9.3 9 ,3 73 reviews Alle reviews

Uw woning in de stille verkoop?

Meld u aan en ontvang een gratis en vrijblijvende waardebepaling

Woning aanmelden

Reactie binnen 24 uur (werkdagen)

Woning in de stille verkoop

In de gemeente Nunspeet of Elburg


Waarom stille verkoop?

Soms wilt u de verkoop van uw woning nog niet direct aan de grote klok hangen. U kunt uw woning dan bij ons aanbieden in de ‘stille verkoop’. Dit betekent dat uw woning niet aangeboden zal worden op internet, niet zichtbaar zal zijn in onze etalages en er geen ‘Te koop-bord’ in uw tuin zal staan. Alleen onze makelaars zullen op de hoogte zijn van uw verhuisplannen. Kok & Heijkamp Makelaars ontmoet als grootste makelaar van de regio een groot aantal woningzoekenden. Ons woningzoekendenbestand wordt dagelijks aangevuld. Uit dit bestand kan de koper van uw woning komen!

Stille verkoop door Kok & Heijkamp
Eén van onze vier makelaars komt graag bij u langs en licht onze werkwijze toe. U bespreekt samen met een van hen uw wensen en vervolgens gaat hij op zoek naar de ideale koper voor uw woning. Wanneer de makelaar een goede match zal vinden, brengt hij u hiervan op de hoogte en zal tevens de bezichtiging verzorgen. Gaat u tijdens het proces toch liever over op actieve verkoop? Die stap is snel gemaakt. Binnen twee weken zal uw woning alsnog zowel online als offline zichtbaar zijn voor álle potentiële kopers.


Stille verkoop kosten

Bij stille verkoop zijn de kosten vaak lager dan bij normale verkoop. Waarom? Heel eenvoudig: als makelaar maken we minder kosten dan bij reguliere verkoop. Denk alleen al aan de kosten voor het plaatsen van uw woning op Funda. Uw woning wordt niet gepubliceerd op internet, die kosten worden niet gemaakt en dus ook niet bij u in rekening gebracht. Zo zijn er meer kosten die niet gemaakt hoeven worden en dat scheelt u uiteindelijk in uw portemonnee. Zo snijdt het mes aan twee kanten: een verkoop zonder al te veel publiciteit tegen lagere kosten!


Wilt u uw huis in de stille verkoop?

Wilt u weten tegen welke prijs u uw huis aan kunt bieden? Wij lichten graag ons werkwijze toe. Vraag een gratis en vrijblijvende waardebepaling aan van uw woning. 

Woningen stille verkoop

het aanbod stille verkoop bij Kok & Heijkamp Makelaars

Pand 1

​​​​​​​VRIJSTAANDE WOONBOERDERIJ | BUITENGEBIED | FACILITEITEN VOOR PAARDEN | RUIM 1,1 HECTARE GROND


Locatie: buitengebied Doornspijk
Bieden vanaf: € 975.000,-


Dit is buitenleven in volle glorie!


Wij mogen u deze vrijstaande woonboerderij met goede faciliteiten voor het houden van paarden aanbieden. Opvallend aan de woning is de prachtige locatie met goede verdeling tussen agrarische grond, tuin en achtererf. Op het erf treft u onder andere een paddock en een paardenstal met beschikking over 4 paardenboxen, een voederplaats, een zadelkamer en een spuitplaats aan.

De woning beschikt over een totaal van maar liefst 11.735 m2 eigen grond. Van deze ruim 1,1 hectare is 7.865 m2 agrarische grond c.q. weiland. Naast bovengenoemde faciliteiten voor paarden beschikt de woning verder over een schuur met 7/8 hondenkennels, een bakhuis, een veranda en een Grillhouse uit Lapland.

Indeling van de woning:

Begane grond:

U komt de woning binnen in de keuken. De keuken is in 2021 onder handen genomen en beschikt over een vaatwasser, 5-pits gasstel, oven en losse (Amerikaanse) koelkast.

