9.2 9 ,2 76 reviews Alle reviews

Uw woning in de stille verkoop?

Meld u aan en ontvang een gratis en vrijblijvende waardebepaling

Woning aanmelden

Reactie binnen 24 uur (werkdagen)

Woning in de stille verkoop

In de gemeente Nunspeet of Elburg


Waarom stille verkoop?

Soms wilt u de verkoop van uw woning nog niet direct aan de grote klok hangen. U kunt uw woning dan bij ons aanbieden in de ‘stille verkoop’. Dit betekent dat uw woning niet aangeboden zal worden op internet, niet zichtbaar zal zijn in onze etalages en er geen ‘Te koop-bord’ in uw tuin zal staan. Alleen onze makelaars zullen op de hoogte zijn van uw verhuisplannen. Kok & Heijkamp Makelaars ontmoet als grootste makelaar van de regio een groot aantal woningzoekenden. Ons woningzoekendenbestand wordt dagelijks aangevuld. Uit dit bestand kan de koper van uw woning komen!

Stille verkoop door Kok & Heijkamp
Eén van onze vier makelaars komt graag bij u langs en licht onze werkwijze toe. U bespreekt samen met een van hen uw wensen en vervolgens gaat hij op zoek naar de ideale koper voor uw woning. Wanneer de makelaar een goede match zal vinden, brengt hij u hiervan op de hoogte en zal tevens de bezichtiging verzorgen. Gaat u tijdens het proces toch liever over op actieve verkoop? Die stap is snel gemaakt. Binnen twee weken zal uw woning alsnog zowel online als offline zichtbaar zijn voor álle potentiële kopers.


Stille verkoop kosten

Bij stille verkoop zijn de kosten vaak lager dan bij normale verkoop. Waarom? Heel eenvoudig: als makelaar maken we minder kosten dan bij reguliere verkoop. Denk alleen al aan de kosten voor het plaatsen van uw woning op Funda. Uw woning wordt niet gepubliceerd op internet, die kosten worden niet gemaakt en dus ook niet bij u in rekening gebracht. Zo zijn er meer kosten die niet gemaakt hoeven worden en dat scheelt u uiteindelijk in uw portemonnee. Zo snijdt het mes aan twee kanten: een verkoop zonder al te veel publiciteit tegen lagere kosten!


Wilt u uw huis in de stille verkoop?

Wilt u weten tegen welke prijs u uw huis aan kunt bieden? Wij lichten graag ons werkwijze toe. Vraag een gratis en vrijblijvende waardebepaling aan van uw woning. 

Woningen stille verkoop

het aanbod stille verkoop bij Kok & Heijkamp Makelaars

Pand 1

VERKOCHT

GOED ONDERHOUDEN TUSSENWONING | RUSTIGE WOONWIJK | 4 SLAAPKAMERS | GEWILDE LOCATIE


Locatie: Treubstraat, Nunspeet
Vraagprijs: op aanvraag


Oplevering: medio 1e kwartaal 2022


In een rustige woonwijk, aan de Treubstraat te Nunspeet, mogen wij u deze goed onderhouden tussenwoning aanbieden. De woning beschikt op de begane grond over een ruime woonkamer en nette open keuken. Op de verdiepingen beschikt de woning over 4 slaapkamers en een keurige badkamer.

Het geheel is gelegen op een perceel van 153 m2 met aan de voor- en achterzijden een nette tuin waarbij de achtertuin op het zonnige zuiden is gericht.

Met het Edzard Koningpark, sportpark De Wiltsangh, scholen en supermarkten in de buurt ligt de woning op een ideale locatie voor starters en gezinnen.


Samenvatting van de indeling:


U komt de woning binnen in de hal met toegang tot de meterkast, trapkast, het toilet, de keuken met aangrenzend de woonkamer en de trapopgang naar de eerste verdieping.

De open keuken is voorzien van een nette, lichte keukenopstelling welke beschikt over diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken heeft u tevens toegang tot de achtertuin.

Vanaf de overloop  op de eerste verdieping heeft u toegang tot 3 ruime slaapkamers en de nette badkamer. De badkamer beschikt over een inloopdouche, een toilet en een wastafelmeubel.

Via een vaste trap is er toegang tot de tweede verdieping met de vierde slaapkamer. Op de overloop van de tweede verdieping treft u de CV-combiketel, de wasmachineaansluiting en voldoende bergruimte achter de knieschotten.

Aan de voorzijde van de woning treft u een nette, goed onderhouden voortuin met sierbestrating, diverse beplanting en enkele boompjes. Achter de woning ligt een ruime tuin op het zuiden met een terras, diverse beplanting en een hoge boom. Achterin de tuin is een in steen opgetrokken berging gesitueerd.


Kenmerken:

  • Bouwjaar: 1971
  • Perceeloppervlakte: 153 m2
  • Gebruiksoppervlakte woning: 114 m2
  • Inhoud woning: 375 m3
  • Externe bergruimte: 8 m2
  • Verwarming en warmwater middels CV-combiketel (Nefit Topline, 2012)
  • Woning beschikt over dak- en vloerisolatie en is geheel voorzien van thermische beglazing.

Heeft u interesse in één van de bovenstaande woningen?

Of wilt u meer informatie over betreffende woning ontvangen?

Neem contact op via 0341-467 000 of 0525 - 216 001.