9.3 9 ,3 91 reviews Alle reviews
Kastanjelaan 4 in Nunspeet
398.000 k.k.
Plan een bezichtiging
Omschrijving
RUIME, UITGEBOUWDE 2/1 KAPWONING | ORANJEPARK ALS ‘TWEEDE TUIN’ | HEERLIJK RUSTIGE WOONOMGEVING


Aan één van de mooiste lanen van Nunspeet, midden in het dorp én tegenover het prachtige Oranjepark mogen wij u een UITGEBOUWDE 2/1 KAPWONING aanbieden die perfect is voor iemand met twee rechter handen! De woning heeft liefde nodig en dient gemoderniseerd te worden maar vormt een mooie kans voor iemand met een creatieve geest!

Eenmaal binnen zult u genoeg mogelijkheden tegenkomen om het geheel naar uw eigen hand te zetten. Zo kunt u op de begane grond veel extra ruimte creëren door de keuken bij de woonkamer te betrekken, u kunt ervoor kiezen om de badkamer te vergroten of zelfs te verplaatsen en de slaapkamers zijn ook uitstekend te gebruiken als kantoor aan huis.

Door het plaatsen van een vaste trap kunt u de ruimte op de verdieping beter benutten en door middel van een of meerdere dakkapellen kunt u, naast de bestaande slaapkamer, extra kamers realiseren! Al met al een veelzijdige woning waar u nog alle kanten mee op kunt!

De tuin die voor en naast de woning ligt is ruim en recentelijk onderhouden en bijgewerkt. Genieten van de rust doet u op het knusse terras naast de woning of in het ruim opgezette Oranjepark tegenover. Heerlijk toch, zo’n grote tweede tuin?

Verder loopt u in 10 minuten naar het centrum en met de fiets zijn de belangrijkste voorzieningen van Nunspeet uitstekend bereikbaar. Wilt u liever ergens anders wandelen, dan zijn het Belvederebos of de Zandenplas uitstekende keuzes. Met de auto rijdt voegt u in enkele minuten in op de A28.


Indeling:

Begane grond:

U komt de woning binnen in de centrale hal vanwaar elk vertrek op de begane grond te bereiken is. Aan de ene zijde van de hal treft u de woonkamer en de keuken aan, aan de andere zijde twee slaapkamers, het toilet en de meterkast en aan het einde van de hal is de badkamer gesitueerd.

Met een totale oppervlakte van ca. 36 m2 mag u de woonkamer gerust ruim noemen waar voldoende mogelijkheden zijn voor het creëren van een fijne woon-/leefruimte. Zou u de muren naar de keuken verwijderen dan kunt u hier een aanzienlijke hoeveelheid extra ruimte creëren. Bovendien kunt u op die manier de keuken verder geheel naar eigen wens vormgeven!

Via een open doorgang is de keuken te bereiken en beschikt over een keurige keukenopstelling met voldoende berg- en werkruimte. Vanuit de keuken is er tevens toegang tot de tuin.

Een andere open doorgang biedt toegang tot het toilet met fonteintje en tot één van de slaapkamers. Beide slaapkamers op de begane grond zijn voorzien van één of meerdere vaste kasten. In de badkamer treft u een douche, een wastafel en een wasmachineaansluiting aan. Daarnaast is er via de badkamer een ruime kelder bereikbaar.

Verdieping:

Middels een vlizotrap is de verdieping te bereiken waar u uitkomt op de voorzolder vanwaar een derde slaapkamer te bereiken is. Wilt u optimaal gebruik kunnen maken van deze ruimte, dan kunt u ervoor kiezen om een vaste trap te plaatsen en middels twee of meerdere dakkapellen kunt u veel extra ruimte creëren. Hierdoor ontstaat er de mogelijkheid om nog een extra slaapkamer te realiseren!

Buiten:

Rondom de woning ligt een ruime tuin die onlangs door een hovenier onder handen is genomen. Het grootste gedeelte van de tuin bestaat uit gazon wat wordt afgewisseld door planten- en bloemenperken. In het midden ligt een pad naar de voordeur en naast de woning staat een tweetal bomen. Naast de woning ligt een knus terras waar u heerlijk beschut kunt zitten.


Kenmerken:
- Bouwjaar: 1968
- Perceeloppervlakte: 410 m2
- Gebruiksoppervlakte woning: 78 m2
- Gebruiksoppervlakte verdieping: ca. 24 m2
- Inhoud woning: 395 m3
- Overige inpandige ruimte: 38 m2
- Verwarming middels gaskachels en warmwatervoorziening middels geiser.
- De woning is niet geïsoleerd en gedeeltelijk voorzien van thermische beglazing.
Kenmerken
Overdracht
Vraagprijs
398.000 k.k.  
Bouw
Soort woonhuis
Eengezinswoning  
Type woonhuis
Twee onder een kapwoning  
Bouwjaar
1968  
Oppervlakten en inhoud
Aantal kamers
4  
Aantal slaapkamers
3  
Perceelgrootte
380 m2  
Inhoud woning
395 m3  
Woonoppervlakte
78 m2