9.3 9 ,3 91 reviews Alle reviews

WOON Magazine


...inspiratie van Kok & Heijkamp

Het huis-aan-huismagazine
van Kok & Heijkamp


​​​​​​​Ruim 50 pagina’s actueel woningaanbod,
binnenkijkers en leuke achtergrondartikelen...

Kok & Heijkamp probeert een goede relatie te onderhouden met alle huishoudens in de regio. Daarom geven we elke twee maanden het gratis huis-aan-huismagazine Woon uit. Maar liefst 20.000 exemplaren verspreid in de gemeenten Nunspeet en Elburg. Het is een magazine met een regionaal tintje, met interessante artikelen, binnenkijken in huizen uit de regio, recepten, styling-ideeën en doe-het-zelf-tips. En natuurlijk - als er wat te melden is - nieuws over onze organisatie. In de regio wordt ons magazine erg gewaardeerd. Wilt u ook adverteren in ons magazine? Op deze pagina vindt u meer informatie.


Huizen verkopen doe je zó!

Behalve promotie voor onze eigen organisatie en onze regionale betrokkenheid is Woon natuurlijk ook bedoeld voor onze verkopende klanten. Hun huis komt via Woon bij 20.000 potentiële kopers over de vloer. Zeker als je bedenkt dat 80% van de huizen worden verkocht aan iemand uit de eigen regio, geeft Woon onze verkopers dus meer kans op succes.


Adverteren in Woon?

Ons magazine is ook interessant voor andere bedrijven in de regio, die in Woon kunnen adverteren om zo ook een groot publiek te bereiken. Naast 'woon-gerichte' adverteerders mag Woon ook steeds vaker reclame maken voor bedrijven uit andere branches, zoals opticiens en kledingwinkels. We houden scherp in de gaten dat er niet ál te veel advertenties in komen te staan, want het moet wel een léésblad blijven, en geen folder. Gezien de populariteit van Woon weten we het evenwicht tot nu toe goed te bewaren. Overigens kunt u de oudere nummers van Woon ook online bekijken in ons Woon-archief. Meer weten over Woon? Wij staan altijd open voor tips, ideeën voor artikelen of samenwerking met commerciële partners. Bel ons gerust via 0341 - 467 000 of mail via woon@kok-heijkamp.nl