9.3 9 ,3 74 reviews Alle reviews
Laan 9D in Nunspeet
335.000 v.o.n.
Plan een bezichtiging
Verkocht
Omschrijving
Op een werkelijk fantastische locatie, in het hart van het levendige centrum van Nunspeet, wordt door N.O.M. aan de Laan 9 iets unieks gerealiseerd:

Een appartementencomplex met lift waarin 6 gloednieuwe appartementen, ieder met eigen tuin of balkon, een berging in de kelder eigen parkeerplek!

Het complex wordt verbonden aan het fraaie pand wat van oorsprong Pastorie was (en tot voor kort kantoor van ABN-AMRO Bank) en grenst aan het authentieke bruidslaantje dat tot de dag van vandaag nog in functie is. Romantischer wonen kan niet..

De appartementen zullen naast ruimte en licht alle ingrediënten bevatten voor sfeervol wonen en daarmee een gevoel van "thuis" geven. Het wooncomfort wordt versterkt door de uitstekende isolatiewaarden en het gebruik van eigentijdse materialen.

Laan 9 biedt u het beste van twee werelden. Rust, ruimte, veel groen en tegelijkertijd alle voorzieningen binnen handbereik. Met haar ligging in het dorpscentrum van Nunspeet komt een ochtendwandeling, zoals in het Oranjepark of het halen van verse broodjes om de hoek, nu wel heel dichtbij!

Daarbij is, dankzij de fantastische ligging aan de rand van de Veluwe, Nunspeet een geliefd vertrekpunt voor zwerftochten door de natuur. Rondom Nunspeet zijn dan ook volop wandel- en fietsroutes die u langs de mooiste plekjes voeren!


Verdere informatie:

- Alle verkoopprijzen zijn vrij op naam en incl. BTW, daarmee is overdrachtsbelasting niet van toepassing.
- De verkoop zal geschieden door loting en is onder voorbehoud van gunning door de verkoper.
- De overdracht zal plaatsvinden bij Notariaat Pieltjes te Nunspeet.

Voor aanvullende informatie en documentatie kunt u contact opnemen met Kok & Heijkamp Makelaars te Nunspeet onder telefoonnummer 0341-467 000.
Kenmerken
Overdracht
Vraagprijs
335.000 v.o.n.  
Bouw
Soort woonhuis
Appartement  
Type woonhuis
Bovenwoning  
Bouwjaar
2021  
Oppervlakten en inhoud
Aantal kamers
3  
Aantal slaapkamers
2  
Perceelgrootte
m2  
Inhoud woning
253 m3  
Woonoppervlakte
79 m2