9.3 9 ,3 84 reviews Alle reviews
Eperweg 49 in 't Harde
275.000 k.k.
Plan een bezichtiging
Onder optie
Omschrijving
In het hart van ’t Harde, direct aan de Eperweg met restaurant Amuse als buren, mogen wij u deze RUIME KAVEL van 519 m2 met bestaande opstallen aanbieden voor het realiseren van uw eigen DROOMHUIS!

Met het winkelcentrum bijna aan de overkant van de weg, natuurgebieden op fietsafstand en diverse scholen in de buurt mag u gerust spreken van een gunstige ligging. Bovendien rijdt u in enkele minuten naar het NS-station en u voegt binnen 5 minuten in op de A28.

De bestaande bebouwing is dermate verouderd en dient gesloopt te worden. Een mooi project en een unieke kans om in het centrum van ’t Harde te wonen!

Op de kavel mag een vrijstaande woning worden gebouwd met een oppervlak van (maximaal) 172m2 met een goothoogte van 6.5 meter en een nokhoogte van 9.5 meter.

Verkoper heeft nimmer de woning bewoond en kan derhalve niet de informatie verschaffen die u mag verwachten van een verkoper die de woning ook daadwerkelijk bewoond heeft. In de op te maken koopovereenkomst zal derhalve een “ouderdomsclausule”, een “niet-zelfbewoningsclausule” en de clausule “as is, where is” worden opgenomen.

De levering van voornoemde object zal geschieden bij Notariskantoor Megchelsen en Haksteen te Elburg.
Kenmerken
Overdracht
Vraagprijs
275.000 k.k.  
Bouw
Soort woonhuis
Bouwgrond  
Type woonhuis
Bouwgrond  
Bouwjaar
 
Oppervlakten en inhoud
Aantal kamers
 
Aantal slaapkamers
 
Perceelgrootte
m2  
Inhoud woning
m3  
Woonoppervlakte
m2