9.3 9 ,3 91 reviews Alle reviews

Huis verkopen?

Vertrouw op de verkoopmakelaar


U wilt uw huis verkopen, en natuurlijk voor een goede prijs. Het verkoopproces - van het bepalen van de waarde en het maken van een goede presentatie tot en met de juridische en financiële afwikkeling - is nog best een klus. Als verkoopmakelaar hebben wij jarenlange ervaring en ondersteunen we u graag bij een snelle en succesvolle verkoop van uw huis.

Uw huis verkopen - kennis maken met uw verkoopmakelaar

Als u kiest voor samenwerking met Kok & Heijkamp Makelaars, beginnen we met een persoonlijk gesprek, vrijblijvend en kosteloos. Onze verkoopmakelaar legt uit hoe wij werken aan de hand van een stappenplan. Ook kan hij u al een waardebepaling van uw huis geven.

Samen met uw verkoopmakelaar aan de slag

Besluit u inderdaad uw huis bij ons in de verkoop te doen, dan beginnen we natuurlijk met het maken van een goede presentatie. De verkoopmakelaar geeft u tips over hoe u de woning optimaal kunt presenteren. Wij hebben onze eigen fotograaf in dienst, die ervaring heeft met het optimaal in beeld brengen van allerlei woningen, inclusief de tuin en eventueel het uitzicht. Zo aantrekkelijk mogelijk, maar ook realistisch, want u wilt liever geen bezoeken van mensen die al meteen teleurgesteld afdruipen. Overigens kunnen wij ook video's maken, zelfs vanuit de lucht met behulp van een drone!

Reclame maken via allerlei media

Als een van de zeer weinig verkoopmakelaars in Nederland heeft Kok & Heijkamp Makelaars een eigen lifestyle-magazine WOON. Met naast presentaties van alle woningen in onze portefeuille ook lezenswaardige artikelen, recepten, doe-het-zelf-tips en wooninspiratie. Dit magazine verspreiden wij huis-aan-huis in een grote regio, zodat de belangrijkste doelgroep (mensen verhuizen vaak binnen hun eigen streek) op speelse manier met uw aanbod in aanraking komt. En natuurlijk gebruiken we ook de Social Media, een online nieuwsbrief, onze eigen website en Funda om uw woning in de etalage te zetten.

Verkoopmakelaar denkt ook mee over timing

Een van de lastigste facetten van de aankoop en verkoop van een woning is de timing. U wilt graag verkopen, maar liefst niet voordat u zelf een nieuw huis kunt betrekken. Andersom wilt u zodra u wél een nieuw huis vindt, uw huidige woning snel verkopen, om dubbele lasten te voorkomen. Uw verkoopmakelaar maakt samen met u een goede planning en denkt met u mee over de volgende stap. Zo kunnen we bijvoorbeeld het verkoopproces tijdig voorbereiden, maar uw woning pas officieel in de verkoop doen als het nieuwe huis gevonden is. Neem voor meer informatie over de juiste timing van het verkopen van uw huis contact op met onze gespecialiseerde verkoopmakelaar.

Klant aan het woord

"Wij nodigden Kok & Heijkamp samen met nog twee andere makelaarskantoren uit. De eerste kennismaking met Nico verliep heel prettig. Ook later tijdens de onderhandeling verliep het overleg soepel. Ons huis is binnen twee weken verkocht!"

Bernhard en Henrike Van de Poll

Handig, gratis verhuispakket!

Als u kiest uw woning te verkopen met ondersteuning van Kok & Heijkamp Makelaars, ontvangt u ons gratis verhuispakket, met onder andere verhuistips, een verhuisplanning en verhuiskaarten. Bovendien kunt u kosteloos gebruik maken van onze verhuiskar. Dit aanbod geldt voor mensen die hun huis verkopen in Nunspeet, Elburg, ’t Harde, Oldebroek, Elspeet, Doornspijk, Hulshorst en Vierhouten.