9.3
9389 reviews
Bekijk alle

Joanne van de Ridder

is aan het typen..

Goedemiddag, kan ik u ergens mee helpen?

1

AANGEBODEN


VRIJSTAANDE WONING MET GROTE LOODS IN ELSPEET | 1.140 M2 GROND | IDEAAL VOOR ZZP ‘ERS | 2023/2024 GEMODERNISEERD | SLAAP- EN BADKAMER BENEDEN


Locatie: bebouwde kom van Elspeet


Binnenkort komt er een goed onderhouden en recent gemoderniseerde VRIJSTAANDE WONING met een GROOT BEDRIJFSGEBOUW aan doorgaande weg in Elspeet op Funda, welke wij nu reeds in stille verkoop mogen aanbieden.


De woning is gebouwd 1995 en is goed geïsoleerd. Daarnaast hebben de huidige eigenaren in 2023 een nieuw keuken geplaats en in 2024 een nieuwe badkamer en toilet. Doordat er een slaap- en badkamer op de begane grond zijn gesitueerd zou er ook gedacht kunnen worden aan mantelzorg. Op de begane grond is er verder een woonkamer aan de voorzijde en een woonkeuken aan de achterzijde. Op de verdieping zijn 4 slaapkamers en een badkamer gesitueerd. Verder is de tuin opnieuw aangelegd en is een prachtige veranda aanwezig.


Op het achtererf is een royale loods aanwezig van ca. 130 m2 met een overkapping van ca. 72 m2, welke is verdeeld in opslagruimte, kantine en kantoor. Een prachtige kans voor een ZZP’er of een hobbyist die ruimte zoekt.


Voor meer informatie kunt u bellen met ons kantoor op telefoonnummer 0341 – 467 000 of stuur een mail naar info@kok-heijkamp.nl.