9.3 9 ,3 91 reviews Alle reviews

Team Kok & Heijkamp

Veelzijdig en enthousiast

Een makelaar is een vertrouwenspersoon. Het gaat bij huizentransacties vaak om heel persoonlijke zaken, zoals onder meer woongenot, financiën, uw persoonlijke voorkeuren en wensen. Dat vereist een bijzondere relatie, die verder gaat dan een puur zakelijke. Ook al omdat wij ons niet voor niets in deze regio gevestigd hebben. Wij zijn hier thuis en we willen dat onze klanten dat ook zo voelen.

Graag stellen we u voor aan ons team:

Martin Kok

Beëdigd Makelaar/Taxateur o.z. • Vestiging Nunspeet en 't Harde
Samen met mijn team bedien ik een overgroot deel van de bestaande woningmarkt en de nieuwbouwmarkt in de gemeente Nunspeet en Elburg. Maar ook voor een taxatie, voor huur- of verhuur en projectontwikkeling kunt u op ons rekenen.

Henk van Engelen
Makelaar • Vestiging Nunspeet 


Dagelijks behartig ik de belangen van onze opdrachtgevers, met als hoofddoel: het succesvol (ver)kopen van hun woning tot tevredenheid van alle belanghebbenden!

Nico van der Heiden

Makelaar • Vestiging 't Harde

Het samenbrengen van de verkopende en kopende partij is voor mij het ultieme doel. Ik kom graag bij u langs om de mogelijkheden omtrent de verkoop van uw woning te bespreken of ontmoet u graag tijdens een bezichtiging!

Lennard Kok 

Makelaar • Vestiging Nunspeet

Geen dag is hetzelfde in ons vak! Dat maakt de makelaardij zo boeiend voor mij. Je ontmoet dagelijks nieuwe mensen, je komt in allerlei woningen en de bemiddeling tussen koper en verkoper is bij elk huis weer anders.  

Joanne van de Ridder

Secretaresse • Assistent Makelaar • Vestiging Nunspeet
Als u ons kantoor in Nunspeet binnenkomt, ben ik uw eerste aanspreekpunt. Mijn functie bestaat uit receptiewerkzaamheden zoals het inplannen van afspraken en het beantwoorden van binnenkomend telefoonverkeer en secretariële ondersteuning van de makelaars. 

Arnita van der Spek

Secretaresse • Vestiging 't Harde 

Ik ben het eerste aanspreekpunt van ons kantoor op 't Harde. Dagelijks doe ik met veel plezier diverse werkzaamheden als correspondentie verzorgen, overeenkomsten opstellen, afspraken inplannen etc.

Mariska van Dieren

Medewerker beheer • Vestiging 't Harde

Ik houd mij voornamelijk bezig met het administratief en technische beheer van woningen en bedrijfspanden voor opdrachtgevers, alsmede voor Verenigingen van Eigenaars.

Annemarie Mulder
Medewerker communicatie • Kandidaat Makelaar ​​​​​​​K-RMT •
 Vestiging Nunspeet en ´t Harde
​​​​​​​

Als medewerker communicatie ben ik de creatieve denker en doener in ons team. Ik zorg voor de invulling van de online en offline communicatie-uitingen.


Christine Schouten

Medewerker administratie • Vestiging Nunspeet

Ik ben verantwoordelijk voor de boekhouding van ons kantoor. 


Sander den Otter

Fotograaf • Vestiging Nunspeet en 't Harde

In mijn functie ben ik verantwoordelijk voor de presentatie van de woningen die bij ons in de verkoop komen. Onder andere verzorg ik de fotografie, videografie en de plattegronden. Al met al, doe
ik mijn uiterste best om er een prachtige presentatie van
te maken. Hopelijk tot ziens!