9.1 9 ,1 56 reviews Alle reviews

Op zoek naar een nieuwe woning? 

Wij stellen u als eerste op de hoogte!

Schrijf u in als woningzoekende en ontvang bericht als een nieuwe woning wordt toegevoegd in ons aanbod die voldoet aan úw woonwensen. U ontvangt dit bericht vóórdat de woning op Funda wordt gepubliceerd! Inschrijven is gratis en kan gemakkelijk via onderstaande button. 

1.

U bent op zoek naar een nieuwe woning. Via het woningzoekendenformulier schrijft u zich bij ons in. U geeft in dit formulier onder andere aan in welke woonplaats u een woning zoekt, naar welk type woning u op zoek bent en wat bijvoorbeeld de maximale verkoopprijs mag zijn.  

2.

Voldoet een nieuwe woning aan uw wensen? Dan ontvangt u een e-mail met alle informatie over de woning. U ontvangt deze mail nog vóórdat de woning op Funda wordt gepubliceerd. 

3.

Spreekt de woning u aan? Bel zo snel mogelijk voor een bezichtiging. Onze secretaresse plant een bezichtiging met u in op een dag en tijdstip dat het u schikt. Na de bezichtiging nog steeds enthousiast? Dan start het onderhandelingstraject. Onze makelaars informeren u graag over deze volgende stap. 


Schrijf u gratis in als woningzoekende via onderstaande button.