9.3 9 ,3 91 reviews Alle reviews

Uw woning in de stille verkoop?

Meld u aan en ontvang een gratis en vrijblijvende waardebepaling

Woning aanmelden

Reactie binnen 24 uur (werkdagen)

Woning in de stille verkoop

In de gemeente Nunspeet of Elburg


Waarom stille verkoop?

Soms wilt u de verkoop van uw woning nog niet direct aan de grote klok hangen. U kunt uw woning dan bij ons aanbieden in de ‘stille verkoop’. Dit betekent dat uw woning niet aangeboden zal worden op internet, niet zichtbaar zal zijn in onze etalages en er geen ‘Te koop-bord’ in uw tuin zal staan. Alleen onze makelaars zullen op de hoogte zijn van uw verhuisplannen. Kok & Heijkamp Makelaars ontmoet als grootste makelaar van de regio een groot aantal woningzoekenden. Ons woningzoekendenbestand wordt dagelijks aangevuld. Uit dit bestand kan de koper van uw woning komen!

Stille verkoop door Kok & Heijkamp
Eén van onze vier makelaars komt graag bij u langs en licht onze werkwijze toe. U bespreekt samen met een van hen uw wensen en vervolgens gaat hij op zoek naar de ideale koper voor uw woning. Wanneer de makelaar een goede match zal vinden, brengt hij u hiervan op de hoogte en zal tevens de bezichtiging verzorgen. Gaat u tijdens het proces toch liever over op actieve verkoop? Die stap is snel gemaakt. Binnen twee weken zal uw woning alsnog zowel online als offline zichtbaar zijn voor álle potentiële kopers.


Stille verkoop kosten

Bij stille verkoop zijn de kosten vaak lager dan bij normale verkoop. Waarom? Heel eenvoudig: als makelaar maken we minder kosten dan bij reguliere verkoop. Denk alleen al aan de kosten voor het plaatsen van uw woning op Funda. Uw woning wordt niet gepubliceerd op internet, die kosten worden niet gemaakt en dus ook niet bij u in rekening gebracht. Zo zijn er meer kosten die niet gemaakt hoeven worden en dat scheelt u uiteindelijk in uw portemonnee. Zo snijdt het mes aan twee kanten: een verkoop zonder al te veel publiciteit tegen lagere kosten!


Wilt u uw huis in de stille verkoop?

Wilt u weten tegen welke prijs u uw huis aan kunt bieden? Wij lichten graag ons werkwijze toe. Vraag een gratis en vrijblijvende waardebepaling aan van uw woning. 

Stille verkoop woning(en)

het aanbod stille verkoop bij Kok & Heijkamp Makelaars

AANGEBODEN

NETTE 2/1 KAPWONING WONING | DICHT BIJ HET CENTRUM VAN ELSPEET | GOED ONDERHOUDEN | VEEL PRIVACY


Locatie: centrum Elspeet

Vraagprijs: op aanvraag


Bent u op zoek naar een nette 2/1 kapwoning dicht bij het centrum van Elspeet? Dan is deze goed onderhouden woning met veel privacy zeker de moeite waard!

De woning beschikt over een gezellige woonkamer, een halfopen keuken en een praktische bijkeuken op de begane grond. Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers en een keurige badkamer tot uw beschikking en op de tweede verdieping treft u een vierde slaapkamer aan.

Het geheel ligt op een perceel van 221 m2 en zowel de voor- als achtertuin liggen er keurig bij. In de besloten achtertuin is er tevens een knus tuinhuis en een praktische berging gesitueerd met de mogelijkheid om hier een volière te plaatsen.

De vier slaapkamers, de privacy en de goede staat van de woning maken het een zeer interessant object voor (jonge) gezinnen.


Samenvatting van de indeling:

Binnenkomst in de hal met meterkast, trapopgang naar de verdieping en toilet met fonteintje en toegang tot de woonkamer.

De woonkamer is U-vormig en beschikt over een gezellig zitgedeelte aan de voorzijde en een eetgedeelte aan de achterzijde vanwaar de halfopen keuken te bereiken is.

In de keuken is voorzien van een keukenopstelling in hoekvorm en biedt verder toegang tot de bijkeuken.

De eerste verdieping bestaat uit drie slaapkamers en een badkamer met ligbad, wastafel, toilet en douche. Op de tweede verdieping is een overloop en een vierde slaapkamer gesitueerd. Op de overloop treft u de CV-combiketel aan.

Aan de voorzijde van de woning ligt een keurig onderhouden voortuin met buxushagen met daarnaast de oprit met toegang tot de aangebouwde garage. Achter de woning ligt een besloten en geheel bestrate achtertuin met een tuinhuis, een kleine overkapping en een extra berging die ook kan worden ingericht tot volière.

Kenmerken:

  • Bouwjaar: 1997
  • Perceeloppervlakte: 221 m2
  • Gebruiksoppervlakte woning: 119 m2
  • Inhoud woning: 533 m3
  • Overige inpandige ruimte: 37 m2
  • Externe bergruimte: 11 m2
  • Verwarming middels CV-combiketel (Nefit, 2017).
  • De woning is volledig geïsoleerd en geheel voorzien van thermische beglazing.Wilt u meer weten over onze stille verkoop woningen? 

Of wilt u uw woning in de stille verkoop verkopen via Kok & Heijkamp Makelaars?

Neem contact op via 0341-467 000 (vestiging Nunspeet)

of 0525 - 216 001 (vestiging 't Harde).