9.2 9 ,2 72 reviews Alle reviews

Start verkoop

Donderdag 22 oktober tussen 15.00 - 17.00 uur

Romantisch wonen aan de Laan

Uniek! Op een werkelijk fantastische locatie, in het hart van het levendige centrum van Nunspeet aan de Laan 9 realiseert N.O.M.

6 gloednieuwe appartementen, ieder met eigen tuin of balkon en eigen parkeerplek.​​​​​​​

Het complex wordt verbonden aan het fraaie pand wat van oorsprong Pastorie was (en tot voor kort kantoor van ABN-AMRO Bank) en grenst aan het authentieke bruidslaantje dat tot de dag van vandaag nog in functie is. Romantischer wonen kan niet…

De appartementen zullen naast ruimte en licht alle ingrediënten bevatten voor sfeervol wonen en daarmee een gevoel van 'thuis' geven. Het wooncomfort wordt versterkt door de uitstekende isolatiewaarden en het gebruik van eigentijdse materialen. De appartementen zijn 2- en 3-kamerappartementen. 

Het streven is dat de appartementen in het laatste kwartaal van 2021 worden opgeleverd.
Prijsindicatie € 300.000 - € 350.000,- V.O.N.


Laan 9 biedt u het beste van twee werelden. Rust, ruimte, veel groen en tegelijkertijd alle voorzieningen binnen handbereik. Met haar ligging in het dorpscentrum van Nunspeet komt een ochtendwandeling zoals in het Oranjepark of het halen van verse broodjes bij de bakker om de hoek nu wel heel dichtbij! Daarbij is, dankzij de fantastische ligging aan de rand van de Veluwe, Nunspeet een geliefd vertrekpunt voor zwerftochten door de natuur. Rondom Nunspeet zijn dan ook volop wandel- en fietsroutes aanwezig die u langs de mooiste plekjes voeren!


Wilt u zich alvast inschrijven als geïnteresseerde voor de appartementen? Neem contact met ons op via 0341 - 467 000 of schrijf u in via onderstaande button. Vanaf donderdag 22 oktober is de uitgebreide verkoopdocumentatie beschikbaar.

Donderdagmiddag 22 oktober van 15.00 - 17.00 uur zal de start van de verkoop van de appartementen plaatsvinden. U kunt zich middels het inschrijfformulier hiervoor aanmelden. In verband met de coronamaatregelen ontvangt u een tijdstip waarop u bent ingedeeld.