9.3 9 ,3 84 reviews Alle reviews

Nachtegaalhof te Elspeet

De inschrijving is gesloten.

Seniorenwoningen woningen op een mooie locatie in Elspeet

Op een rustig gelegen en kleinschalig woonerf worden zeven seniorenwoningen gebouwd. De woningen worden gebouwd als 
een vijf-onder-één-kapwoning en een twee-onder-één-kapwoning. Alle woningen hebben een slaap- en badkamer op de begane grond
maar ook de mogelijkheid tot 2 slaapkamers op de verdieping.

Heeft u interesse in één van deze nieuwbouwwoningen? Op deze pagina kun u alle benodigde informatie downloaden.
De inschrijving is gesloten.

Kijk voor het overzicht op https://www.kok-heijkamp.nl/nieuwbouwprojecten

7 prachtige seniorenwoningen aan de ‘Nachtegaalweg’ in Elspeet.

Woont u binnenkort in een mooie duurzame nieuwbouw-seniorenwoning in Elspeet? Dat wordt genieten. Dit knusse, Veluwse dorp heeft veel te bieden. Rust, prachtige natuur, belangrijke voorzieningen en Veluwse gastvrijheid. In Elspeet (gemeente Nunspeet) vindt u het allemaal. Het dorp ligt in een landelijke omgeving, omringd door bos en heide.

Wij mogen u deze 7 prachtige seniorenwoningen aanbieden op rustig gelegen kleinschalig woonerf aan de rand van het dorp, de ‘Nachtegaalhof’ genoemd, gelegen aan de Nachtegaalweg 3. De woningen worden gebouwd als een vijf-onder-één kap en een twee-onder-één kap. Dit type woningen zijn zeer gewild vanwege de slaap- en badkamer op de begane grond, maar juist ook doordat er nog mogelijkheden zijn voor 2 slaapkamers op de verdieping. Daarnaast beschikken deze woningen over een eigen tuin en een parkeerplaats.

Uiteraard zijn de woningen gasloos en worden voorzien van zonnepanelen en een aardwarmtepomp (die ook voor koeling zorgt in de zomer). Daarmee is de ‘Nachtegaalhof’ helemaal klaar voor de toekomst.

Een unieke kans: gelijkvloers wonen met een tuin in een rustige natuurlijke landelijke woonomgeving!

Verdere informatie:

- Alle verkoopprijzen zijn vrij op naam en incl. belastingen.
- Alle woningen worden gebouwd met Bouwgarant Garantiecertificaat en voorzien van zonnepanelen, een aardwarmtepomp (+ koeling) en vloerverwarming begane grond + verdieping als hoofdverwarming.
- De verkoop zal geschieden onder voorbehoud van gunning door de verkoper.
- De overdracht zal plaatsvinden bij notariskantoor Kuiper & van ’t Spijker in Putten.
- De aannemer betreft Bouwbedrijf Van Driesten in Harskamp.


Planning: de start bouw staat gepland voor het 3e kwartaal van 2022 en duurt circa één jaar.


Inschrijven voor dit project kan tot en met 29 april om 12.00 uur.


Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor in Nunspeet, telefoonnummer 0341-467 000.


Omgeving

Ondanks de kleinschaligheid hoeft u zich in Elspeet nooit te vervelen. Het dorp heeft de dorpse gezelligheid, een bloeiend verenigingsleven en herbergt alle belangrijke basisvoorzieningen, zoals een supermarkt, huisarts en apotheek, kerken en het Kulturhus. Nog meer voorzieningen treft u in het nabijgelegen Nunspeet.

Centrale ligging

Dankzij de centrale ligging in het gebied tussen rijkswegen A1, A28 en A50 is ook de rest van Nederland vanuit Elspeet uitstekend bereikbaar met de auto. Bussen brengen u ieder uur naar de treinstations van Nunspeet, Harderwijk en Apeldoorn, waardoor Elspeet ook via het openbaar vervoer goed te bereiken is.

Bos en heide

Ook als natuurliefhebber bent u in Elspeet zeker op uw plek. Bos en heide zijn altijd in de buurt. Dat maakt het dorp tot een perfecte uitvalsbasis voor heerlijke wandelingen en fietstochten. Ook het nabijgelegen landgoed Staverden is met z'n imposante kasteel een bezoek meer dan waard. Vanwege de Veluwse schoonheid zijn Elspeet en omgeving zeer geliefd bij toeristen.