9.3 9 ,3 91 reviews Alle reviews

Binnenkijken

  bij de mooiste interieurs

Laat u inspireren..

door interieurs uit ons magazine Woon

In elk nummer van ons magazine Woon verrassen we u met de mooiste interieurs van woningen uit de regio. Heeft u een landelijke stijl, houdt u van een Scandinavisch interieur of juist van brocante of Bohemian accessoires? In Woon komen allerlei woonstijlen voorbij. Een selectie daarvan laten we u hier zien. Kijk binnen en doe inspiratie op voor uw eigen interieur! 

Interieur in
Ibiza style 

André en Alice Daalmeijer kochten twaalf jaar geleden samen hun eerste woning in Elburg. In eerste instantie viel het huis niet binnen hun budget, maar toen de eigenaar besloot te vraagprijs voor hen te verlagen, was de koop snel gesloten. ‘We wonen hier nog elke dag met veel plezier. We hebben een heerlijk vrij uitzicht'.

Hotel chique in
jaren '30 woning

Een jaren ’30 woning mét een ruime tuin en nabij het centrum van Nunspeet: dat waren voor Roel en Petra drie wensen voor één woning. Toen zij in 2017 zagen dat de woning aan de Veldweg te koop kwam, namen zij direct contact op met de eigenaren. ‘Het is een geliefde woning op een gewilde plek, dus we moesten snel zijn.’

Interieur met eigenheid

Mark en Annegreet treffen als tweede eigenaren van de woning veel elementen aan die al sinds de bouw van de woning in de jaren ’60 aanwezig zijn. Er volgde een grondige verbouwing. 

Stoer en lief interieur
in vrijstaande woning op 't Harde

Stefanie woont samen met Marinus en dochter Asley in hun vrijstaande jaren '50 woning op 't Harde. Na drie jaar verbouwen is hun huis nagenoeg klaar. Het eindresultaat? Een modern interieur met stoere materialen, maar door de bloemen(prints) en hier en daar een roze en gele touch toch ook weer lief.

Strak mét kleur
in Elspeets interieur

Reinold en Henrieke schreven zich in voor een nieuwbouwproject in Elspeet, maar dat project liet op zich wachten. 'Toen mijn zus en zwager op sinterklaasavond vertelden dat zij een ander huis hadden gekocht, was voor ons de keus snel gemaakt: dan wordt hun huis de onze.'

Landelijk wonen met karakter

De geboren en getogen Wezepers vielen als een blok voor het monumentale pand uit 1910 en ruilden hun woonplaats Wezep in voor Nunspeet. 

Na de sleuteloverdracht maakten Dick en Angeline een duidelijk plan voor de renovatie van het huis. 

Landelijke metamorfose

Ondanks de verouderde staat stal de tussenwoning in de bomenrijke Belgenbuurt direct het hart van Dinand en Willianne. 'Dinand houdt wel van een beetje klussen, dus een klushuis was aan ons wel besteed.'

Nazomeren

Rotan, schelpen, zeegras, stro en natuurlijke elementen. Bij Wouter en Linda thuis aan 'De Buntezoom' in Nunspeet voert een Bohemian Ibiza stijl duidelijk de boventoon. We genieten nog even na van de zomer in dit heerlijke interieur. 

Stadswoning met karakter

Gerbert en Erika Floor wonen samen met hun zoontjes Jozua en Zion in een knusse stadswoning in de binnenstad van Elburg. Het interieur laat zien wie zij zelf zijn én waar ze in hun werk als filmmaker en fotografe voor staan: authentiek en karaktervol. In deze binnenkijker komt huize Floor in beeld. 

Licht en luchtig

Kleuren als wit en grijs voeren de boventoon in het interieur van Hendri en Hanneke uit Elburg. Hanneke: “Ik houd van lichte kleuren, dus schilderden en sausden we alles licht."

Hanneke richtte haar woning in met accessoires in Scandinavische stijl. 

Rietgedekte woonboerderij

Een echte opknapper aan de rand van het dorp Elspeet. Dat sprak Cees en Mariska Noorderijk wel aan. Het werd uiteindelijk een heel project om deze woning naar hun smaak af te werken. Bij aankomst wordt al een tipje van de sluier opgelicht. Een prachtige rietgedekte woonboerderij staat te stralen te midden van de weilanden.  

Droomhuis 

met uitzicht op het park

Liefde voor strak 

Een inrichting waar ‘strak’ het sleutelwoord is. Dat is thuis voor Gerhard en Marjon. Recent kochten zij een nieuwbouwwoning in Doornspijk die ze volledig naar hun smaak hebben ingericht.


Sfeervol thuis

Landelijke gezelligheid met een strakke touch. Dat kenmerkt de inrichting van Jaco en Femke. 
Zij hebben van deze eenvoudige jaren 30-woning een knus thuis gemaakt, waar de sporen van weleer duidelijk zichtbaar zijn.

