9.3
9390 reviews
Bekijk alle

Joanne van de Ridder

is aan het typen..

Goedenacht, kan ik u ergens mee helpen?

1

Eperweg 4 in Nunspeet

20.000 per jaar
3 foto's
Omschrijving
In het in aanbouw zijnde nieuwbouwcomplex “Sterrehof”, bestaand uit o.a. 17 luxe koopappartementen (allen verkocht) mogen wij u twee winkelunits aanbieden. De hierbij aangeboden winkelunit is ca. 103 m2 groot, de andere winkelunit (Eperweg 2) is ca. 76 m2 groot.

Beide winkelunits zijn in aanbouw en de verwachte oplevering zal medio januari 2024 plaatsvinden.

Indien gewenst bestaat (vanuit de afbouw) de mogelijkheid om beide winkelunits samen te voegen tot 1 royale winkelruimte van 179 m2. De winkelunits zijn uiteraard ook zeer geschikt voor kantooractiviteiten/baliefuncties en liggen op een pracht zichtlocatie. Het betreft zeer representatieve winkelruimte met een totaal winkelfront van ca. 25 m1.

Ligging:

De nieuw te realiseren winkelruimten zijn gelegen op een A-locatie, aan de rand van het Nunspeetse dorpscentrum. Een levendig centrum met zeer goede winkelvoorzieningen waaronder de bekende landelijke winkelketens. Nunspeet ligt centraal in Nederland, tussen Zwolle en Harderwijk, en is goed bereikbaar middels de A28. Bovendien heeft Nunspeet een eigen NS station.

Oppervlakten:
Oppervlakte winkelunit 1: 75,67 m2
Oppervlakte winkelunit 2: 103.17 m2

Technisch:
De 2 winkelruimten worden als volgt (standaard) afgewerkt:

Vloer voorzien van een cementdekvloer. Wanden geheel glad afgewerkt. Plafond voorzien van systeemplafond met verlichtingsarmaturen, of afgeschilderd betonplafond.

Verder zullen de winkelruimten voorzien worden van een installatie m.b.t. luchtbehandeling (verwarmen en koelen). Uiteraard zullen er voldoende aansluitpunten elektra in de wanden worden aangebracht en loze leidingen t.b.v. alarminstallatie.
Keuken en sanitaire voorzieningen dienen desgewenst door de huurder zelf worden aangebracht.

Bestemming:
Ter plaatse vigeert het bestemmingsplan Nunspeet Centrum. Detailhandel, lichte horeca, dienstverlening en maatschappelijke voorzieningen vallen binnen het bestemmingsplan.

HUURSOM:
winkelunit 1: € 15.000,-- per jaar excl. BTW
winkelunit 2: € 20.000,-- per jaar excl. BTW

HUURTERMIJN
Vijf (05) jaar.

OPTIE-/VOORTZETTINGSTERMIJN
Telkens vijf (05) jaar.

CONTRACT
ROZ-huurcontract voor winkelruimte, versie 2022 met bijbehorende algemene bepalingen, alsmede enkele aanvullende bepalingen.

WAARBORGSOM
Ter grootte van een kwartaalhuur te vermeerderen met omzetbelasting.

OMZETBELASTING
Er wordt geopteerd voor belaste verhuur, c.q. de huurprijs wordt verhoogd met omzetbelasting. Indien er niet wordt geopteerd voor belaste verhuur, wordt de huurprijs verhoogd met een nader door de accountant van verhuurder vast te stellen percentage.

INDEXERING
Jaarlijks conform CPI-Alle Huishoudens (2015=100), voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst.
Kenmerken
Overdracht
Vraagprijs
20.000 per jaar  
Bouw
Type object
Winkelruimte  
Bouwjaar
2023  
Oppervlakten en inhoud
Oppervlakte kantoorruimte
103 m2  
Aantal verdiepingen
1  
Oppervlakte totaal
103 m2  
1 / 3 foto's