(0341) 467 000
Vandaag bereikbaar van 8:30 - 21:00
9.1 9 ,1 61 reviews Alle reviews
Nassaulaan 110 in Nunspeet
Verkocht
Plan een bezichtiging
Omschrijving

Dit is een van de schaarse plekjes aan de rand van het dorp en buitengebied in Nunspeet die nog beschikbaar zijn om een prachtige droomwoning te bouwen.

Wij mogen u een BOUWKAVEL aanbieden van maar liefst 2.160 m², waar een VRIJSTAANDE WOONBOERDERIJ op gebouwd mag worden.
Het betreft de laatste kavel van een kleinschalig villapark “Amaliahof”, met totaal 10 kavels voor royale vrijstaande villa’s. Op deze kavel moet een type woonboerderij gebouwd worden, met een maximale goothoogte van 3 meter en nokhoogte van 9 meter. Gezien het bouwoppervlakte zal er ca. 1.500 tot 2.000 m³ inhoud gebouwd kunnen worden. Een woning met veel ruimte en mogelijkheden dus.

De situering op de kavel is ook gunstig, met ruimte om de woning en een prachtig decor van oude bomen als omzoming van de kavel. Het aantrekkelijke van deze locatie is de korte afstand tot het dorp en juist in de overgang naar het buitengebied. Binnen enkele minuten afstand heeft u hier het beste van de twee werelden; centrum met alle voorzieningen en het buitengebied met de prachtige houtwallen, weilanden en het Veluwemeer. Ook de snelweg A28 is uitstekend bereikbaar.

Bent u degene welke dit mooie plekje mag gaan bebouwen? Wij nodigen u van harte uit om met ons contact op te nemen voor een bezichtiging.

Kenmerken
Overdracht
Vraagprijs
Verkocht  
Bouw
Soort woonhuis
Bouwkavel  
Bouwjaar
0  
Oppervlakten en inhoud
Aantal kamers
0  
Aantal slaapkamers
0  
Perceelgrootte
2160 m2  
Inhoud woning
0 m3  
Woonoppervlakte
0 m2