9.4
9492 reviews
Bekijk alle

Joanne van de Ridder

is aan het typen..

Goedemiddag, kan ik u ergens mee helpen?

1

AANGEBODEN

GELIJKVLOERS APPARTEMENT OP BEGANE GROND | 2 SLAAPKAMERS | BALKON OP HET WESTEN | ZONNEPANELEN,
WARMTEPOMP EN VLOERVERWARMING


Locatie: Kerkendriest 11
Oplevering: medio februari 2024

Vraagprijs: € 349.000,-


Op loopafstand van het levendige dorpscentrum van Nunspeet is een kleinschalig appartementencomplex in aanbouw. Het appartementencomplex bestaat uit totaal 8 appartementen met eigen parkeergelegenheid. De oplevering van het hierbij aangeboden appartement zal naar verwachting omstreeks februari/maart 2024 plaatsvinden.


Het appartement is totaal 68 m2 groot, beschikt over 2 slaapkamers en is gelegen op de begane grond. Buiten treft u een fietsenberging voor algemeen gebruik en 2 eigen parkeerplaatsen aan. Op het balkon kunt u genieten van de ondergaande zon, aangezien deze op het westen is gelegen.


Comfort en duurzaamheid worden hier gecombineerd, doordat het appartement beschikt over hoge isolatiewaarden, eigen zonnepanelen, een warmtepomp en vloerverwarming.


Samenvatting van de indeling:

U komt binnen in de hal met toegang tot 2 slaapkamers, meterkast, technische ruimte c.q. berging met o.a. de warmtepomp en wasmachine-aansluiting, badkamer en toilet.


De slaapkamers zijn beide voorzien van een raam voor voldoende daglichtinval. De tweede slaapkamer is ook goed te gebruiken als werkkamer, studeerkamer of hobbyruimte.


De badkamer is uitgevoerd met een inloopdouche en wastafel. Doordat het toilet zich apart van de badkamer bevind, hoeven gasten niet in uw badkamer te komen.


De woonkamer en open keuken liggen aan de voorkant van het appartement. De woonkamer is voorzien van meerdere ramen en de open keuken biedt ruimte voor een grote hoekopstelling. Het appartement wordt exclusief keuken geleverd, deze kan dus volledig naar eigen inzicht worden samengesteld.


Het balkon is aan de voorzijde gelegen en is bereikbaar vanuit de woonkamer en open keuken. Het balkon is ca. 3,03M bij 2,00M groot.


Kenmerken:

  • Bouwjaar: 2023/2024
  • Gebruiksoppervlakte: 68 m2
  • Verwarming middels warmtepomp (voorraadvat 180L).
  • Het appartement is volledig geïsoleerd en geheel voorzien van thermische beglazing.
  • Het appartement is voorzien van vloerverwarming (regeling per ruimte), mechanische ventilatie en eigen zonnepanelen.