9.3 9 ,3 91 reviews Alle reviews

Wonen op 't Harde

Koopwoningen op 't Harde

Huis kopen op 't Harde?

Kok & Heijkamp is uw makelaar voor koophuizen op 't Harde

Als u hebt besloten een huis te kopen op 't Harde, dan kiest u voor een dorp met een oude historie, een legerplaats, een zeer groene omgeving en prachtige landgoederen waaronder het landgoed Zwaluwenburg.

Informatie over 't Harde

't Harde is een dorp dat hoort bij de gemeente Elburg. Er wonen zo'n 6.500 mensen van wie velen elkaar regelmatig treffen in het in 2012 geheel gerenoveerde en welvoorziene winkelcentrum. 't Harde heeft een eigen treinstation aan de lijn Zwolle-Amersfoort en ligt aan de A28. Er zijn twee bedrijventerreinen, de Koekoek en - tussen spoorlijn en snelweg - 't Spoor.

De legerplaats en de Knobbel

Bij 't Harde ligt een stevige heuvel van 60 meter hoogte, de 'Knobbel', die vanaf de top een prachtig uitzicht biedt over het heidelandschap van de Noord-Veluwe. Hier ligt ook de Oldebroekse heide met de legerplaats bij Oldebroek. In het prachtige 't Harde is ook een kantoor van Kok & Heijkamp Makelaars gevestigd. Dus loop gerust eens binnen aan de Eperweg voor meer informatie over het dorp 't Harde. Onze secretaresse of de aanwezige makelaar helpt u graag. 

Zoekt u een huis op 't Harde? Bekijk via de button hieronder ons aanbod of neem contact met ons op.

Huis verkopen op 't Harde?


U woont al op 't Harde en wilt uw huis op 't Harde verkopen?
Natuurlijk kunnen wij u ook dan terzijde staan, als gespecialiseerde verkoopmakelaar op 't Harde.
Uw huis verkopen op 't Harde begint op onze pagina 'Verkoopmakelaar'.