(0341) 467 000
Vandaag bereikbaar van 8:30 - 21:00
9.0 9 ,0 64 reviews Alle reviews
Bovenweg 44C in Doornspijk
Verkocht
Plan een bezichtiging
Omschrijving

Op een prachtige locatie, in het buitengebied van Doornspijk, mogen wij u deze BOUWKAVEL aanbieden ter hoogte van de BOVENWEG 44b.

Het bosrijke perceel heeft een omvang van 3.885 m2 waar een VRIJSTAANDE WONING met een bijgebouw gebouwd mag worden.

Door de toegepaste kleuren ontstaat er een woning die zich naadloos voegen in de natuurlijke omgeving en die toch een eigen gezicht hebben en een eigentijdse frisheid uitstralen.


Uiteraard is het ook mogelijk uw eigen woningstijl te realiseren. In dat geval dient er alleen een wijziging bestaand omgevingsvergunning te worden aangevraagd. De “eisen” waaraan u dan gebonden zijn, zijn:

bouwen van een vrijstaande woning met zadeldak van (maximaal) 110m2 met een daarbij behorend bijgebouw van (maximaal) 50m2 in lijn met de bestaande bebouwing. Nokhoogte maximaal 9 meter, goothoogte 3 meter. Bijgebouw nokhoogte 5.80 en goothoogte 3 meter.

Het is de bedoeling om op deze locatie een woning te realiseren in een setting die op een goede manier aansluit op/bij de (natuurlijke) omgeving. Dat beeld moet worden versterkt door het gebruik van streekeigen materialen als gebakken pannen en houten gevelbekleding.


U bent als koper vrij inzake de realisatie van de nieuw te bouwen woning. Dit kan geschieden door een aannemer naar keuze of geheel in eigen beheer!

Meer informatie is uiteraard verkrijgbaar via ons kantoor.

Kenmerken
Overdracht
Vraagprijs
Verkocht  
Bouw
Soort woonhuis
Bouwkavel  
Bouwjaar
0  
Oppervlakten en inhoud
Aantal kamers
0  
Aantal slaapkamers
0  
Perceelgrootte
3885 m2  
Inhoud woning
1 m3  
Woonoppervlakte
1 m2