(0341) 467 000
Vandaag bereikbaar van 8:30 - 21:00
8.9 8 ,9 64 reviews Alle reviews

Uw woning in de stille verkoop?

Meld u aan en ontvang een gratis en vrijblijvende waardebepaling

Woning aanmelden

Reactie binnen 24 uur (werkdagen)

Woning in de stille verkoop

In de gemeente Nunspeet of Elburg

Waarom stille verkoop?

Soms wilt u de verkoop van uw woning nog niet direct aan de grote klok hangen. U kunt uw woning dan bij ons aanbieden in de ‘stille verkoop’. Dit betekent dat uw woning niet aangeboden zal worden op internet, niet zichtbaar zal zijn in onze etalages en er geen ‘Te koop-bord’ in uw tuin zal staan. Alleen onze makelaars zullen op de hoogte zijn van uw verhuisplannen. Kok & Heijkamp Makelaars ontmoet als grootste makelaar van de regio een groot aantal woningzoekenden. Ons woningzoekendenbestand wordt dagelijks aangevuld. Uit dit bestand kan de koper van uw woning komen!

Stille verkoop door Kok & Heijkamp

Eén van onze vier makelaars komt graag bij u langs en licht onze werkwijze toe. U bespreekt samen met een van hen uw wensen en vervolgens gaat hij op zoek naar de ideale koper voor uw woning. Wanneer de makelaar een goede match zal vinden, brengt hij u hiervan op de hoogte en zal tevens de bezichtiging verzorgen. Gaat u tijdens het proces toch liever over op actieve verkoop? Die stap is snel gemaakt. Binnen twee weken zal uw woning alsnog zowel online als offline zichtbaar zijn voor álle potentiële kopers.


​​​​​​​Stille verkoop kosten

Bij stille verkoop zijn de kosten vaak lager dan bij normale verkoop. Waarom? Heel eenvoudig: als makelaar maken we minder kosten dan bij reguliere verkoop. Denk alleen al aan de kosten voor het plaatsen van uw woning op Funda. Uw woning wordt niet gepubliceerd op internet, die kosten worden niet gemaakt en dus ook niet bij u in rekening gebracht. Zo zijn er meer kosten die niet gemaakt hoeven worden en dat scheelt u uiteindelijk in uw portemonnee. Zo snijdt het mes aan twee kanten: een verkoop zonder al te veel publiciteit tegen lagere kosten!


Wilt u uw huis in de stille verkoop?

Wilt u weten tegen welke prijs u uw huis aan kunt bieden? Wij lichten graag ons werkwijze toe. Vraag een gratis en vrijblijvende waardebepaling aan van uw woning. 

Woningen in de stille verkoop

het aanbod bij Kok & Heijkamp Makelaars

Pand 1

Goed onderhouden middenwoning in 't Harde


Plaats: 't Harde, Herenveldweg
Type woning: Uitgebouwde middenwoning met een vrijstaande schuur en veranda.
Kenmerken: In een kindvriendelijke woonwijk ligt deze uitgebouwde middenwoning met 3 slaapkamers, tijdloze keuken en diepe achtertuin met schuur en veranda!

De goed onderhouden woning beschikt over een uitbouw aan de achterzijde van het huis. Hierdoor is een ruime woonkamer en daglichtrijke woonkeuken gerealiseerd. De woning is daarnaast voorzien van een tijdloze keuken!

Lekker genieten van het buitenleven, doet u in de verzorgde achtertuin. De praktische en ruime schuur is ideaal voor het opbergen van bijvoorbeeld tuingereedschap.

Op loopafstand ligt een speeltuin, grazen de hertjes achter het hek en kan er gevoetbald worden in een kooi: genoeg vertier voor de kinderen dus!
Bouwjaar: 1953
Perceeloppervlakte: 185 m2
​​​​​​​Vraagprijs: € 197.500,- k.k.

Pand 2

Tussenwoning op 't Harde

Plaats: ’t Harde, Tra 6
Type woning: Tussenwoning met 4 slaapkamers op ‘t Harde.
Kenmerken: Dichtbij de Veluwse bossen, het winkelcentrum en een speeltuin voor de kinderen, ligt deze ruime middenwoning met 4 slaapkamers!

De woning, gelegen in een autoluw en kindvriendelijk hofje, bestaat naast 4 slaapkamers uit o.a. een ruime woonkamer, keurige keuken én praktische bijkeuken met toegang tot de berging.

Boodschappen zijn snel in huis, want op 3 fietsminuten afstand ligt het vernieuwde winkelcentrum. Daarnaast liggen ook de A28 en het NS-station dichtbij de woning.

Bouwjaar: 1973
Perceeloppervlakte: 138 m2
Gebruiksoppervlakte wonen: 120 m2
Inhoud woning (incl. berging): 411 m3
Overige inpandige ruimte (berging): 6 m2
Vraagprijs: € 214.500,-- k.k.
Oplevering: Begin 2020

Pand 3

Eengezinswoning in Nunspeet


Plaats: Nunspeet, Lupineweg
Type woning: Royale, uitgebouwde eengezinswoning
Kenmerken: In een rustige woonomgeving bieden wij u aan, deze royale, uitgebouwde eengezinswoning met berging.

De woning beschikt over een riante woonkamer welke aan de voorzijde is uitgebouwd middels een erker, een zonnige achtertuin en een grote dakkapel op de 2e verdieping waardoor er een 4e en 5e slaapkamer zijn gecreëerd.

