9.4
9487 reviews
Bekijk alle

Joanne van de Ridder

is aan het typen..

Goedenacht, kan ik u ergens mee helpen?

1

Dorpsstraat 33 in Nunspeet

Prijs op aanvraag
Verhuurd
21 foto's
plattegrond
Omschrijving
BESCHIKBAAR VOOR KORTE, TIJDELIJKE HUURPERIODE (en mogelijk daarna voor langdurige periode)

Zoekt u winkelruimte om in het zomerseizoen uw producten te verkopen als het toerisme in Nunspeet weer volop draait? Dan is dit uw kans!

Wij bieden u per direct tot 01 oktober dit jaar TIJDELIJK te huur aan, in het centrum op A-locatie, deze representatieve WINKELRUIMTE van ca. 84 m².

Deze winkelruimte wordt na 01 oktober geheel verbouwd en gemoderniseerd, waarna het beschikbaar komt voor lange termijn verhuur.

De winkelruimte ligt op een fantastische locatie recht voor het marktplein, in het wandelgebied van het autovrije centrum. In deze hoofd-winkelstraat zijn onder andere winkelketens als Hema, Pearl, Hans Anders, Bruna, Xenos, Primera, The Phone House etc. gevestigd, alsmede (lokaal) overbekende winkels zoals Bakkerij van Dongen, Osinga kantoor-/boekhandel en andere. Kortom: een pand en locatie die u altijd doet slagen!

Het pand wordt na deze verhuurperiode verbouwd en gemoderniseerd, waarna de winkelruimte voor langere duur te huur zal worden aangeboden!

INDELING:

Entree van de winkel middels dubbele openslaande deuren, open winkelruimte van ca. 84m2 voorzien van tegelvloer en systeemplafond met verlichtingsarmaturen. Verwarming middels heater en koeling middels airco.

Tevens is het pand uiteraard voorzien van een eenvoudige dagkeuken, toiletruimte, opslagruimte en eigen achter entree met parkeerplaats.

Huurtermijn: per direct tot 01 oktober 2023.
Huursom: nader overeen te komen.
Kenmerken
Overdracht
Vraagprijs
Prijs op aanvraag  
Bouw
Type object
Winkelruimte  
Bouwjaar
1959  
Oppervlakten en inhoud
Oppervlakte kantoorruimte
84 m2  
Aantal verdiepingen
1  
Oppervlakte totaal
84 m2  
1 / 21 foto's
Plattegrond