9.3 9 ,3 91 reviews Alle reviews

Binnenkijken 

in een nieuwbouwhuis

Van bouwkavel

tot droomhuis

We kijken binnen in een van de modelwoningen van Groothuisbouw. Styliste Albertien van  NO3 Omnicreatives verzorgde de styling. Na de oplevering van de woning koos zij eerst een stijl, waar zij de verdere styling op afgestemd heeft. “In het geval van deze modelwoning koos ik voor een stijl dat past bij de bouw van de woning: modern-klassiek. Aan de hand van die stijl heb ik eerst een moodboard gemaakt en de stoffen en materialen uitgekozen. In het geval van een particuliere opdracht gaan we dan eerst om tafel om de wensen te inventariseren: Welke stijl spreekt je aan? Welke materialen en kleuren vind je mooi? Naast het maken van een moodboard ging Albertien aan de slag met een interieurplan. Ze schetste de plek van de meubels en lette daarbij op juiste verhoudingen. 

Wanneer een project volgens Albertien geslaagd is? “Je bent blij als het beeld dat je hebt geschetst en het plaatje dat in je hoofd zit, klopt met het resultaat. Verder vind ik het belangrijk dat het interieur je als het ware omarmt. Uiteraard is een project pas echt geslaagd als een klant zich er thuis voelt.” 


Stijl!

Meubels op maat

Voor de meubels werkte Albertien samen met meubelfabrikant Hofstede Raanhuis. “Wij hebben een nauwe samenwerking met Hofstede Raanhuis, in verband met het ontwerp van de meubels. In de woonkamer van deze woning past bijvoorbeeld een prachtige, grote boekenkast. Deze hebben we op maat laten maken van hetzelfde materiaal als de rest van de meubels."

Tip: 

Maak een Pinterest Pagina aan en pin afbeeldingen die je aanspreken.Zo maak je jouw eigen digitale moodboard. 

Styliste Albertien van NO3 Omnicreatives


Meesterwerken


De meesterwerken aan de muur zorgen voor kleur in het interieur.

“Het bloemenschilderij in de woonkeuken is zo geplaatst, dat je er vanuit de woonkamer zicht op hebt. Dat geeft een mooi doorkijkje."


"De blauwe stof van de stoelen in de woonkeukengeven karakter aan de strakke keuken."

Italiaans temperament

Hofstede Raanhuis is een van de weinige meubelfabrikanten die veel maatwerk mogelijkheden voor individuele wensen binnen hun collecties hebben. Al hun meubels zijn van Nederlands fabrikaat, maar wel met een Italiaans temperament.


Modern-klassiek