De woonkamer is aan de zijkant van de woning gelegen en biedt zicht op de weilanden rondom de woning. Opvallend zijn de karakteristieke gebinten die in het zicht gelaten zijn. Verder beschikt de woonkamer over een houtkachel.

Boven de woonkamer bevindt zich, bereikbaar middels een vaste trap, een vide welke is ingericht als werkplek.

Vanuit de hal zijn 2 slaapkamers en de badkamer bereikbaar. Eén van de slaapkamers is ingericht als kantoor, de andere fungeert als slaapkamer. De badkamer is ca. 10 jaar geleden onder handen genomen en beschikt over een inloopdouche, whirlpool en toilet.

Onder de trap is een trap-/kelderkast gesitueerd.

Verdieping:

Middels de vaste trap is de verdieping van de woning bereikbaar. U komt aan op de overloop met aan beide kanten grote knieschotten. Vanaf de overloop krijgt u toegang tot een derde slaapkamer.

Buiten:

De woning is gelegen op een perceel van 11.735 m2. Dit geheel is onderverdeeld in de ondergrond van de woning (woonbestemming) van 2.351 m2, een weiland (agrarische bestemming) van 7.865 m2 en 1.519 m2 grond met verkeersbestemming.

De huidige eigenaren hebben een uit hout opgetrokken veranda in de achtertuin laten plaatsen. Tevens is er een Grillhouse uit Lapland in de tuin gezet. Dit Grillhouse is in het midden uitgevoerd met een BBQ c.q. houthaard.

Naast de woning is een boomgaard gelegen, achter de woning treft u de paardenstal met een viertal paardenboxen en aansluitend het paddock. Dit paddock is ca. 13 M x 20 M groot waardoor het ook een ideale grootte heeft om te gebruiken als longeerring.

Door de grootte en uitmuntende faciliteiten biedt deze woning enerzijds een rustige en anderzijds een goed bereikbare locatie voor paardenliefhebbers en liefhebbers van het buitenleven. Laat u verrassen tijdens een bezichtiging!

Bijgebouwen:

Paardenstal: de paardenstal is gebouwd in 1996 en is opgedeeld in een viertal paardenboxen, een voederbak, een zadelkamer en een spuitplaats. De paardenstal beschikt over een stoppenkast en eigen boiler voor warm water (Daalderop).

Bakhuis: naast de woning is een bakhuis gelegen, daterend uit ca. 1915. Dit bakhuis dient als bijkeuken en beschikt over een eigen meterkast en verwarming. In het bakhuis bevindt zich de Cv-combiketel en de aansluitingen voor witgoedapparatuur.

Schuur: aan het einde van de oprit bevindt zich een grote schuur. Deze schuur is gebouwd in 1996 en is ingericht met meerdere hondenkennels. Deze schuur kan dankzij de grootte ook gebruikt worden voor het stallen van een trekker/auto of het opslaan van gereedschappen.

Houtopslag: achter de woning, aan de zijkant van het erf, is een houtschuur gelegen.


​​​​​​​Kenmerken:

 • Bouwjaar woning & bakhuis: ca. 1915
 • Bouwjaar paardenstal & schuur: ca. 1996
 • Perceeloppervlakte: 11.735 m2
 • Inhoud woning: ca. 475 m3
 • Verwarming en warmwater woning middels CV-combiketel (Remeha Tzerra, ca. 5 jaar oud)
 • Warmwater paardenstal middels boiler (Daalderop)
 • De woning beschikt over een betonnen vloer (direct op zand gefundeerd) en dakisolatie. De beglazing is gedeeltelijk dubbel of uitgevoerd met voorzetramen.

