9.3 9 ,3 91 reviews Alle reviews

Proberen uw woning te verkopen?

Meld u aan voor de gratis verkoopcheck

Meer informatie

Reactie binnen 24 uur (werkdagen)

Gratis proberen uw woning te verkopen?

Nieuw bij Kok & Heijkamp: geen verkoop, geen kosten

U heeft verhuisplannen? Maar u ziet op tegen alles wat er bij komt kijken om uw woning te verkopen? Elke keer uw huis opruimen voor kijkers. Elke keer vol spanning wachten op de reactie. Eigenlijk zou u het liefst uw woning in 1 middag willen verkopen... Wij begrijpen dat. Daarom introduceren wij een nieuwe manier van verkopen: de verkoopcheck. Verkoopt u uw huis niet? Dan kost het u geen geld, gratis dus.

Gratis? Dat kan toch niet?

Toch wel. Voor deze verkoop verzorgen wij geheel kostenloos de fotografie, teksten en publicatie op onze website, Funda en onze social media-kanalen. Wordt uw woning niet verkocht? Ons risico: dan heeft u geen kosten. Aan u dan de keuze om te blijven wonen of om toch de verkoop voort te zetten.

Woning verkocht? Dubbel resultaat!

Weten wij uw woning te verkopen aan een van de geïnteresseerden? Dan hebben we dubbel resultaat: de hoogste verkoopprijs zonder de sores van een lang verkooptraject. En u profiteert van een aantrekkelijker tarief dankzij deze efficiënte werkwijze. De opstartkosten en bezichtigingen worden dus niet in rekening gebracht, ook niet achteraf.* 


* Vraag naar de voorwaarden.


Hoe werkt het?

1. kennismaken

Na het aanmelden van uw woning bespreken we tijdens een vrijblijvende kennismaking de verkoopkansen en lichten we onze werkwijze tot in detail toe.2. voorbereiden

Wij bereiden de verkoop grondig voor: met foto's en een wervende tekst. Zoals bij een 'normale' verkoop, maar dan helemaal gratis! 

3. plannen

Wij plaatsen uw woning op onze website, op Funda en op Facebook. Samen plannen we een moment in voor de verkoopcheck. 

4. bezichtigen

Onze makelaar ontvangt de geïnteresseerden in uw woning en leidt hen rond. Geen verkoop? Geen kosten! Gaan de geïnteressserden in onderhandeling en wordt uw woning verkocht? Dan betaalt u minder dan de traditionele verkoopwijze. 

Interesse?

Meld u aan!

Meld uw woning nu aan! Dat kan via onderstaande knop, via de mail of telefonisch:
0341 - 467 000 (vestiging Nunspeet) of 0525 - 216 001 (vestiging 't Harde) .