8.9 8 ,9 68 reviews Alle reviews
Oude Bovendwarsweg 28 in 't Harde
Verkocht
Plan een bezichtiging
Omschrijving

Wij mogen u aanbieden deze RIETGEDEKTE VRIJSTAANDE WOONBOERDERIJ met SLAAPKAMERS op de begane grond en diverse opstallen op een ruime perceel van 815 m2. Ook bestaat de mogelijkheid om het geheel te zien als bouwkavel!

U kunt hier welstandsvrij bouwen. Bouwtekeningen, een omgevingsvergunning en een schone grond verklaring zijn reeds aanwezig.

De woning beschikt over een ruime keuken. De woning heeft daarnaast 2/3 slaapkamers, een royale woonkamer, een toilet en douche.

De zonnige ligging, de perceeloppervlakte én de centrale ligging ten opzichte van het centrum van ’t Harde, de Veluwse bossen en A28 zijn prachtige pluspunten aan dit object!


De woning is uitgebouwd, in de aanbouw zijn een vaste kast, toilet en doucheruimte gerealiseerd. Vanuit deze ruimte heeft u toegang tot de keuken. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de woonkamer en de slaapkamer(s). De tuin rondom de woning bestaat voornamelijk uit gras en enkele bomen en planten.

Voor meer informatie over een nieuw te bouwen woning op dit perceel, kunt u contact opnemen via het telefoonnummer: 0525 216 001 (Kok en Heijkamp - vestiging ’t Harde).


Kenmerken:
- Bouwjaar: 1928
- Perceeloppervlakte: 239 m2
- Gebruiksoppervlakte wonen: 87 m2
- Inhoud woning: 295 m3
- Externe bergruimte (garage): 22 m2
- Externe bergruimte (schuur): 24 m2
- De woning is gedeeltelijk voorzien van dubbel glas

Kenmerken
Overdracht
Vraagprijs
Verkocht  
Bouw
Soort woonhuis
Woonboerderij, Vrijstaande woning  
Bouwjaar
1928  
Oppervlakten en inhoud
Aantal kamers
4  
Aantal slaapkamers
3  
Perceelgrootte
815 m2  
Inhoud woning
295 m3  
Woonoppervlakte
87 m2