centrumvoorzieningen.

Prijzen:

De genoemde prijzen zijn exclusief verplicht af te nemen parkeerplaatsen. Verder zijn alle verkoopprijzen vrij op naam en inclusief belastingen.

Verdere informatie:

- Alle verkoopprijzen zijn vrij op naam en incl. belastingen;
- De verkoop zal geschieden onder voorbehoud van gunning door de verkoper;
- De overdracht zal plaatsvinden bij Notariaat Pieltjes te Nunspeet;
- Aannemersbedrijf Van Wijhe uit Doornspijk gaat de bouw realiseren.

Verkoop: bij interesse inzake het kopen van een appartement kan een persoonlijk gesprek met de makelaar worden ingepland. De omgevingsvergunning voor de bouw van de appartementen is reeds afgegeven. De start bouw staat onder voorbehoud gepland in het 4e kwartaal van 2023.

Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor in Nunspeet, telefoonnummer 0341-467 000.
Kenmerken
Overdracht
Vraagprijs
Prijs op aanvraag  
Bouw
Soort woonhuis
Appartement  
Type woonhuis
Bovenwoning  
Bouwjaar
2024  
Oppervlakten en inhoud
Aantal kamers
2  
Aantal slaapkamers
1  
Inhoud woning
159 m3  
Woonoppervlakte
60 m2  
1 / 9 foto's