9.0 9 ,0 62 reviews Alle reviews

Uw woning in de stille verkoop?

Meld u aan en ontvang een gratis en vrijblijvende waardebepaling

Woning aanmelden

Reactie binnen 24 uur (werkdagen)

Woning in de stille verkoop

In de gemeente Nunspeet of Elburg

Waarom stille verkoop?

Soms wilt u de verkoop van uw woning nog niet direct aan de grote klok hangen. U kunt uw woning dan bij ons aanbieden in de ‘stille verkoop’. Dit betekent dat uw woning niet aangeboden zal worden op internet, niet zichtbaar zal zijn in onze etalages en er geen ‘Te koop-bord’ in uw tuin zal staan. Alleen onze makelaars zullen op de hoogte zijn van uw verhuisplannen. Kok & Heijkamp Makelaars ontmoet als grootste makelaar van de regio een groot aantal woningzoekenden. Ons woningzoekendenbestand wordt dagelijks aangevuld. Uit dit bestand kan de koper van uw woning komen!

Stille verkoop door Kok & Heijkamp

Eén van onze vier makelaars komt graag bij u langs en licht onze werkwijze toe. U bespreekt samen met een van hen uw wensen en vervolgens gaat hij op zoek naar de ideale koper voor uw woning. Wanneer de makelaar een goede match zal vinden, brengt hij u hiervan op de hoogte en zal tevens de bezichtiging verzorgen. Gaat u tijdens het proces toch liever over op actieve verkoop? Die stap is snel gemaakt. Binnen twee weken zal uw woning alsnog zowel online als offline zichtbaar zijn voor álle potentiële kopers.


Stille verkoop kosten

Bij stille verkoop zijn de kosten vaak lager dan bij normale verkoop. Waarom? Heel eenvoudig: als makelaar maken we minder kosten dan bij reguliere verkoop. Denk alleen al aan de kosten voor het plaatsen van uw woning op Funda. Uw woning wordt niet gepubliceerd op internet, die kosten worden niet gemaakt en dus ook niet bij u in rekening gebracht. Zo zijn er meer kosten die niet gemaakt hoeven worden en dat scheelt u uiteindelijk in uw portemonnee. Zo snijdt het mes aan twee kanten: een verkoop zonder al te veel publiciteit tegen lagere kosten!


Wilt u uw huis in de stille verkoop?

Wilt u weten tegen welke prijs u uw huis aan kunt bieden? Wij lichten graag ons werkwijze toe. Vraag een gratis en vrijblijvende waardebepaling aan van uw woning. 

Woningen in de stille verkoop

het aanbod bij Kok & Heijkamp Makelaars

Pand 1 

Uitgebouwde, geschakelde hoekwoning in de prettige woonwijk 'De Arena'


Plaats: Elburg, Weidevogellaan
Type woning: GESCHAKELDE HOEKWONING met de mogelijkheid voor KANTOOR aan huis.
Kenmerken: Ruime woning in een kindvriendelijke wijk ‘De Arena’, op korte afstand van winkelcentrum de Vrijheid en diverse andere voorzieningen.

De ruime woning aan de Weidevogellaan beschikt over een royale woonkamer met een open L-vormige keuken. Verder heeft de woning een bijkeuken met toilet en kantoorruimte op de begane grond. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers, badkamer met inloopdouche en separaat toilet. Op de tweede verdieping een ruime vierde slaapkamer en veel bergruimte.

De ruime achtertuin is voorzien van een veranda, prachtige vijverpartij en maakt een verzorgde indruk. Tevens is de woning voorzien van eigen oprit.

Perceel: 303 m2
Bouwjaar: 1996
Gebruiksoppervlakte wonen: 146 m2
Externe bergruimte:  19 m2
Vraagprijs: € 339.000,- k.k.
Oplevering: Vanaf eerste kwartaal 2021

Pand 2 

Royale, vrijstaande woning met privacy-volle tuin, dichtbij het centrum van Nunspeet


Plaats: Nunspeet, Zoomweg
Type woning: Vrijstaande woning met oprit, grote tuin, carport en garage.
​​​​​​​Kenmerken:  Aan een rustige straat ligt deze royale, vrijstaande woning met privacy-volle tuin, dicht bij het centrum van Nunspeet. Deze goed onderhouden woning is voorzien van een L-vormige woonkamer voorzien van  kamer en-suite deuren naar de riante woonkeuken met luxe keukeninrichting.

