9.3 9 ,3 91 reviews Alle reviews

Kok & Heijkamp

Makelaars met een missie

Kok & Heijkamp Makelaars

Hét aanspreekpunt voor wonen in de regio


Nunspeet, Elburg en omgeving

Hét adres voor wie een huis wil kopen of verkopen aan de Noordzijde van de Veluwe en op zoek is naar een sympathieke en ter zaken kundige makelaar. Nunspeet en 't Harde zijn onze thuishavens. Vanuit ons kantoor in Nunspeet bedienen we de dorpen Elspeet, Vierhouten en Hulshorst. Vanuit ons kantoor ’t Harde zijn wij u graag van dienst op ’t Harde en natuurlijk Elburg en Doornspijk. Omdat we een echte specialist willen zijn en ons thuis voelen in onze natuurlijke habitat van de Noord-Veluwe, proberen we ons ook te beperken tot dit werkgebied. Voor taxaties geldt dat we die uitvoeren binnen een straal van 20 kilometer rond ons makelaarskantoor in Nunspeet.Welkom bij ons op kantoor

Als makelaars doen we veel zaken bij de mensen thuis. Maar we vinden het net zo leuk om u bij ons in Nunspeet of op 't Harde te ontvangen, zodat ook de mensen van ons kantoor weten wie de persoon is achter uw naam en (toekomstig) adres. U bent van harte welkom aan de Kroonlaan 2 in Nunspeet of Eperweg 70 op 't Harde.

Afspraak maken?

U kunt tijdens kantooruren altijd op goed geluk bij ons binnen lopen, al zijn onze makelaars vaak op stap in de gemeente Nunspeet of Elburg. Of maak een afspraak via 0341-467 000 (vestiging Nunspeet) of 0525-216 001 (vestiging 't Harde) of het formulier op de contactpagina.