9.2 9 ,2 72 reviews Alle reviews
Hazenleger 36 in 't Harde
369.000 k.k.
Plan een bezichtiging
Omschrijving
UITGEBOUWDE HOEKWONING | OPLEVERING VANAF JUNI/JULI 2021 | UNIEKE KANS | ENERGIEZUINIG EN DUURZAAM

Voor deze woning is een inschrijving geopend welke sluit op woensdag 23 juni om 10.00 uur. Biedingen kunnen tot deze datum en tijdstip worden uitgebracht. Verkoper behoudt zich het voorbehoud van gunning.

Een woning die u geheel naar eigen wens kunt vormgeven, maar waar niets aan verbouwd hoeft te worden. Dit klinkt bijna te mooi om waar te zijn, nietwaar?

Aan de Hazenleger in het nieuwbouwproject Heidezoom op ’t Harde mogen wij u deze unieke kans aanbieden. Het gaat om een prachtige en UITGEBOUWDE HOEKWONING met BERGING. De woning wordt momenteel klaargemaakt voor oplevering, waardoor u de woning nog geheel naar eigen smaak kunt vormgeven.

Op de begane grond geniet u dankzij de uitbouw van een royale woonkamer en een ruime, open keuken. De eerste verdieping beschikt over drie riante slaapkamers en een badkamer. Op de tweede verdieping treft u een vierde slaapkamer met vaste kast en een ruime wasruimte.

De woning is gebouwd met duurzame materialen, goed geïsoleerd en voorzien van energiezuinige apparatuur. Zo is de gehele woning voorzien van vloerverwarming, er is een warmtepomp én warmte terugwininstallatie geplaatst en er liggen op het dak een aantal zonnepanelen.

U laat deze kans toch niet lopen?


Indeling:

Begane grond:

U komt de woning binnen in de hal met de meterkast, het toilet met fonteintje, de trapopgang naar de eerste verdieping en de technische ruimte met de warmtepomp. Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer met aangrenzend de open keuken.

Dankzij de twee openslaande deuren aan de achterzijde en het extra zijraam is de begane grond aangenaam licht. Ook kunt u de begane grond goed ventileren middels deze deuren.

Bovendien is de gehele begane grond voorzien van vloerverwarming, welke tevens gebruikt kan worden om de woning te koelen. Bij het aanleggen van de vloerverwarming is rekening gehouden met een leidingvrije zone. Hierdoor is er de mogelijkheid tot het plaatsen van (stalen) deuren welke met pinnen in de grond bevestigd moeten worden, zonder daarbij de leidingen te beschadigen.

Daarnaast is de woonkamer aan de achterzijde maar liefst 2.40m uitgebouwd, waardoor de woonkamer extra ruim is geworden.

Vanuit het zitgedeelte aan de achterzijde loopt u naar de keuken aan de voorkant van de woning. Ook hier is er nog volop ruimte voor uw eigen invulling. De woning wordt namelijk zonder keukenopstelling opgeleverd. Het enige waar u rekening mee hoeft te houden is het leidingwerk dat al verwerkt is in de muur. Droomt u al van uw zelf samengestelde keuken?

Eerste verdieping:

Net als op de begane grond is ook de eerste verdieping geheel voorzien van vloerverwarming. Verder treft u op de eerste verdieping een drietal slaapkamers aan en een badkamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en een toilet. Ook het wastafelmeubel kunt u geheel naar eigen smaak uitkiezen.

Tweede verdieping:

Vanaf de overloop op de tweede verdieping heeft u toegang tot de vierde slaapkamer en de wasruimte met de witgoedaansluitingen, de warmte terugwininstallatie en de regelunit voor de zonnepanelen. De slaapkamer is tevens voorzien van een vaste kast en een brede dakkapel, waardoor er extra ruimte is gecreëerd. Verder beschikt ook de tweede verdieping over vloerverwarming.

Buiten:

Op het ruime perceel treft u een voor- zij- en achtertuin welke geheel naar eigen wens zijn in te delen. Of u nu kiest voor een groot gazon of fijn terras, een schutting of een sierhaag, alles is mogelijk. Aan de achterzijde van de tuin wordt een stalen hek met begroeiing geplaatst volgens het ontwikkelplan van de wijk. Daarnaast is er achterin de achtertuin een praktische berging gesitueerd.


Kenmerken:
- Bouwjaar: 2021
- Perceeloppervlakte: 269 m2
- Gebruiksoppervlakte woning: 129 m2
- Inhoud woning: 460 m3
- Externe bergruimte: 6 m2
- Verwarming en warmwater middels warmtepomp en warmte terugwininstallatie.
- Woning is volledig geïsoleerd en geheel voorzien van kunststof deur- en raamkozijnen met thermische beglazing.
- De verkopers blijven tot oplevering de afnemende partij, betalen de laatste termijnen, en de overdracht in week 26 doet Salverda met de huidige eigenaren. Vervolgens kan de woning aan de nieuwe eigenaar worden overgedragen.
Dit betekent dat de woning officieel niet voor opleveringsdatum overgedragen kan worden.
- Kijkmomenten worden georganiseerd binnen de bouwtijden (9.00 uur - 16.15 uur) en kunnen worden ingepland op woensdag 16 juni en donderdag 17 juni.
Kenmerken
Overdracht
Vraagprijs
369.000 k.k.  
Bouw
Soort woonhuis
Eengezinswoning  
Type woonhuis
Hoekwoning  
Bouwjaar
2021  
Oppervlakten en inhoud
Aantal kamers
5  
Aantal slaapkamers
4  
Perceelgrootte
269 m2  
Inhoud woning
460 m3  
Woonoppervlakte
129 m2