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een nette ruime badkamer met toilet gesitueerd.

De woning is gelegen op een ruim perceel met veel privacy. U kunt van alle rust genieten in de grote achtertuin met sierbestrating met gazon. De houten berging achter in de tuin is uitstekend geschikt om uw tuingereedschap in op te bergen.

Naast de woning is een ruime oprit met garage gelegen. Daarnaast parkeert u uw auto prettig onder de carport of op uw eigen oprit.

Perceel: 950 m2
Bouwjaar: 2000
Gebruiksoppervlakte wonen:  141 m2
Vraagprijs:  € 550.000,- k.k
​​​​​​​Oplevering: najaar 2020

Pand 3

Royale (bouw)kavel met vrijstaande woning aan de rand van Hulshorst


Plaats: Hulshorst, Zandhuisweg
Type woning: Royale kavel (bouw)grond met vrijstaande woning
Kenmerken:  Wonen aan de rand van Hulshorst, grenzend aan de weilanden, de bossen en de zandverstuiving. Deze kans lijkt bijna te mooi om waar te zijn.

Deze ruime kavel van maar liefst 2570 m2 leent zich uitstekend om een nieuw te bouwen woning te realiseren. Ook is er de mogelijkheid om de bestaande woning volledig naar wens en smaak te verbouwen.

De woning is oorspronkelijk als schuur gerealiseerd en in 1965 tot woning verbouwd. Het geheel heeft een slaap- en badkamer op de begane grond en op de eerste verdieping nog een tweetal slaapkamers.

Het geheel beschikt over ca. 600 m2 agrarische grond wat zich goed leent voor het houden van een aantal schapen o.i.d. Doordat de woning grotendeels door weilanden wordt omringt is het erg prettig wonen.

Benieuwd geworden naar het totaalplaatje en de bijbehorende mogelijkheden? Wij vertellen u er graag meer over!

Perceel: 2570 m2 (waarvan ca. 600 m2 agrarisch)
Bouwjaar: <1965
Vraagprijs:  op aanvraag
​​​​​​​Oplevering: n.o.t.k.

Pand 4

Royale, vrijstaande en energiezuinige woning met 8 slaapkamers en garage op een prachtige, groene woonlocatie in Nunspeet


Plaats: Nunspeet, Albert Neuhuyslaan
Type woning: Royale gezinswoning met slaap- en badkamer op de begane grond, kantoorruimte, grote tuin, overdekt terras en garage.
​​​​​​​Kenmerken:  Op een schitterende woonlocatie, aan een rustige straat staat deze vrijstaande woning met maar liefst 8 slaapkamers. Het geheel is op sfeervolle wijze afgewerkt en goed onderhouden. Daarnaast zijn er 25 zonnepanelen geplaatst waardoor de woning energiezuinig is.

Op de begane grond bevinden zich een slaap- en badkamer, een landelijke woonkeuken van hoogwaardige kwaliteit en een L-vormige woonkamer met houtkachel aansluiting en een schuifpui met toegang tot de achtertuin. Vanuit de achtertuin is ook een kantoor-/hobbyruimte bereikbaar.

Op de eerste en tweede verdieping zijn een 7-tal slaapkamers en een badkamer met douchecabine, ligbad en wastafelmeubel gesitueerd.

De met zorg aangelegde voor- en achtertuin beschikt over een houten berging, houtopslag, overdekt terras, sierbestrating en groenvoorzieningen. Tevens beschikt de woning over een royale, aangebouwde garage met meterkast, C.V. combiketel en een verdieping die vanuit het woonhuis te bereiken is.

Perceel: 450 m2
Bouwjaar: 1976
Gebruiksoppervlakte wonen: 204 m2
Inhoud: 753 m2
Vraagprijs: € 549.000,- k.k.
​​​​​​​Oplevering: in overleg

Heeft u interesse in een van de bovenstaande woningen?

Of wilt u meer informatie over betreffende woning ontvangen?

Neem contact op via 0341-467 000 of 0525 - 216 001.