9.3 9 ,3 91 reviews Alle reviews

Wonen in Vierhouten

Koopwoningen in Vierhouten

Huis kopen in Vierhouten

Kok & Heijkamp is uw aankoopmakelaar voor koophuizen in Vierhouten

Uw aankoopmakelaar voor huizen te koop in Vierhouten

Een huis kopen in Vierhouten is niet eenvoudig. Omdat er maar 700 mensen wonen in Vierhouten, staan er niet veel huizen te koop. Ook al omdat Vierhouten een populaire plek is om te wonen. Het dorp wordt jaarlijks bezocht door vele duizenden recreanten en toeristen, die onder de indruk raken van de landelijke rust en de charme van Vierhouten.


Wonen in Vierhouten

Vierhouten ligt in het bos en aan de heide tussen Nunspeet, Elspeet en Vaassen. Het dorp is door zijn prachtige natuurlijke ligging een druk bezocht recreatiegebied en er zijn dan ook diverse campings en hotels. De recreanten komen voor de bossen, de heide en de nabij gelegen randmeren. Historisch geïnteresseerde bezoekers gaan naar het voormalige onderduikerskamp 'Verscholen Dorp' aan de Pas-opweg. Hier zaten in de Tweede Wereldoorlog veel mensen ondergedoken.

Dorpshuis Horsterhoek

De Vierhoutenaren zelf besteden een portie van hun vrije tijd in en rond het dorpshuis Horsterhoek, waar sport- en andere verenigingen samenkomen en waar regelmatig feestavonden en andere activiteiten plaatsvinden.

Bereikbaarheid Vierhouten

Vierhouten heeft een goede busverbinding naar zowel Nunspeet als Harderwijk, beide plaatsen met een station. Hierdoor is Vierhouten ook vanuit de rest van Nederland - via het spoor - goed bereikbaar.

Huis kopen in Vierhouten? Vraag uw aankoopmakelaar!

Kok en Heijkamp kent als regionaal gespecialiseerde makelaar uitstekend de weg in Vierhouten. Door onze goede contacten in de regio zijn wij vaak vroegtijdig op de hoogte als een koopwoning in Vierhouten beschikbaar komt. En ook als u zelf een koophuis in Vierhouten vindt en een aanschaf overweegt is het verstandig ons als aankoopmakelaar in te schakelen. Wij ondersteunen u in het koopproces van bezichtiging tot overdracht. Lees meer over onze diensten als aankoopmakelaar. Neem contact met ons op.

Zoekt u een huis in Vierhouten? Bekijk via de button hieronder ons aanbod of neem contact met ons op.

Huis verkopen in Vierhouten?

U woont al in Vierhouten en wilt uw huis in Vierhouten verkopen?

Natuurlijk kunnen wij u ook dan terzijde staan, als gespecialiseerde verkoopmakelaar in Vierhouten.

Uw huis verkopen in Vierhouten begint op onze pagina 'Verkoopmakelaar'.