9.3 9 ,3 73 reviews Alle reviews
Zwolsewegje 64 in Nunspeet
350.000 v.o.n.
Plan een bezichtiging
Onder optie
Omschrijving
LEVENSLOOPBESTENDIGE MIDDENWONING

De vermelde vraagprijs is een 'biedprijs vanaf'. Biedingen vanaf € 350.000,- worden door verkoper serieus in overweging genomen. Door de hoeveelheid getoonde interesse is de verkoopprocedure een verkoop bij inschrijving.

Op een prachtige locatie, op de hoek van het Zwolsewegje/Oranjelaan wordt een kleinschalig nieuwbouwproject ontwikkeld bestaande uit een 2/1 kapwoning en een 3/1 kap seniorenwoning.

Met name de locatie op steenworp afstand van het centrum in combinatie met het type woning met slaap- en badkamer op de begane grond en de duurzame bouw, waarbij de woningen bijna energieneutraal worden gebouwd, maakt dat dit een uniek project is, waarvan er veel meer gebouwd zouden moeten worden in ons mooie dorp!

Bouwbedrijf Mulder uit Elspeet is de aannemer welke de bouw van dit project zal uitvoeren en begeleiden.

De meeste woningen zijn binnen familie- en kennisenkring van verkopers reeds verkocht maar wij kunnen u deze MIDDEN SENIORENWONING met BERGING en 2 EIGEN PARKEERPLAATSEN nog aanbieden.

De woning wordt verkocht exclusief keuken. De stelpost t.b.v. aankoop en montage van toiletruimte en badkamer bedraagt € 2.500,-.

U kunt verdere informatie inzake deze woning opvragen via ons kantoor op telefoonnummer: 0341 – 467 000 of via ons emailadres: info@kok-heijkamp.nl


INDELING:

U komt de woning binnen via de entree aan de voorzijde van de woning. In de hal treft u het toilet, meterkast, garderobe en de trapopgang naar de verdieping aan. Vanuit de hal komt u in de royale en lichte woonkamer met open keuken.

De woonkamer met open keuken is ruim opgezet en heeft zijn ruime en lichte karakter mede te danken aan de openslaande deuren aan de achterzijde met toegang tot de achtertuin.

Op de begane grond treft u tevens de ruime slaapkamer aan met toegang tot de badkamer met aansluitingen voor witgoedapparatuur.

De overloop op de verdieping geeft toegang aan een royale slaapkamer en een technische ruimte. Optioneel is het mogelijk om een dakkapel te plaatsen.

De begane grond is voorzien van comfortabele vloerverwarming.

De tuin achter de woning kunt u naar eigen smaak inrichten en u heeft de beschikking over een separate berging en een eigen achterom.

Op het mandelige parkeerkeerterrein heeft u de beschikking over 2 parkeerplaatsen.

Bijzonderheden:
- Optioneel is de woning te voorzien van een uitbouw op de begane grond.
- Optioneel is een dakkapel op de 1e verdieping mogelijk.

Kenmerken:
- Perceeloppervlakte: ca. 192 m2
- Gebruiksoppervlakte woning: 97 m2
- Inhoud woning: 375 m3
- De woning wordt gasloos gebouwd en uitgevoerd met een warmtepomp.
- De woning wordt volledig geïsoleerd (dak-/vloer-/muurisolatie, dubbele beglazing).
- De begane grond wordt voorzien van vloerverwarming.
Kenmerken
Overdracht
Vraagprijs
350.000 v.o.n.  
Bouw
Soort woonhuis
Eengezinswoning  
Type woonhuis
Tussenwoning  
Bouwjaar
2022  
Oppervlakten en inhoud
Aantal kamers
3  
Aantal slaapkamers
2  
Perceelgrootte
192 m2  
Inhoud woning
375 m3  
Woonoppervlakte
97 m2