9.4
9492 reviews
Bekijk alle

Joanne van de Ridder

is aan het typen..

Goedenavond, kan ik u ergens mee helpen?

1

AANGEBODEN

NIEUW APPARTEMENT IN AANBOUW | GASLOOS | LIGGING IN CENTRUM NUNSPEET | EIGEN PARKEERPLAATS


Locatie: centrum Nunspeet

Vraagprijs: op aanvraag


In een nieuw te bouwen appartementencomplex in het levendige centrum van Nunspeet mogen wij u een mooi 3-kamerappartement aanbieden. Het appartement is in aanbouw en de oplevering staat 4e kwartaal 2023/1e kwartaal 2024 gepland.

Het appartement is gelegen in een exclusief woonplan met 17 appartementen. Ieder appartement beschikt over een eigen parkeerplaats op het achterterrein en een berging in de kelder. Het appartementencomplex wordt omringd door authentieke woningen en winkels aan de rand van het Nunspeetse dorpscentrum.


Het appartement wordt gasloos gebouwd en voorzien van een warmtepomp, zonnepanelen en volledige vloerverwarming. Met een (voorlopig) energielabel van A++ is het appartement zeer enerziezuinig te noemen en bent u hiermee goed voorbereid op de toekomst.

Samenvatting van de indeling:

U komt binnen in de hal met toegang tot de natte ruimte met witgoedaansluitingen, meterkast, technische ruimte met WTW-installatie en de warmtepomp, de eerste slaapkamer, badkamer en toilet.


De badkamer is uitgevoerd met een inloopdouche en wastafel. Het toilet is apart van de badkamer gesitueerd zodat uw gasten niet van uw badkamer gebruik hoeven te maken.


Technisch is het appartement uitgevoerd met een warmtepomp waarvan de binnenunit in de technische ruimte is gesitueerd. Hier vindt u tevens de WTW-installatie van waaruit de mechanische ventilatie wordt geregeld.


Het appartement beschikt over een tweetal slaapkamers met fijne afmetingen. Beide slaapkamers zijn voorzien van vloerverwarming die op aparte naregeling werken.


De woonkamer is aan de voorzijde van het appartement gelegen waardoor deze aangenaam ruim en licht is. De keuken is door de huidige eigenaar reeds uitgezocht en is derhalve in de koop begrepen. Uiteraard is ook de woonkamer c.q. keuken voorzien van vloerverwarming.


Het balkon is aan de voorzijde gelegen en biedt uitzicht op een levendige straat in het centrum van Nunspeet. Het balkon is bereikbaar vanuit de woonkamer en ca. 2,74 bij 1,52 groot.


Kenmerken:

  • Bouwjaar: 2023
  • Gebruiksoppervlakte: 74 m2
  • Buitenruimte: 5 m2
  • Inpandige bergruimte: 5 m2
  • Verwarming middels warmtepomp en boiler.
  • De woning is volledig geïsoleerd en geheel voorzien van thermische beglazing.
  • Het voorlopige energielabel is vastgesteld op A++.