9.3 9 ,3 91 reviews Alle reviews

Hoeveel is uw woning waard?

Kies voor de gratis en vrijblijvende waardebepaling van een ervaren makelaar

Direct aanvragen

Reactie binnen 24 uur (werkdagen)

Gratis waardebepaling 

Uw huis verkopen tegen de juiste prijs

De (over)waarde van een huis kan vastgesteld worden in een waardebepaling of met een taxatie. Dat zijn dus twee verschillende dingen. Hieronder maken we duidelijk wat een waardebepaling is. Meer informatie over taxatie vindt u op deze pagina.

Wat kost een huis verkopen?

U heeft een waardebepaling nodig omdat u uw huis wilt gaan verkopen en wilt weten tegen welke prijs u uw huis aan kunt bieden. Bovendien is een goede waardebepaling belangrijk omdat de verkoopwaarde van uw huidige huis mede bepaalt in welke prijsklasse u een nieuwe woning kunt gaan zoeken. U wilt gewoon weten waar u op kunt rekenen.

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur reactie (werkdagen)

De waardebepaling

Het bepalen van de marktwaarde van een huis hangt af van onder andere de locatie, de perceelgrootte, het bewoonbaar oppervlak, het bouwjaar, de stijl, de staat van onderhoud. Als verkoopmakelaar zijn wij natuurlijk goed op de hoogte van de actuele prijzen in onze regio. Door de kenmerken van uw woning te vergelijken met andere, recent verkochte woningen bij u in de buurt maken we een waardebepaling. Met een waardebepaling door een makelaar van Kok & Heijkamp Makelaars weet u wat de marktwaarde is, en kunt u dus ook een realistische prijs bepalen.

Eerst weten wat uw woning waard is?

Een waardebepaling door een gespecialiseerde makelaar van Kok & Heijkamp is gratis. Service van de zaak. Sterker, de waardebepaling is ook geheel vrijblijvend. Vraag nu een gratis waardebepaling aan voor uw woning!

Waardebepaling aanvragen

Binnen 24 uur reactie (werkdagen)

Waarom Kok & Heijkamp?

Goede prijs, goede service...

0

Klanten geven ons een 9.4! En 100% beveelt ons aan!

0

Opdrachtgevers beoordelen onze aankoopbeleiding met een 10!

Daarom kiest u voor Kok & Heijkamp als úw makelaar

•  Unieke woningpresentatie

•  Structureel makelaarscontact

•  Presentatie in magazine WOON

•  Veel woningzoekenden in beeld

Meer weten?

Wilt u weten wat de verkoop van een woning kost? Of hoe een waardebepaling in zijn gang gaat? Of heeft u een andere vraag? Schroom niet en neem contact met ons op. Binnen 24 uur heeft u een reactie van onze kant (tijdens werkdagen).

Informatie aanvragen

Binnen 24 uur reactie (werkdagen)