9.4
9492 reviews
Bekijk alle

Joanne van de Ridder

is aan het typen..

Goedenavond, kan ik u ergens mee helpen?

1

Zuiderzeestraatweg West 129-001 in Doornspijk

865.000 v.o.n.
8 foto's
video
Omschrijving
Uw energiezuinige droomwoning in het buitengebied tussen Doornspijk en Nunspeet!

Op een prachtige, landelijke locatie en een kavel van maar liefst 1.825 m2 bieden wij u deze nieuw te bouwen woning aan. De woning wordt hoogwaardig en duurzaam gebouwd, waardoor u energiezuinig, gasloos en toekomstgericht kunt wonen. De genoemde koopsom is geheel turn-key en conform de afbeeldingen van de woning zoals gepresenteerd. Ook de kosten t.b.v. sloop van de huidige opstallen en het bouwrijp maken zijn in de totale koopsom opgenomen.

De hoogwaardige bouw van deze woning wordt gekenmerkt door volledige isolatie, energielabel A+++, een warmtepomp en vier zonnepanelen. Voor uw comfort wordt de begane grond en de badkamer verwarmd door middel van vloerverwarming.

Naar wens kan de woning ook groter worden uitgevoerd, in 8,95 X 13,15M met een inhoud van 733 m3. De aangeboden V.O.N.-prijs is op basis van de aangeboden woning c.q. impressies. De woning is te wijzigen o.b.v. het beeldkwaliteitsplan in combinatie met individuele wensen en stijl (prijswijzigingen voorbehouden). Maatvoeringen zijn te wijzigen binnen de mogelijkheden, en vrij indeelbaar. Dit geeft u de mogelijkheid uw eigen wens en smaak in de woning terug te laten komen en zo uw droomwoning te realiseren. Naar wens kan deze woning ook gelijkvloers worden gebouwd met een slaap- en badkamer op de begane grond.

Binnen het bestemmingsplan wordt de mogelijkheid geboden een bijgebouw van 150m2 te bouwen. Bijgebouwen dienen minimaal 1 meter achter de voorgevel van de woning gebouwd te worden met een maximale goothoogte van 3 meter en een bouwhoogte van 6 meter.

De kavel wordt omgeven door oude bomen hetgeen bijdraagt aan het historische karakter van de locatie. Aan de achterkant heeft u prachtige vergezichten over de weilanden.

Het is ook mogelijk één van de bouwkavels zonder woning te kopen. Hierbij staat het u vrij een eigen architect en aannemer te zoeken.

Kenmerken:

- De verkoop is onder voorbehoud van gunning door de verkoper
- De overdracht zal plaatsvinden bij Notariaat Pieltjes te Nunspeet
- Energielabel A+++
- Traditionele bouwwijze door Selekthuis
- Vloer-, wand-, dakisolatie en dubbele beglazing (HR++)
- Verwarming middels luchtwarmtepomp
- Vloerverwarming (incl. passieve koeling) t.p.v. begane grond en badkamer
- 4 zonnepanelen
- Openslaande terrasdeuren
- Kunststof dakraam t.p.v. badkamer
- Energiezuinig d.m.v. warmtewisselaar en automatische bypass
- Uitgevoerd met drie dakkapellen met zadeldak
Kenmerken
Overdracht
Vraagprijs
865.000 v.o.n.  
Bouw
Soort woonhuis
Landhuis  
Type woonhuis
Vrijstaande woning  
Bouwjaar
2023  
Oppervlakten en inhoud
Aantal kamers
4  
Aantal slaapkamers
3  
Perceelgrootte
1825 m2  
Inhoud woning
680 m3  
Woonoppervlakte
180 m2  
1 / 8 foto's
Video