9.3 9 ,3 84 reviews Alle reviews

 Sterrehof te Nunspeet
 De verkoop is gestart.​​​​​​​

Nieuwbouw in hartje Nunspeet
​​​​​​​

Op de hoek van de Spoorlaan en de Eperweg wordt het project ‘Sterrehof’ gerealiseerd. Een exclusief woonplan met 17 appartementen met ieder een privé-parkeerplaats, omringt door authentieke woningen en winkels aan de rand van het Nunspeetse dorpscentrum.

Heeft u interesse in één van de appartementen of één van de penthouses? Op deze pagina kun u alle benodigde informatie downloaden.
Inschrijven kan tot en met vrijdag 20 mei om 16.00 uur. 

Kijk voor het overzicht op https://www.kok-heijkamp.nl/nieuwbouwprojecten
Sterrehof: uniek wonen in het centrum!

Wonen in een groene omgeving, op loopafstand van het centrum; dat kan in Sterrehof! Hier komt een karakteristiek en sfeervol appartementengebouw met 17 duurzame, onderhoudsarme appartementen. U heeft een prettige leefruimte, een eigen buitenplaats of balkon en een parkeerplaats op het achterterrein.

De huidige bebouwing op de hoek van de Spoorlaan en Eperweg, in het dorpscentrum van Nunspeet, maakt plaats voor dit karakteristieke appartementengebouw. Zo wordt waarde toegevoegd aan het levendige hart van Nunspeet.


Dankzij de fantastische ligging aan de rand van de Veluwe is Nunspeet een geliefd vertrekpunt voor zwerftochten door de natuur. Rond het dorp zijn dan ook wandel- en fietsroutes uitgezet die u langs de mooiste plekjes voeren. Maar u woont hier ook op fietsafstand van de wereld aan waterrecreatie die het Veluwemeer biedt. Er is zelfs een veerpontje waarmee u de oversteek kunt maken naar de polders van Flevoland.


Een unieke kans: gelijkvloers wonen in een fijne omgeving met zicht op het levendige dorpscentrum.


Verdere informatie:

- Alle verkoopprijzen zijn vrij op naam en incl. belastingen.
- Voor ieder appartement is tegen meerprijs een parkeerplaats beschikbaar. De aanschaf hiervan is niet verplicht.
- Alle woningen worden gebouwd met SWK waarborgcertificaat en voorzien van een warmtepomp en vloerverwarming als hoofdverwarming.
- De verkoop zal geschieden onder voorbehoud van gunning door de verkoper.
- De overdracht zal plaatsvinden bij Notariaat Pieltjes te Nunspeet.
- De aannemer betreft Bouwbedrijf Van Wijnen.
- Iedere koper dient bij levering € 250,- in de VVE-kas te storten om zo beginkapitaal te hebben.

Planning: de start bouw staat medio augustus 2022 gepland. De oplevering van de appartementen staat medio 4e kwartaal 2023 / 1e kwartaal 2024 gepland.

Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor in Nunspeet, telefoonnummer 0341-467 000.

Rabobank helpt je bij de financiële check

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heb je interesse in één of meerdere appartementen in Sterrehof in Nunspeet? Dan ontvangen wij graag jouw financiële check zodra de verkoop is gestart. Rabobank biedt de mogelijkheid om dit eenvoudig te regelen.

Hoe werkt het?

De financiële check kan in jouw voordeel werken! Zijn er bij het toewijzen van de woningen meerdere kandidaten voor 1 bouwnummer, dan kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Jij kunt ons dit laten weten door een gewaarmerkte brief van jouw hypotheekverstrekker of financieel adviseur te versturen bij inschrijving. Je kunt de financiële check gemakkelijk laten uitvoeren door een financieel adviseur van Rabobank. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

De financieel adviseurs nieuwbouw van Rabobank, Liselot ten Napel-Goris en Danny Kolkman zijn nauw betrokken bij het project Sterrehof. Ze gaan graag met jou in gesprek over jouw woonwensen en plannen voor een nieuw appartement in Nunspeet. Met hun kennis en betrokkenheid bij het project bespreken zij met jou de financiële mogelijkheden, zodat jij weloverwogen een keuze kunt maken. Alle informatie over de hypotheken van Rabobank vind je op deze webpagina en over nieuwbouw op deze webpagina.

Energiezuinig en duurzaam wonen

Rabobank stimuleert energiezuinig en duurzaam wonen. En dat belonen we. Koop je een milieuvriendelijke en duurzame woning in project Sterrehof? Dan krijg jij een extra duurzaamheidskorting. Bekijk meer informatie op de website van Rabobank om de voorwaarden te bekijken.

Neem contact op met één van onze adviseurs

Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis financiële check voor jouw appartement in Nunspeet. Neem contact op met één van de adviseurs, Liselot ten Napel-Goris en Danny Kolkman of stuur een e-mail naar Rabobank Nieuwbouwteam. Of vraag hieronder met behulp van de button jouw financiële check digitaal aan!

Nieuwbouwwoning en hypotheek. Hoe zit dat? - Rabobank