Stoer interieur
met nostalgie

Industrieel wonen, maar wel met behoud van de jaren ’30 uitstraling van de woning. Dat was wat André en Chantal graag wilden.
Met een vleugje historie erbij, hebben zij een uniek interieur gecreëerd. 


Landelijk pur sang


Gecapitonneerde bank en stoelen, een kruiklamp van formaat, een gezellige houtkachel en muren bewerkt met een matte krijtverf van Painting the Past: Tjacco en Marita kozen duidelijk voor een landelijke stijl in hun eerste woning. 

Licht 
familiehuis

Zelf zijn eigen huis bouwen. Dat sprak Gerwin Prophitius wel aan. Toen aan de rand van Elburg een aantal kavels voor vijstaande woningen beschikbaar kwam, hakten Gerwin en Marieke al snel de knoop door en gingen zij de uitdaging aan. 

"Een stoer interieur spreekt me aan, maar wel met de toevoeging van warme materialen als linnen, vachten en hout. Ik vind het belangrijk om dicht bij mezelf te blijven. Daarbij kan een beetje lef natuurlijk nooit kwaad. Dat maakt een interieur juist eigen."

Linda Dooijeweerd


Stoer wonen

Retro


Robert en Lianne Polinder woonden in een nieuwbouwwoning in Elburg, in een fijn huis in een leuke buurt. Beter konden zij zich bijna niet wensen. Toch kwam er een andere woning op hun pad. Een klusproject in Doornspijk, het dorp waar ze beiden vóór hun huwelijk woonden. 

"Koop wat je mooi vindt, dan ontstaat pas echt jouw thuis." 
Lianne Polinder

Eclectisch

   interieur

De interesse voor jaren '30 woningen begon bij Lize al op jonge leeftijd.
"Ik was 25 jaar toen ik voor m'n opleiding een plaatje moest maken van mijn ideale situatie over vijftien jaar. Ik tekende een jaren '30 woning mét oprit, een man met blauwe ogen, twee kinderen en een Ford Mustang uit 1965 voor de deur. De eerste drie zijn gelukt, alleen de Ford staat er nog niet."

Gezellig

   jaren '30 huis

Binnenkijken bij Peter en Carissa uit Nunspeet. 

"Toen we het kochten, wisten we dat het een meerjarenplan zou worden. Steeds weer een nieuw project aanpakken past wel bij ons."

Styliste Albertien: 

"Ik koos voor een stijl die past bij de bouw van de woning. Aan de hand van die stijl heb ik eerst een moodboard gemaakt en de stoffen en materialen uitgekozen."


Modern-klassiek


"Bij de aanschaf van een nieuwe aanwinst houd ik altijd

voor ogen dat het een het ander moet versterken."

Binnenkijken 

bij Jaco en Gerja uit Nunspeet

Warmwitte

   woonboerderij

Binnenkijken bij de familie Drost uit Doornspijk.

"Door de openslaande deuren naar de tuin ervaren we het ultieme gevoel van vrijheid, je zit midden in de natuur."

Binnenkijken bij Bennart en Blasina uit Elspeet


"Als je eenmaal in een huis woont, kom je er pas achter wat bij je past en wat jou het echte thuisgevoel geeft." 


Gezellige stijlenmix
klassiek, landelijk en vintage

"Als je het totaalplaatje ziet en jij je er thuis voelt,
dan heb je de juiste stijl gevonden."

Scandinavisch wonen

in Elburg

Het inrichten van een appartement kan best een uitdaging zijn. Hoe laat je een relatief kleine ruimte toch ruim en sfeervol lijken? We nemen een kijkje in het appartement van Robin en Brenda uit Nunspeet. Stoer Bohemian

Oud huis

   in nieuwe jas

Hendrik en Liesbeth geven een kijkje in hun prachtige, verbouwde woning. 

"Ons huis stamt uit 1901 en was toen wij het kochten op alle fronten aan groot onderhoud toe.  We hebben werkelijk elk onderdeel, van fundering tot nok onder handen genomen." 

Landelijk wonen

in Elspeet

Stylingtip:

Groepeer accessoires, je creëert zo diverse sfeerhoekjes,
 zonder dat het druk wordt. 

Binnenkijken bij René en Mirjam


Mirjam maakte van het prachtige monumentale pand een eigentijds familiehuis. Stadsvilla in Elburg

Liefde voor brocante


Sfeervol familiehuis met unieke brocante accessoires, welke op een bijzondere manier zijn gestyled tot een kloppend geheel.

De liefde voor oude items is duidelijk zichtbaar in deze woning. 

Meer inspiratie?

Bekijk alle binnenkijkers