(0341) 467 000
Vandaag bereikbaar van 8:30 - 21:00
9.0 9 ,0 57 reviews Alle reviews

Uw woning in de stille verkoop?

Meld u aan en ontvang een gratis en vrijblijvende waardebepaling

Woning aanmelden

Reactie binnen 24 uur (werkdagen)

Woning in de stille verkoop

In de gemeente Nunspeet of Elburg

Waarom stille verkoop?

Soms wilt u de verkoop van uw woning nog niet direct aan de grote klok hangen. U kunt uw woning dan bij ons aanbieden in de ‘stille verkoop’. Dit betekent dat uw woning niet aangeboden zal worden op internet, niet zichtbaar zal zijn in onze etalages en er geen ‘Te koop-bord’ in uw tuin zal staan. Alleen onze makelaars zullen op de hoogte zijn van uw verhuisplannen. Kok & Heijkamp Makelaars ontmoet als grootste makelaar van de regio een groot aantal woningzoekenden. Ons woningzoekendenbestand wordt dagelijks aangevuld. Uit dit bestand kan de koper van uw woning komen!

Stille verkoop door Kok & Heijkamp

Eén van onze vier makelaars komt graag bij u langs en licht onze werkwijze toe. U bespreekt samen met een van hen uw wensen en vervolgens gaat hij op zoek naar de ideale koper voor uw woning. Wanneer de makelaar een goede match zal vinden, brengt hij u hiervan op de hoogte en zal tevens de bezichtiging verzorgen. Gaat u tijdens het proces toch liever over op actieve verkoop? Die stap is snel gemaakt. Binnen twee weken zal uw woning alsnog zowel online als offline zichtbaar zijn voor álle potentiële kopers.


Stille verkoop kosten

Bij stille verkoop zijn de kosten vaak lager dan bij normale verkoop. Waarom? Heel eenvoudig: als makelaar maken we minder kosten dan bij reguliere verkoop. Denk alleen al aan de kosten voor het plaatsen van uw woning op Funda. Uw woning wordt niet gepubliceerd op internet, die kosten worden niet gemaakt en dus ook niet bij u in rekening gebracht. Zo zijn er meer kosten die niet gemaakt hoeven worden en dat scheelt u uiteindelijk in uw portemonnee. Zo snijdt het mes aan twee kanten: een verkoop zonder al te veel publiciteit tegen lagere kosten!


Wilt u uw huis in de stille verkoop?

Wilt u weten tegen welke prijs u uw huis aan kunt bieden? Wij lichten graag ons werkwijze toe. Vraag een gratis en vrijblijvende waardebepaling aan van uw woning. 

Woningen in de stille verkoop

het aanbod bij Kok & Heijkamp Makelaars

Pand 1

Sfeervolle tweekapper aan een karakteristieke laan in Nunspeet


Plaats: Nunspeet, Boterdijk
Type woning: STIJLVOLLE TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING met GARAGE.
Kenmerken: Aan een karakteristieke laan in de nabijheid van het centrum staat deze fraaie en degelijk gebouwde woning. De woning is voorzien van 4 slaapkamers, een nette badkamer, keuken en toilet. In de gehele woning is terug te zien dat de woning goed onderhouden is.

De woning is gelegen op een ruim perceel welke veel privacy biedt doordat er geen woningen aan de achterzijde in de tuin kijken. Genieten van de rust doet u in de leuke veranda die aan de achterzijde van de tuin is gesitueerd. 

De ruime en praktische garage en schuur zijn ideaal voor het opbergen van de tuinspullen en het tuingereedschap. Daarnaast parkeert u uw auto gemakkelijk onder de carport op de eigen oprit.
Perceel: 267 m2
Bouwjaar: 1988
Gebruiksoppervlakte wonen: ca. 140 m2
Vraagprijs: € 400.000,- k.k.
​​​​​​​Oplevering: Medio november

Pand 2

Vrijstaande woning met schuur en kantoorruimte aan een karakteristieke laan


Plaats: Nunspeet, Boterdijk
Type woning: VRIJSTAANDE WONING met KANTOORRUIMTE
Kenmerken: In een degelijke en fraai gebouwde woning wonen, en dat nabij het centrum van Nunspeet, kan uw werkelijkheid worden.

De woning beschikt over een eigen oprit met garage, een carport en zonnepanelen op het dak! Verder biedt de woning royale ruimten waaronder een L-vormige woonkamer met aangelegen keuken, een kantoorruimte met separate ingang en hal en een grote kelderruimte. Boven beschikt de woning over vier slaapkamers, veel bergruimte en een badkamer met inloopdouche, bad en toilet!

In de achtertuin van maar liefst ca. 200 m2 kunt u ongestoord van de rust en de zon genieten.

Perceel: 508 m2
Bouwjaar: 1979
Gebruiksoppervlakte wonen: ca. 153 m2
Vraagprijs: € 435.000,- k.k.
​​​​​​​Oplevering: In overleg

Heeft u interesse in een van de bovenstaande woningen?

Of wilt u meer informatie over betreffende woning ontvangen?

Neem contact op via 0341-467 000 of 0525 - 216 001.