Aan de achterzijde van de woning is er een uitbouw geplaatst waardoor er een praktische bijkeuken aanwezig is en een extra royale woonkamer.

​​Perceel: 160 m2
Inhoud: 380 m3
Bouwjaar: 1966
Vraagprijs: € 229.000,- k.k.

Pand 4

Vrijstaande woning in Elspeet


Plaats: Elspeet
Type woning: ROYALE VRIJSTAANDE WONING met KANTOOR/PRAKTIJKRUIMTE aan huis en een ruime SCHUUR.
Kenmerken: De woning is in 1980 gebouwd en beschikt over ruime vertrekken. Zo is de woonkamer voorzien van een erker en is er een open keuken gerealiseerd.

Daarnaast is er gedeeltelijk onder de woning en geheel onder het bijgebouw een zeer royale kelder aanwezig. Verder is de woning voorzien van 5 slaapkamers (met mogelijkheid tot een 6e slaapkamer). 

Het royale bijgebouw biedt de ideale mogelijkheden voor een kantoor of praktijk aan huis en is voorzien van een eigen entree, toilet en bergruimte op de verdieping.

Het geheel is gelegen op een mooie kavel van 623 m2 eigen grond met een besloten achtertuin.
Perceel: 623 m2
Bouwjaar: 1980
Gebruiksoppervlakte wonen: 240 m2
Inhoud: 979 m3
Vraagprijs: € 449.000,-

Pand 5

Vrijstaande woning in Elspeet


Plaats: Elspeet
Type woning: Woonboerderij
Kenmerken: In alle rust vrijstaand wonen, aan de rand van Elspeet, dichtbij het bos maar ook dichtbij de dorpskern? Deze unieke ligging én ook nog eens een huis met karakter vindt u aan de Maatweg te Elspeet!

De woonboerderij, gelegen op een perceel van maar liefst 1.400 m2, is voorzien van een ruime woonkeuken, woonkamer, een slaapkamer en badkamer beneden en 3 slaapkamers boven.

Vrij uitzicht, een riante garage/schuur, een heerlijk terras, eigen moestuin én een schitterende diepe voortuin met perenboom: allemaal pluspunten aan dit object! 

Bouwjaar: 1929
Perceeloppervlakte: 1.410 m2
Inhoud: 455 m3
Gebruiksoppervlakte wonen: 131 m2
Externe bergruimte (garage): 117 m2
Vraagprijs: € 425.000,- k.k.

Pand 6

Uitgebouwde tussenwoning op 't Harde


Plaats: ’t Harde, Kernhoopweg
Type woning: Uitgebouwde tussenwoning met 4 slaapkamers op ‘t Harde.
Kenmerken: Wonen in een kindvriendelijke woonwijk, aan de recent vernieuwde Kernhoopweg, met het hertenpark en een speeltuin voor de kinderen op loopafstand? Dan is deze ruime middenwoning met 4 slaapkamers iets voor u!

De uitgebouwde woning beschikt op de begane grond over een ruime woonkamer, een royale woonkeuken met schuifpui naar de tuin en een praktische bijkeuken. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers gerealiseerd en een ruime badkamer, op de tweede verdieping is een 4e slaapkamer aanwezig.

De woning beschikt daarnaast over een prachtige tuin! In de diepe en kleurrijke achtertuin is een veranda met ruime berging gesitueerd. Ook de ligging van de woning is ideaal, want het winkelcentrum, de A28 en het NS-station liggen dichtbij.

Bouwjaar: 1957
Perceeloppervlakte: 234 m2
Gebruiksoppervlakte wonen: 144 m2
Inhoud woning: 460 m3
Externe bergruimte: 24 m2
Vraagprijs: € 239.000,-- k.k.

Pand 7

Royale tussenwoning op 't Harde


Plaats: ’t Harde, Granietstraat
Type woning: Royale tussenwoning met 4 slaapkamers op ‘t Harde.
Kenmerken: Wat meteen opvalt aan de woning is de hoeveelheid licht en het vrije uitzicht voor en de vrijheid achter. Terwijl u in de kleurrijke achtertuin geniet van het buitenleven, heeft u geen last van achterburen die direct de tuin inkijken.

De open verbinding tussen keuken en kamer geeft niet alleen veel licht maar ook veel ruimte! De woning beschikt verder over een zonnig gelegen woonkamer, boven zijn 3 slaapkamers en een badkamer gesitueerd. Op de tweede verdieping is een 4e slaapkamer aanwezig.

De woning beschikt daarnaast over een kleurrijke tuin, met een vlonder als terras en een praktische berging. Vanuit de berging heeft u tevens toegang tot het achterpad. Tegenover de woning ligt een ruime parkeerhaven. Over de ligging kunnen we ook enthousiast zijn, want niet alleen het winkelcentrum, maar ook de A28 en het NS-station liggen dichtbij deze aantrekkelijke gezinswoning.

Bouwjaar: 1972
Perceeloppervlakte: 148 m2
Gebruiksoppervlakte wonen: 99 m2
Inhoud woning: 315 m3
Externe bergruimte: 7 m2
Vraagprijs: € 212.500,-- k.k.


Heeft u interesse in een van de bovenstaande woningen?

Of wilt u meer informatie over betreffende woning ontvangen?

Neem contact op via 0341-467 000 of 0525 - 216 001.