(0341) 467 000
Vandaag bereikbaar van 8:30 - 21:00
9.0 9 ,0 57 reviews Alle reviews
Kienschulpenweg 13 in Nunspeet
Verkocht o.v.v. financiering
Plan een bezichtiging
Omschrijving

Op de grens waar de bebouwde kom overgaat in het buitengebied staat deze in 1933 gebouwde PRACHTIGE, SFEERVOLLE WOONBOERDERIJ met ROYALE SCHUUR op een kavel van bijna 1.100 m2 (ca. 300 m2 pachtgrond).

Het gehele object ademt sfeer. Aan de binnenzijde zijn veel authentieke details behouden gebleven zoals balkenplafonds, fraaie houten gebinten, bedstededeuren, paneeldeuren, etc. Maar ook de buitenzijde straalt een idyllische sfeer uit door de fraai aangelegde tuin met gebakken klinkers, grind, borders met hortensia’s en verschillende terrassen.

En dat allemaal in combinatie met een uitstekend onderhoud van deze woning. De woonboerderij is in 2013 voorzien van een compleet nieuw en geïsoleerd dak met nieuwe pannen, zinken goten en afvoeren. Daarnaast zijn er verschillende verbouwingen gedaan door de huidige bewoners, zoals een slaapkamer beneden met openslaande deuren naar de achtertuin.

Omdat de woning naast een slaap- en badkamer op de begane grond ook nog 4 slaapkamers heeft op de verdieping, is deze woning zowel geschikt voor gezinnen alsook voor de 50+ers welke graag alle voorzieningen op de begane grond wenst.

Daarnaast beschikt de woning over een ruime en fraai aangelegde tuin rondom de woning met verschillende terrassen en een beregeningsinstallatie. Verder is er een royale schuur met zolder en overkapping gesitueerd.

Aan de voorzijde is nog een strook grond in gebruik van de gemeente waar jaarlijks circa € 100,- aan pacht voor betaald wordt.
Graag nodigen wij u uit voor een bezichtiging aan deze prachtige woonboerderij. Er zit wel een risico aan; U zult op slag verliefd worden…!

U betreedt de woning aan de achterzijde waarbij u in de bijkeuken binnenkomt. Vanuit de bijkeuken is er toegang tot de keuken welke is voorzien van een nette keukeninrichting met diverse inbouwapparatuur. Daarnaast is er vanuit de keuken toegang tot een ruime kelder. Verder is via de zijdeur toegang tot de zijtuin.

De woonkamer met balkenplafond, houten gebinten en bedstededeuren is absoluut sfeervol te noemen. Daarnaast beschikt de woonkamer over een dubbel rookkanaal met aan de ene zijde een houtkachelaansluiting en aan de andere zijde een openhaard.

Vanuit de hal is er toegang tot het ruime toilet met wastafel, de slaapkamer en badkamer. De slaapkamer is voorzien van een diepe vaste kast en openslaande deuren naar achtertuin. De ruime badkamer met vloerverwarming heeft een inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. Tevens zijn hier ook de aansluitingen voor wasmachine en wasdroger aanwezig.

Op de verdieping bereikt u vanaf de overloop met vaste kast en bergruimte achter de knieschotten 4 slaapkamers waarvan de grootste slaapkamer aan de voorzijde is gelegen. Door de 2 geplaatste dakkapellen is er veel ruimte gecreëerd. Daarnaast zijn de slaapkamers stuk voor stuk sfeervol ingericht.

Het royale buitenterrein is prachtig en idyllisch aangelegd. De gebakken klinkers, borders met hortensia’s, de diverse terrassen passen helemaal bij de uitstraling van deze woonboerderij. De tuin is daarnaast voorzien van een beregeningsinstallatie.

Bij de woning is een royale schuur van ca. 7.70 x 2.80/5.50 cm gelegen voorzien bergzolder en overkapping.

Een gedeelte van de voortuin wordt tegen een prijs van ca. € 100,- gepacht van de gemeente Nunspeet.
Kenmerken:
- Bouwjaar: ca. 1933
- Perceeloppervlakte 1.067 (incl. 300 m2 pachtgrond)
- Inhoud 550 m3
- Gebruiksoppervlakte wonen 156 m2
- Externe bergruimte 43 m2
- Verwarming en warmwatervoorziening geschieden middels C.V. ketel, Nefit (2011)
- Isolatie: De woning is geheel voorzien van dubbele beglazing en dakisolatie
- Dak inclusief goten en afvoeren geheel vernieuwd in 2013
- Slaap- en badkamer op de begane grond

Kenmerken
Overdracht
Vraagprijs
Verkocht o.v.v. financiering  
Bouw
Soort woonhuis
Woonboerderij, Vrijstaande woning  
Bouwjaar
1933  
Oppervlakten en inhoud
Aantal kamers
6  
Aantal slaapkamers
5  
Perceelgrootte
767 m2  
Inhoud woning
550 m3  
Woonoppervlakte
156 m2