Pand 2
​​​​​​​ONDER BOD

ROYALE VRIJSTAANDE WONING | RUSTIGE WOONLOCATIE | INHOUD VAN MAAR LIEFST 782 M3 | 2003 GEBOUWD


Locatie: Stakenbergweg, Elspeet
Vraagprijs: € 625.000,-


Zoekt u een vrijstaande en royale woning op een centrale locatie in Elspeet? Nabij het centrum, maar ook nabij bos en heide, staat deze in 2003 gebouwde, ROYALE VRIJSTAANDE WONING met INPANDIGE GARAGE. De woning beschikt over een 4-tal slaapkamers en 2-tal badkamers waarvan 1 slaap- en badkamer zich op de begane grond bevindt.

De woning is in 2003 in opdracht van de huidige eigenaar met zorg gebouwd. Dit is terug te zien in onder andere de uitstekende technische staat, de dak-/ vloer-/ en muurisolatie en volledige dubbele beglazing in houten kozijnen.

De woning staat op een ruim perceel van 445 m2  met aan de voor- en achterzijde een keurig aangelegde tuin. De achtertuin is gericht op het zuiden.

Door de indrukwekkende grootte met ruimte voor het creëren van een zestal slaapkamers, maar ook de aanwezigheid van een slaap- en badkamer op de begane grond, is deze woning geschikt voor (grotere) gezinnen.

Samenvatting van de indeling:

U komt de woning binnen in de hal met meterkast, garderobe, toilet, de trapopgang naar de 1e verdieping, een slaapkamer en de woonkamer.

De woonkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen en is L-vormig. De woonkamer is aangenaam ruim en richting de keuken, aan de achterzijde, zijn en-suite deuren geplaatst.

De woonkeuken is voorzien van een rechte opstelling met allerhande inbouwapparatuur, waaronder een koelkast, vaatwasser, oven, spoelbak, combimagnetron en kookplaat. Richting de achtertuin zijn openslaande deuren aangebracht.

De woning beschikt op de begane grond tevens over een slaap- en badkamer. De slaapkamer is ruim en wordt door een brede raampartij van voldoende licht voorzien. De badkamer is vanuit de slaapkamer bereikbaar en bestaat uit een inloopdouche en wastafel.

Het toilet is vanuit de hal bereikbaar en is ook voorzien van een wastafel.

Op de eerste verdieping zijn een drietal slaapkamers gelegen. Alle slaapkamers zijn ruim te noemen en voorzien van knieschotten aan de schuine kanten. Vanaf de overloop krijgt u tevens toegang tot een 2e badkamer, voorzien van een douchehoek, wastafel en toilet.

De woning beschikt over een ruime inpandige garage. Deze garage is aan de voorzijde voorzien van een kanteldeur, en aan de achterzijde van een loopdeur. Ook zijn in de garage de aansluitingen voor witgoedapparatuur aangebracht.

Aan de voorzijde van de woning is een keurig onderhouden voortuin gelegen. Richting de garage is een oprit aangelegd welke plaats biedt aan zeker 2 auto’s. De achtertuin is op het zonnige zuidwesten gelegen.

Achter de woning zal nieuwbouwwijk “Elspeet Noordwest Fase 3”, ook bekend als “De Zagerij” gebouwd worden. Ons kantoor kan inzicht verschaffen in hetgeen hier gebouwd gaat worden. Tijdens een bezichtiging kunnen wij ter plaatse laten zien waar de woningen gebouwd gaan worden.

Kenmerken:

 • Bouwjaar: 2003
 • Perceeloppervlakte: 445 m2
 • Gebruiksoppervlakte woning: 183 m2
 • Inhoud woning: 782 m3
 • Overige inpandige ruimte: ca. 26 m2
 • Externe bergruimte: ca. 8 m2
 • Gebouwgebonden buitenruimte: ca. 2 m2
 • Verwarming en warmwater middels CV-combiketel (Vaillant VHR-C, 2003)
 • De woning beschikt over dak-/ muur-/ en vloerisolatie en is geheel voorzien van thermische beglazing.

Heeft u interesse in een van de bovenstaande woningen?

Of wilt u meer informatie over betreffende woning ontvangen?

Neem contact op via 0341-467 000 (vestiging Nunspeet) of 0525 - 216 001 (vestiging 't Harde).