(0341) 467 000
Vandaag bereikbaar van 8:30 - 21:00
8.9 8 ,9 63 reviews Alle reviews

Eenmalig pro-beren uw woning te verkopen?

Meld u voor 22 maart aan voor een gratis verkoopmoment tijdens de Open Huizen Dag
30 maart a.s.

Meer informatie

Reactie binnen 24 uur (werkdagen)

Gratis proberen uw woning te verkopen?

Nieuw bij Kok & Heijkamp: geen verkoop, geen kosten

U heeft verhuisplannen? Maar u ziet op tegen alles wat er bij komt kijken om uw woning te verkopen? Elke keer uw huis opruimen voor kijkers. Elke keer vol spanning wachten op de reactie. Eigenlijk zou u het liefst uw woning in 1 middag willen verkopen... Wij begrijpen dat. Daarom introduceren wij een nieuwe manier van verkopen: de verkoopcheck. Verkoopt u uw huis niet? Dan kost het u geen geld, gratis dus.

Gratis? Dat kan toch niet?

Toch wel. Voor deze verkoop verzorgen wij geheel kostenloos de fotografie, teksten en publicatie op onze website, Funda en onze social media-kanalen. Wordt uw woning niet verkocht? Ons risico: dan heeft u geen kosten. Aan u dan de keuze om te blijven wonen of om toch de verkoop voort te zetten.

Woning verkocht? Dubbel resultaat!

Weten wij uw woning te verkopen aan een van de geïnteresseerden? Dan hebben we dubbel resultaat: de hoogste verkoopprijs zonder de sores van een lang verkooptraject. En u profiteert van een aantrekkelijker tarief dankzij deze efficiënte werkwijze. De opstartkosten en bezichtigingen worden dus niet in rekening gebracht, ook niet achteraf.* 


* Vraag naar de voorwaarden.


Hoe werkt het?

1. kennismaken

Na het aanmelden van uw woning bespreken we tijdens een vrijblijvende kennismaking de verkoopkansen en lichten we onze werkwijze tot in detail toe.2. voorbereiden

Wij bereiden de verkoop grondig voor: met foto's en een wervende tekst. Zoals bij een 'normale' verkoop, maar dan helemaal gratis! Wij plaatsen uw woning op onze website, op Funda en op Facebook. 


3. Open Huis

Zaterdag 30 maart tijdens de Open Huizen Dag stelt u van 11.00-15.00 uur uw woning open.


4. bezichtigen

Op zaterdag 30 maart ontvangt u de geïnteresseerden in uw woning en leidt hen rond. Geen verkoop? Geen kosten!

Interesse?

Meld u aan!

Meld uw woning nu aan voor de verkoopcheck. Dat kan via onderstaande knop, via de mail of telefonisch: (0525) 216 001.