9.3
9396 reviews
Bekijk alle
Penthouses tweede verdieping (bouwnummer 12) in Elspeet
965.000 v.o.n.
8 foto's
Omschrijving
De Zagerij: een aanwinst voor Elspeet!


De bovenste verdieping van het complex wordt gesierd door prachtige penthouses. Zoals u van een penthouse mag verwachten is de ruimte groots. Via de entree komt u in een grote woonkamer met vrij uitzicht op de mooie omgeving. Via een grote schuifpui betreedt u een groot terras met vrij uitzicht maar ook beschutte hoekjes. Aan het terras ligt een bijzondere tuinkamer die ook als kantoor of werkplek ingericht kan worden. De ruimtelijke beleving van dit penthouse is zeer bijzonder door de alzijdigheid, de lichtinval, het lijnenspel in de plattegrond en de continue relatie met buiten.

-------

Op een fraaie locatie aan de noordkant verrijst de komende jaren een gevarieerde en ruim opgezette nieuwbouwwijk: De Zagerij. Geliefd bij iedereen die van dorpse gezelligheid en een groene omgeving houdt.

De naam van de wijk verwijst naar de houtzagerij die jarenlang gevestigd was op deze locatie. Als sluitstuk van de wijk komt op de hoek van de Nachtegaalweg met de Stakenbergweg een gebouw met daarin 12 luxe appartementen. De wijk ligt aan de rand van de bestaande dorpskern van Elspeet, heeft een groen karakter en biedt ruime parkeergelegenheid.

De grote variatie in woningen en appartementen maakt De Zagerij tot een fijne woonplek voor jong en oud. Het appartementencomplex ligt vrij gelegen in een ruime en groene setting met de entree van de parkeergarage richting de openbare parkeerplaatsen. Het appartementencomplex bestaat uit 10 ruime appartementen van ca. 120 m2 en 2 hele ruime penthouses van respectievelijk 194 en 198 m2. Het complex is een markant gebouw maar door het volume te laten verspringen wordt de symmetrie doorbroken en de levendigheid meer versterkt. Elk appartement heeft als 'buitenhoek' een topgevel met toepassing van wisselende materialen en kleuren.

De appartementen zijn gasloos en voorzien van een warmtepomp. Dit maakt de appartementen zeer energiezuinig. De Zagerij is helemaal klaar voor de toekomst!


Verdere informatie:

- Alle verkoopprijzen zijn vrij op naam en incl. belastingen;
- De verkoop zal geschieden onder voorbehoud van gunning door de verkoper;
- De overdracht zal plaatsvinden bij Notariaat Ridderhof & Stelwagen te Vaassen;
- De appartementen worden gebouwd met een garantiecertificaat van Bouwgarant;
- Het voorlopige energielabel van de appartementen betreft A+++.
- Arma Keukens en Sanitair te Nunspeet is betrokken als projectpartij.

Verkoop: bij interesse inzake het kopen van een appartement kan een persoonlijk gesprek met de makelaar worden ingepland. De omgevingsvergunning voor de bouw van de appartementen is reeds afgegeven, de verkoop geschied onder voorbehoud van geen bezwaren tegen deze omgevingsvergunning.

Planning: onder voorbehoud staat de start bouw het 1e kwartaal van 2023 gepland. De bouwtijd beslaat naar verwachting een jaar.

Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor in Nunspeet, telefoonnummer 0341-467 000.
Kenmerken
Overdracht
Vraagprijs
965.000 v.o.n.  
Bouw
Soort woonhuis
Appartement  
Type woonhuis
Penthouse  
Bouwjaar
2023  
Oppervlakten en inhoud
Aantal kamers
4  
Aantal slaapkamers
2  
Inhoud woning
618 m3  
Woonoppervlakte
194 m2  
1 / 8 foto's